Duidelijke info

Super nette en duidelijke track en trace kun je zien hoe laat je bestelling wordt bezorgd.

Op tijd geinformeerd en aardige chauffeur.

Chauffeur zeer netjes , en pakket netjes afgeleverd

Prima levering

Handig dat je de bezorger kan volgen en zo wordt de tijd steeds aangepast. Bezorger belde ook nog van te voren.

Goed geleverd!

Duidelijke afspraak gemaakt en er zich aan gehouden.

Op tijd, perfecte communicatie en vriendelijke chauffeur

De levering was keurig op tijd zelfs ietsje vroeger. De chauffeur was ontzettend vriendelijk. Belde van tevoren belde opnieuw toen hij voor de poort stond. hielp met uitladen. Perfect geregeld

Fijn dat je kan tracken zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Netjes afgeleverd.

Het artikel is keurig afgeleverd door de chauffeur. Mooi op tijd volgens de track en trace code en deze was ook goed te volgen. Onze complimenten.

Levering was Top!

De leverings app klopt helemaal. Chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam.

super

Super vriendelijke chauffeur

Slecht opgelet

Eerst wordt levering uitgesteld omdat bezorger vindt dat ons huis niet bereikbaar is (onzin), vervolgens leveren ze de volgende dag 1 van de 2 pakketten.. nu kunnen we alsnog niets.

Uitstekend!!!

Vriendelijke bezorger die behulpzaam ons product in de gang op de begane grond heeft neergezet.

Prettige heren brachten een zwaar pakket

Prettig geregeld

Top, mooi op tijd.

Netjes met 2 man in de gang gezet.

Goed tot uitstekend.

Zoals verwacht keurig netjes afgeleverd.

Top ervaring (alweer)!

Dit is al de derde keer dat ik via XXLPakket een grote bestelling heb geplaatst, en alweer was de bezorging super! De track en trace is heel fijn om te volgen, en de bezorgers hebben weer even gebeld voordat zij er waren. Super lieve heren. Ben ontzettend blij!

Vriendelijke chauffeur

Chauffeur heeft pakket op aangegeven plaats neergezet in de tuin!

Zeer goed en netjes

Goeie koerier kan precies volgen waar ze zijn. Werken zeer netjes

Goed geregeld

Nette snelle bezorging

Super levering

Super levering , beleefd, vriendelijk ben heel tevreden

Correct

N fout gemaakt door de meubelbaas hebben ze meteen uitgelegd hoe en wat

All good

All good, would use again

Correcte aflevering

De bestellingen netjes en op tijd afgeleverd.

Super vriendelijk en behulpzaam.

Mijn pakketten zijn goed aangekomen en hij heeft me veel geholpen! Ik ben helemaal blij mee. Hartelijke bedankt!

Alles was naar wens

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.