Prima bezorging van een zwaar product!

Mijnheer spande zich enorm in om, met een beetje hulp van mij, een zwaar product te bezorgen op een snikhete dag. Zeer tevreden!

Super fijne en snelle levering!

Fijn dat ik voor de chauffeur een boodschap kon achterlaten zodat de levering fijn en snel verliep! Hele aardige chauffeur! Zeker aanbevolen.

Fijn bedrijf.

Mooie tafel en de bezorging was prima.

Vriendelijke chauffeur, behulpzaam.

Onbeschoft

Ik heb een bestelling gedaan bij Matrasdirect. Hierbij wordt aangegeven dat mijn bestelling tot over de drempel wordt bezorgd. De transporteur kwam aanrijden en zette de boxsprings buiten neer. Niet bij de voordeur, maar gelijk achter het hekje in de tuin (aan de straat) Toen ik hem vroeg om het binnen te zetten, gaf hij aan dat hij dit niet verplicht was. Ik heb aangegeven het even na te vragen. Vervolgens kwamen ze toch in actie en hebben ze een aantal boxsprings binnen gezet en de rest hebben ze buiten laten staan. Nogmaals gaf hij aan dat hij het niet verplicht was. Hij was behoorlijk intimiderend. Stond in de gang naar mij te schreeuwen en kwam heel onvriendelijk over.

Goede service, en chauffeur was heel vriendelijk

Ik heb de airco besteld en met de track en tracecode kon ik tijd goed zien wanneer deze geleverd werd. Het was ook binnen de tijd van het tijdsvak. Chauffeur was een vriendelijke man. Hij heeft het pakket op de vierde verdieping gebracht zonder lift. Goede service van xxlpakket!

Prima levering

Snelle service en vriendelijke mensen ik ben zeer tevreden

Correcte levering.

Goede service, correct geleverd. Goed geïnformeerd via Track and Trace. Een kwartiertje op voorhand nog even gebeld dat men in aantocht was. De bestelling werd ook geleverd op de 2de verd. Top!

Gewoon keurig het pakket bezorgd

Er is aangebeld en in overleg heeft de bezorger het pakket voor de deur gezet. Daar kan mening bezorger van andere bezorgdiensten wat van leren. Wat er beter kan? De bezorger zou tegen een slimme deurbel hetzelfde mogen reageren als dat er iemand fysiek aanwezig is. Je geword gezien en gehoord, wees je daar van bewust.

Snelle en correcte levering.

Ik heb de levering/transport van mijn aankoop vanaf de verzending heel goed kunnen volgen op mijn telefoon.

Levering volgens afspraak

Binnen de gestelde tijd was de vriendelijke chauffeur met mijn pakket. Heeft netjes geholpen deze naar binnen te brengen.

Via de track en trace goed te volgen. Mooi op tijd geleverd en de bezorger heeft zelfs het pakket tot in huis gebracht.

Prettig geregeld

Prettig personeel engoed op tijd rijden

Stipt op tijd, vriendelijk en pakketten perfect afgeleverd.

Chauffeur was de beste.

De chauffeur was alleen maar alsnog bracht hij alle spullen naar boven. Hartelijk dank hiervoor.

Top geregeld!

Nette berichtgeving, track&trace werkt goed en zeer aardige nette chauffeur.

Prima, maar niet uitstekend ivm 2 kleine punten

Prima levering en keurig volgens planning, maar 2 kleine punten. - e-mail met track&trace komt 's avonds om 21.30u terwijl info is dat gewenste levering op een andere dag moet worden gecommuniceerd voor 22.00u. Dit is niet genoeg tijd voor ontvanger. - zending betrof 1 doos, maar op doos was geschreven "1 colli van 2", dit is zeer verwarrend voor chauffeur en ontvanger!

Helemaal top

Helemaal top echt tevreden met de servers

Snelle en keurige bezorging!

De chauffeur was op tijd en erg vriendelijk! Complimenten!

Top service!

Vriendelijk, humor en het meubel zo neergezet dat ik hem in mijn eentje kon uitpakken en op z’n plek kon schuiven. Toppers!

Zeer vriendelijke bezorger, mooi op tijd geleverd

Bezorgers zijn harde werkers, respect

Super snel en goede service

Toppers

Vriendelijk

Vriendelijke bezorging

Vriendelijk en goed geholpen

Pakket werd in de tuin afgeleverd door de chauffeur

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.