Slecht

Ik had een bericht gestuurd bij de track en trace code, waar niet op in gegaan is. Toen ze er waren werd ik gebeld, waar niet Nederlanda gecommuniceerd kon worden. Het pakket is bij de buren voor huis gezet ipv bij mij.

Zeeer slecht

Pakketten werden in neer geflikkerd op elkaar en terrein wordt kapot gereden….

Super tevreden

15 min van te voren een belletje van de bezorger. Groot pakket, dus keurig binnen in de hal bezorgd.

Goede en vriendelijke bezorging.

De informatie vooraf wat duidelijk. Bezorger was keurig op tijd en bezorgde de spullen netjes binnen. Vriendelijke en enthousiaste man.

Goede bezorging

Prima geleverd, alleen jammer dat ik niet zo goed Engels kan en de bezorger geen Nederlands vandaar de communicatie moeilijk ging. Maar hij was erg vriendelijk.

Vriendelijke en behulpzaamde chaffeur!

vriendelijk maar moest hem zelf sjouwen

ik moest het geleverde matras wat erg zwaar was zelf naar boven tillen(appartementencomplex). normaal geen probleem als ik weet dat dat komt regel je daar iets voor maar nu staat er een bezorger eerder dan de afgesproken tijd met een pakket van 40 kg en die roept "kom je het beneden halen" en heb je dus geen keus om alles maar te laten vallen. super onhandig dus niet echt een bezorging als ik zelf het zwaarste gedeelte moet doen. verder vriendelijke bezorger.

Super goed

Hele fijne chaufeur zijn goed geholpen

Vlot en vriendelijk!

Gewoon prima

Prima Service

Is niet wat ik verwacht had

De tafel is heel licht en het bovenblad is ook niet wat ik verwacht had

Top geleverd

Zeer vriendelijke meneer bracht de tafel en zette deze voor mij achter de poort neer. Hij heeft ook nog meegeholpen om mijn hondje, die de poort was uitgelopen, weer te vangen. Zeer tevreden dus

Precies zoals ik verwacht had en op tijd geleverd!

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd maandag besteld vandaag geleverd ben er blij mee.vriendelijke chauffeur.

Snelle levering en goed te volgen

Ik kreeg gister avond al een tijdvak van één uur wat natuurlijk super fijn is. Via de track and trace link goed te volgen. Ik had een salontafel besteld met een zwaar marmer blad, bezorger heeft vriendelijk geholpen met het blad even binnen te zetten. Goede service!

Aardige vriendelijke jongeman, die het pakket keurig in de woning afleverde.

Bezorging op afgesproken tijdstip. Het artikel werd tot in de woonkamer gebracht! Prima service van de bezorgers.

Precies op aangegeven tijd bezorgd

Nvt

Super netjes, op tijd, vriendelijk en behulpzaam

Zeer Correct en Heel Vriendelijk

Zoals ik het al beschreven heb: Zeer Correct en Heel Vriendelijk

In 1 woord super

Ik werd via een paar mensen mailtjes netjes op de hoogte gehouden wanneer het pakket geleverd zou worden. Het was precies binnen de tijd. Doos was beschadigd maar product helemaal intact. Vriendelijke bezorger ook!

Goed op de hoogte gehouden

Vlekkeloos. Zeer tevreden. Amsterdam centrum is geen pretje voor bezorgers.

Mooi volgens afspraak

Handig te volgen....netjes volgens afspraak Zeer vriendelijke medewerker Dikke 10

Correct en beleefd

Nette aflevering

Snel en leuk

Alles is gegaan als verwacht

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.