Super meneer hielp ook met sjouwen. Super bedrijf
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 8.620 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De beoordelingen tonen een sterke reeks van tijdige leveringen en behulpzame service. Klanten noemen herhaaldelijk vriendelijke chauffeurs en betrouwbare tracking. Een beperkt aantal reviews wijst op af en toe problemen met het hanteren van kwetsbare spullen of communicatie, maar over het geheel genomen is de tevredenheid hoog. De dienst lijkt betrouwbaar en consistent in prestaties.
Super meneer hielp ook met sjouwen. Super bedrijf
Lia
Hoogvliet
Ik bestel een bed. Omdat ik alleen ben en het allemaal niet alleen kan dragen. Komt meneer met ik kan het niet alleen want het is zwaar. Hij had ook sterke steekwagen waarmee hij het naar binnen kon brengen. Hij bleef vragen je moet mij gaan helpen met alles dragen. Wordt hier niet over nagedacht. Ik moet meneer buiten gaan helpen om een bed uit zijn bus te halen.
Beveelt niet aan
Kaajal
Rotterdam
Hoewel levering met enige hobbels (meegeleverde bouten waren te lang) is alles uiteindelijk goed gekomen. De dames van meubelbaas hebben goed hun best gedaan.
Margo
Arnhem
Als titel, keurig bezorgd, chauffeur aardige gast… vaker aan de deur gehad… De planner mag wel wat zuiniger op de chauffeur zijn… werken super hard en kwam ver na kantoortijd nog bezorgen… hulde voor deze chauffeur!
Motolab
Sleen
Bie
Schilde
De informatie rondom het afleveren kreeg ik een dag / paar dagen van tevoren. Tijdslot tussen 8:43 en 11:00. Op de dag verschoof dit elke keer, tot uiteindelijk tussen 10:28 en 11:34. Ik heb sinds 8:43 gereed gezeten, dus was niet geheel gecharmeerd van het uitstel. Daarnaast had ik een bericht gestuurd dat de chauffeur een half uur van tevoren moest bellen, aangezien ik (nog) niet op het aflever adres woon. Op het moment van leveren kreeg ik een heel vaag telefoontje in gebroken Engels, dat de chauffeur er al was en of hij de spullen kon achterlaten. Ik heb akkoord gegeven en de spullen zijn afgeleverd, maar de communicatie had beter gekund.
Erik De Wit
ALKMAAR
Aardige bezorgers, zware kast netjes in de woonkamer afgeleverd
Peter
Zevenaar
De chauffeur heeft het pakket netjes in de gang gezet.
A.C. Blok
Uithoorn
snel,netjes en goed
N
texel
Chauffeur belde op toen hij er bijna was omdat hij het huisnummer zocht. Heel keurig. Alles uitgeladen en binnen afgeleverd. Vriendelijk behandeld en zorgvuldig afgehandeld!
Maria
Almen
Kon op de site een boodschap voor de chauffeur zetten over de levering die heel vrieg zou zijn. Hij belde me op het opgegeven telefoonnummer en zei dat hij voor de deur stond. Hij heeft het bed even voor me naar boven gebracht. Dat heb ik wel beloond. Aardige jongen..
Marlies Bosch
Zuidhorn
De bezorger was netjes op tijd. Vriendelijk! Niets op aan te merken
15 September 2026
Jenny
Almere
Netjes op tijd geleverd en binnen gebracht. Goede service
15 September 2026
Dini Bleijenberg
Veenendaal
Voortgang bezorging heel goed volgbaar. Pakket op tijd afgeleverd en door een vriendelijke en adequate chauffeur. Gewoon prima!
Peter
Alkmaar
Prima te volgen, wanneer je pakket wordt bezorgd. Super vriendelijke bezorger. Kortom gewoon, super.
Guusje
Neeroeteren
Op tijd en snel
Zs
Herent
De mannen die zijn geweest waren erg vriendelijk en behulpzaam. De communicatie via de tracking is ook fijn.
Wilma
SWIFTERBANT
Heel goed gegaan
Helma
Pijnacker-Nootdorp
Je kan goed volgen waar je pakket is Levering op afgesproken tijd Vriendelijke bezorger
Lynn
Westdorpe
Keurig via de mail te volgen en op tijd e correct afgeleverd
Ton
Ugchelen
zeer positief
liliane wouters
BERINGEN
Snel en op afgesproken moment een groot pakket geleverd. Geen gedoe om wat extra's te moeten regelen om pakket te kunnen ontvangen.
Niels
Brunssum
XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren.
Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice.
Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.
schipholweg 993
2143CG Boesingheliede