Duidelijke track and trace!

Levering zoals afgesproken netjes op tijd!

Geweldig de bezorging

De salontafel is netjes bezorgd. Vriendelijke bezorger

Top chauffeur !

Ik zat met een ontsteking in mijn voet maar was geen probleem voor dhr Atta. Hij bracht het pakket van 20 kilo zo boven !!

Netjes geleverd

Prima gasten die netjes het pakket in huis hebben geleverd.

Goede bezorging

Mooi meubel snel in elkaar te zetten

Snelle en nette levering

Keurig volgens afspraak

Snelle levering alleen tijdindicatie van 2 uur klopte niet...bezorger zou om 13.48 uur op adres zijn was er al om 13.00 uur. Onvriendelijke chauffeur...gooide in de vrachtwagen andere pakken aan de kant om aan het bed te moeten komen!

slecht

Bij bestelling heb aangegeven dat bezorger moet deze naar boven brengen omdat Ik heb net een schouderoperatie ondergaan. Hij was arrogant en wil niet deze doen. Pakketje was voor onze flat gezet en weggerijden.

Uitstekende leverinh vlgs plannig. Vriendelijke bezorger.

Niet tevreden

Bij levering staat tot aan de voordeur mits er een lift is ook aan de voordeur. Nu moesten wij mijn vrouw MS en ik Zwaar hartpatiënt en longpatient zelf slepen Lees hieronder. Wij leveren standaard tot de drempel van de voordeur, ook als je in een flatgebouw of appartementencomplex woont met lift (mits het artikel in de lift past). Is er geen lift aanwezig?, dan leveren wij artikelen onder de 70KG tot de 3e etage.

Zwaar ondermaats

Bellen niet aan, maar belden alleen op telefoon. Persoon die in de woning zat wist dus niet dat ze er waren en bezorgers zijn gewoon weggereden, hebben niet eens de moeite genomen om aan te bellen. Bij herlevering vrij matig contact en product wordt gewoon neergezet, terwijl levering op verdieping zou moeten.

Top. Vriendelijke bezorger

Zending prima te volgen!

De zending is altijd keurig te volgen!

Top producten van goede kwaliteit

Zeer snelle levering van de bestelde producten. Prijs/kwaliteit uitstekend. Heel vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Via de track en tracé makkelijk te volgen en wordt netjes gebeld of je thuis bent. Aardige chauffeur die even hielp om het binnen te zetten..

Netjes Optijd. Vriendelijke chauffeur. Top

Mooi op tijd en chauffeur was erg behulpzaam

Mooi op tijd en chauffeur was erg behulpzaam

Netjes afgeleverd op afgesproken plaats

Goede service mooi op tijd

goed bezorgd !

netjes op de deurmat bezorgd, ons nieuwe kastje! Dank

Binnen het vooraf aangegeven tijdvak zonder schade overhandigd.

Netjes afgehandeld, en ook nog even persoonlijk contact met de chauffeur. Dat vind ik prettig.

Snelle en prima levering

Snelle en prima levering

netjes afgeleverd

Tevreden klant

Vrijdag aan deur gewwest niemand zijn zaterdag netjes terug gweest

s

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.