Bezorging ging tot de lift

De chauffeur belde mij met de mededeling dat hij er bijna was. Daarnaast deelde hij ook nog mede dat hij het pakket niet aan de deur zou bezorgen omdat ik in een flat woon. Hij kon m wel in de lift zetten. Ik vind dat eigenlijk niet kunnen, en zeer asociaal. Het was ook nog eens een heel zwaar pakket. In vraag me af of dat gebruikelijk is bij jullie.

Perfect, snel en professioneel

Super ervaring super vriendelijk en snel geholpen!

Super goed en een super vrolijke en nette bezorger

Niet blij met de service

De bezorger was niet bereid om het meubilair op mijn appartement op de zevende verdieping te leveren, ondanks dat er een lift was. Ik moest naar beneden gaan om hem te vragen het in ieder geval in de lift te houden.

Prima geleverd

Netjes geleverd. Prima op tijd.

Fijne bezorging

Bezorger was aardig. Zet alles netjes in huis en komt in de afgesproken tijd aan.

Zoals ik op de mail op de hoogte werdt gehouden is ook gebeurt... aanrader !!

Bezorger was niet vriendelijk

De bezorger verzocht mijn vrouw mee te helpen de pakketten te dragen. Aangezien mijn vrouw mindervalide is kan zij dit niet doen en er was verder niemand thuis. Uiteindelijk heeft de bezorger de pakketten toch zelf neergezet. Een beetje vriendelijker en begrip had wel gemogen....

Kun je van op aan.

Wij waren niet thuis, hadden aangegeven het pakket op een andere plek te zetten. Pakket was behoorlijk zwaar maar was netjes op de aangegeven plek neergezet. Ook netjes het vermelden van het tijdstip. Zeer tevreden.

Snel geleverd, goeie track en trace

Snel geleverd, goeie track en trace.

Precies op tijd zoals in de track en tracé vermeld stond

De tijd zoals in de track en tracé vermeld stond

Keurig geleverd, aardig chauffeur. Heeft die zware goten de dijk afgedragen.

Prima.

Netjes en ruim op tijd

Aardige jonge man

Was prima! Vrolijke chauffeur.

Was prima! Vrolijke chauffeur.

Slecht

Bezorger plaatste de verpakking bij ons huis, na de vraag of hij op het juiste adres was vertrok hij. Geen tijd dus om e.e.a. te controleren. Bij nadere inspectie bleek de verpakking beschadigd en zat er een deuk in twee bestelde dakgoten

Prima dienst, communicatie kan beter.

Het product was 1,5 uur later dan de uiterste tijd van het tijdslot geleverd. Dit is niet gecommuniceerd, de track & trace werd ook niet bijgewerkt. Het telefoonnummer om contact op te nemen was niet meer bereikbaar dus het was onzeker of het product nog wel geleverd zou worden. Uiteindelijk is het netjes bezorgd zonder beschadigingen.

Prima bezorging

Netjes op tijd geleverd, complimenten aana de bezorgers

Op tijd maar vreemde manier van leveren

Ik ontving mijn pakket in het aangegeven tijdslot, maar ik kreeg zo'n 15 minuten voor de levering al een e-mail dat het pakket al bezorgd zou zijn, getekend door "L" (mijn voorletter) en met een handtekening die niet de mijne is, neem ik aan door de bezorger zelf ingevuld. Ik zou graag zelf tekenen voor mijn pakketten, op het moment dat jullie er mee aan de deur staan, in plaats van op deze manier.

duidelijke communicatie over een vlotte levering!

efficiënte mails over een levering van een mooi product!

Behulpzame bezorger

Vriendelijke klantenservice en behulpzame chauffeur. Ik heb 3 x doorgegeven dat bezorgadres in voetgangersgebied ligt en dat er tot 11 uur met auto in straat gereden kan worden. Helaas kwam hij om 13:30 Ook gevraagd om mij ong 30 min vantevoren te berichten omdat er niemand op het bezorgadres is. Helaas belde hij 6 min voordat hij aan kwam.

Heel vriendelijke en professionele bezorger.

SLECHT

product is in een verkeerde straat afgeleverd gelukkig waren de mensen zo netjes om langs te komen. nu heeft mijn vrouw samen met mijn zoontje die grote doos moeten tillen naar huis

Vlotte levering

De levering was goed te volgen en werd vlot afgehandeld naar totale tevredenheid.

Ik kon het goed opvolgen goed aangekomen

Is gegaan zoals het hoort

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.