Teleurstellend

Ik heb al vaak wat dingen besteld groot en klein en die is altijd voor mijn deur netjes bezorgd ongeacht dat er geen lift aanwezig zijn. Behalve deze keer, blijkbaar mag het.

Netjes

Heel netjes en op tijd geleverd top

Snelle levering en supervriendelijk chauffeur. Een dikke 10

Uitstekende service

De leveringsplaats was in Belgie. Het tijdsvak kwam overeen met de levering zodat men niet onnodig hoeft thuis te blijven. Goede communicatie. Via de link in de mail kan men de chauffeur volgen. Vlotte afhandeling van de chauffeur bij levering.

Vlot en netjes

Aanpakken en meedenken, toppers!

De bestelling gedaan en prima geleverd Prima service

Prima op tijd,

De chauffeur was er lekker op tijd, heeft ook van te voren gebeld en was vriendelijk.

Fantastische hulp!!!

Dank jullie wel!

Heel goed op tijd en netjes afgeleverd in de kamer

Waren al voor de afgesproken tijd en werd netjes in de kamer gebracht. Hele nette bezorgers

Snel en vriendelijk!

Perfecte service

Netjes gebeld 15 min voor aankomst. Keurig binnen gezet en aardige bezorger.

Correcte aflevering

Weinig tot geen communicatie mogelijk omdat de bezorgers geen nederlands spreken

Chauffeur belde van te voren, fijn om even te overleggen..

Zeer goed T&T systeem, zodat je goed op de hoogte bent van de bezorgtijd. Vriendelijke bezorgers die alles netjes in de gang hebben gezet.

Artikelen zijn keurig afgeleverd.

Artikelen kwamen op de afgesproken tijd en werden keurig voor de deur afgeleverd.

Goed en netjes op tijd Nette bezorger

super goeie infgo over de bezorging

Je kan prima in de link volgen waar men is. Fijn dat er even van te voren wordt gebeld. In mijn geval door een vrolijke bezorger !!

Heel snelle levering zeer vriendelijk

Heel snelle levering zeer vriendelijk, een echte aanrader!!

Prima netjes op tijd geleverd zoals afgesproken

Nette mensen en keurig op tijd en goede informatie over wanneer het geleverd gaat worden

Keurig conform afspraak afgeleverd

I.v.m. immobiliteit (nieuwe knie) binnenshuis gebracht

Goede levering

Keurig en netjes geleverd op de plaats van bestemming. Van te voren netjes gebeld en het bedrijf mailt je vantevoren zodat je ongeveer kunt inschatten hoe laat ze op de stoep staan. Ook een aardige en positieve chauffeur.

was goed

alles prima verlopen

Duidelijk en snel.

De communicatie en de levering is vriendelijk, duidelijk, stipt, snel en het pakket is verzorgd en niet beschadigd. Een echt aanrader.

Binnen het tijdslot geleverd.

Keurige medewerkers. Hebben de kast en salontafel netjes binnen gezet. Wij moesten wel alles zelf uitpakken. Gelukkig was de kast al gemonteerd.

Binnen het tijdvak vriendelijk geleverd

Nvt

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.