Mijn moeder heeft vanmiddag een salontafel bezorgd gekregen van meubelbaas. Maar ze kon niet pinnen, dus heeft ze 255€ aan de bezorger contant meegegeven alleen zonder bon of enkel bewijs dat het betaald is. Daar maak ik mij dan toch wel even zorgen om. Zouden jullie mij hierover een e-mail kunnen Sturen? Gaat om het adres Kerkstraat 51 1975 GG Ijmuiden. Mijn e- mail adres is: [email protected] Met vriendelijke gr mevr de Boer

Vriendelijke bezorgers

Netjes op de hoogte gehouden van tijdstip leveren. 20 minuten voor aflevering nog even een telefoontje of we wel thuis waren. Nette, vriendelijke bezorgers.

Correct en netjes afgeleverd

Vriendelijke chauffeur, netjes optijd

Helemaal prima!

Vriendelijke bezorgers

Hele fijne bezorgers . Heel er behulpzaam en aardig ...

Stipt

Correct geleverde

Top geleverd

De mails met de track and trace erin waren altijd correct. Vriendelijke bezorging, alles dik in orde

Geleverd eerder dan aangeven door een vriendelijke bezorger

Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden. De levering was goed te volgen met track and trace. Erg handig. De levering was goed en snel. Hulpvaardig personeel.

Uitstekende service

Fijn dat je een avond van tevoren al een mail ontvangt met het geplande tijdvak en dat je op de dag zelf het live kan tracken. Vriendelijke chauffeur ook.

Vriendelijke en behulpzame bezorgers, pakket is goed te volgen.

We zijn erg tevreden over de bezorging. Via de track en tracé was goed te zien hoe ver het pakket was , en werd het tijdvak van de bezorging goed aangegeven. De bezorgers waren erg vriendelijk en behulpzaam.. Goede service , een aanrader !!

TOP!!

Ons adres is in het centrum van de stad. Bezorgers belden dat ze er waren. Waren vriendelijk, behulpzaam en namen de tijd, ondanks dat er markt was en de locatie hierdoor moeilijker bereikbaar was.

Top !

Ik zelf was niet thuis , maar mijn vriendin heeft het in ontvangst genomen , en dat het paket tot aan de deur tot de eerste verdieping is gebracht, binnen de voorop geplande uurregeling, de bezorger was zeer vriendelijk. Daarom ook een dikke 5 sterren waard . Doe zo verder. Met vriendelijke groeten, Van riet Harry

Netjes verlopen.

Pakket in het juiste tijdsvenster bezorgd en neer gezet.

Toppie

Mooi op tijd , heel vriendelijke chauffeur

Op tijd geleverd en keurig op 2 hoog voor de voordeur

Tevreden

YTevreden

Levering mooi op tijd

De levering is in het opgegeven tijdvenster netjes afgeleverd

Fijne ervaring

Fijn dat je zelf je bezorgdag kon kiezen, zodat ik ook zeker wist dat ik thuis was. Ook prettig dat je op een gegeven moment een tijdvak krijgt, zodat je niet de gehele dag thuis hoeft te blijven en prettig dat je kon zien waar ongeveer de bezorger was en op welk nummer voor bezorgen je zelf stond. Ook fijn contact gehad met de bezorger.

Uitstekend afgeleverd

Vriendelijke en behulpzaam. Hij was echter maar alleen

Deden precies wat ik hoopte dat ze zouden doen.

Goede eerste ervaring met dit bedrijf. Na de mail kreeg ik een telefoontje dat ze er over 5 minuten zouden zijn. het pakket was idd groot en de bezorger hielp me zelfs met binnen brengen en een trap op. Vriendelijke service.

Goed ontvangen vriendelijke chauffeur

Eerste keer bij meubelbaas besteld ! Echt top geregeld en altijd bereikbaar voor vragen.

Prima geregeld

Van tevoren gebeld door de chauffeur, Spullen netjes afgeleverd.

Teleurstellend

Ik heb al vaak wat dingen besteld groot en klein en die is altijd voor mijn deur netjes bezorgd ongeacht dat er geen lift aanwezig zijn. Behalve deze keer, blijkbaar mag het.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.