Ervaring is prima

Heel tevreden.

Meneer heeft hem netjes binnen gezet voor me. Ben super tevreden

Vlot, precies en netjes

Goede dienst verlening, zonder poespas en een eindeloze reeks van mails. Top

Juiste informatie

Levering aan de deur volgens afspraak

Top levering

Wederom netjes en op tijd geleverd

Toppie

Goede en snelle service en vriendelijke chauffeur

Netjes geleverd

Toppers

Vriendelijke jongen bracht pakket netjes naar binnen

Goed en op tijd

uitstekend

vriendelijke, behulpzame man.

Mooi op tijd en zeer behulpzaam

Hij was op de juiste tijd en was zeer behulpzaam om de bedden naar boven te helpen brengen

Goede service van begin tot eind

Het is ideaal om de chauffeur op de kaart te kunnen volgen en te weten hoeveel bezorgmomenten er nog zijn voor de jouwe. Daardoor kun je inschatten wanneer je pakket geleverd wordt. Dat is handig, want mijn pakket was een halfuur na de ingeschatte levertijdsindicatie geleverd. Maar door de continue update, zag ik dit tijdig aankomen. Verder verliep de bezorger vriendelijk en vlot. Al met al dus tevreden.

mijn levering werd de vorige keer niet geplaatst aan de voordeur. Ik heb gebeld en hebben dit meteen rechtgezet. Vriendelijke en hoffelijke man heeft mijn producten nu wel zoals vermeld geleverd

Geweldig geholpen

Ze hebben ons heel goed geholpen zijn daar zeer dankbaar voor en ook nog erg vriendelijk super gedaan

Op tijd en netjes afgeleverd.

Pakket werd op tijd en in goede toestand afgeleverd.

Prima bezorgd

chauffeur had haast

Chauffeur belde 5 min voor levering dat hij er over 2 min was. Hij stond vervolgens toeterend voor de deur. lijkt me onwenselijk dat bezorgers gaan toeteren zodat je maar snel naar buiten komt, je kunt gewoon aanbellen. Ik heb pakket 1 achter gezet. toen ik terugkwam had hij het andere pakket al op de andere oprit gezet en zat hij bijna al in de auto. was duidelijk dat hij haast had om snel thuis te zijn. Of jullie pushen de chauffeur te veel of hij moet nog getraind worden hoe je je gedraagt

Netjes en snel geleverd tot in België

Perfect verlopen, pakket is snel bezorgd zonder beschadiging.

De vrachtwagen was goed de volgend via track en trace.

Snel en corekt

Keurig

Bleven goed op de hoogte

Snel bezorgd

Netjes bezorgd, vooraf even een telefoontje. Koerier aardig.

Netjes

Kwam op aangegeven tijdstip. Netjes naar de deur gebracht en fotootjea gemaakt.

Goede levering

Aardige medewerkers Spullen staan in de gang

Precies zoals beloofd.

Keurig op tijd en een vriendelijke chauffeur.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.