Goede bezorging

Top geregeld

Nieuwe salontafel is bezorgd en netjes afgeleverd.

Vriendelijke bezorger

Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket bezorgd zou worden. Het pakket (matras). werd door de bezorger binnenshuis (slaapkamer) afgeleverd. Woon in een appartement.

zeer correcte en vriendelijke bezorging

precies binnen tijdvak aangegeven in mail afgeleverd en op tijd gebeld door chaufeur zodat ik pakket kon aannemen

Kunnen de rest een voorbeeld aan nemen

Uitstekend, je kunt via de track en tracé zien waar de bezorger zich bevind. Netjes op tijd.

Geleverd volgens afspraak prima

Snelle levering en netjes binnen neergezet.

Uitstekend!

Heb mijn pakket netjes ontvangen!

Prima op tijd

Netjes bezorg tijdvak aangegeven en zich aan de tijd gehouden! Netjes ingepakt.

goede prijs - kwaliteit

Correcte levering

Correcte levering

Positief.

Correct en op tijd geleverd door nette en vriendelijke bezorger.

Super vriendelijke leverancier

Heel makkelijke website om te bestellen,vlug geleverd,en de chauffeur is super vriendelijk.

Super vriendelijke en goede service

Vriendelijke jongen heeft netjes voor mij de stoelen boven bezorgd

perfect gegaan

chauffeur was er eerder dan verwacht, dus moesten wij ff snel handelen omdat we afspraken hadden. Keurig tot aan de woning gebracht.

Heel netjes

Netjes op tijd afgeleverd,en vriendelijke mensen vd bezorgdienst

Goede indicatie levertijd

Aardige chauffeur

Snelle levering en op tijd en goede communicatie over levertijd

Bezorger was mooi op tijd

Vriendelijke bezorger en snelle levering

Zeer vriendelijke bezorger.snelle levering.top bezorger.

Mijn moeder heeft vanmiddag een salontafel bezorgd gekregen van meubelbaas. Maar ze kon niet pinnen, dus heeft ze 255€ aan de bezorger contant meegegeven alleen zonder bon of enkel bewijs dat het betaald is. Daar maak ik mij dan toch wel even zorgen om. Zouden jullie mij hierover een e-mail kunnen Sturen? Gaat om het adres Kerkstraat 51 1975 GG Ijmuiden. Mijn e- mail adres is: [email protected] Met vriendelijke gr mevr de Boer

Vriendelijke bezorgers

Netjes op de hoogte gehouden van tijdstip leveren. 20 minuten voor aflevering nog even een telefoontje of we wel thuis waren. Nette, vriendelijke bezorgers.

Correct en netjes afgeleverd

Vriendelijke chauffeur, netjes optijd

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.