Eerste online aankoop prima verlopen.

Tip top in orde geleverd het omaha tv meubel. Heel stevig verpakt in folie in de doos. Heel mooi afgewerkt. Enkel werd deze op vrijdag in plaats van zaterdag geleverd, wel op het doorgegeven tijdstip alvast.

Prima service, alleen die arme man moet wel heel hard werken. Er zouden 2 mensen op de vrachtwagen moeten zitten.

Snelle bezorging en vriendelijk

Bezorging was ruim binnen het tijdvak. En de bezorger belde nog voor de check of we wel thuis waren.

Was prima, alleen de bezorger deed best vaag.

Toppers

Goede service.netjes gebeld van te voren

nette en tijdige bezorging

Via de tracker kon ik bijhouden om hoe laat men ongeveer zou aankomen en hoeveel bezorgingen er nog voor me waren. Die informatievoorziening is heel fijn.

Tafel wiebelt

Alles voor de rest was fantastisch geregeld maar de tafel Is niet erg stevig

Super !!

Netjes binnen gelegd, vlot afgehandeld

Zeer nette vriendelijk persoon

Heel netjes bezorgd en attent

Dank u top service

Een dag te laat, dan wat ik online had afgesproken.

Mja, zoals ik al schreef de openings zin.

Netjes op tijd en vriendelijke mannen.

Item not packed, dirty and wet

The item was not even fully packed. The cardboard was soaked, making the matress fully wet, dirty and smelly. Awful experience

Aardige bezorger

Even uitgepakt omdat de doos aan de onderkant nat was maar geen schade

slecht

Ik heb aangegeven gebeld te willen worden, dit is echter niet gebeurd. Nu was pakket buiten geleverd, bij slecht weer.

behulpzame en vriendelijke bezorger

prima!

Netjes afgeleverd

De man die het bracht was netjes en klantvriendelijk. Heeft het pakket tot in ons appartement (1 hoog) gebracht.

Netjes op tijd

Is goed

Keurig op tijd

Keurig afgeleverd en op tijd

Helemaal top.

Super kan niet beter, Daar kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen .

Goed geinformeerd en op tijd onbeschadigd geleverd

Geen bezorgwindow van 8 uur, maar wordt geleverd tussen half negen en kwart over 10. Keurige chauffeur, pakketje zonder ook maar een krasje op tijd ontvangen.

Slecht

Bestelling ruim vooraf besteld met een bezorgdatum in de toekomst. Toch communiceerde de bezorgdienst op de dag van levering dat er niet bezorgd kon worden vanwege de ramadan. Onvoorstelbaar wat mij betreft: in NL zijn de islamitische feestdagen gelukkig nog geen officiële vrije dagen. Als je daar dan tóch ruimte voor geeft: communiceer dat dat op tijd.

Keurige levering en vriendelijke man

Prima bezorging

Mooi op tijd chauffeur ,aardig

prima geleverd

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.