Netjes binnen de afgesproken tijd.

Keurig tot in de woonkamer bezorgd.

Snelle nette bezorging

Snel en nette bezorging, gelijk naar de huiskamer gebracht. Kan het produkt niet controleren. Het is geheel in gepakt.

Vlot en netjes

Zie hier boven

Top top top

bezorging zoals t hoort, bellen van tevoren of je thuis bent en komen er dan in 10 minuten aan.

Klantvriendelijke bejegening en duidelijke communicatie

Door track en trace kan de wachttijd gepland worden

Duidelijke communicatie

Leverdatum werd zonder problemen omgezet. Duidelijk via mail wanneer je de levering mag verwachten en een heel vriendelijke courier.

Aardige team! Netjes mijn dressoir naar boven gebracht. Alles ging top!

Vriendelijk personeel

Snelle service en vriendelijk personeel

Onbeschofte bezorger

Zet gewoon pakket in t.trappenhuis en loopt gewoon ik zeg ik kom eraan want we zitten midden in de verbouwing Heel onbeschofte man

NETJES

Alles netjes geleverd betaling ging een beetje stroef doordat men neit gerekende had op een bankbetaling.

Super!!!

Ik heb bij andere winkels 3 x een tafel besteld en terwijl er op de site stond op voorraad konden ze niet op tijd leveren, uiteindelijk bij meubelbaas terecht gekomen, besteld en dezelfde week nog geleverd , en de bezorgers waren op tijd, keurig netjes alles naar mijn huis op de eerste verdieping gebracht, helemaal top

Nette en zeer vriendelijke bezorger

Ruim op tijd ,netjes een telefoontje dat hij er was .Zeer vriendelijke bezorger en netjes inde lift gezet .Ben zeer tevreden.

Snel bezorgd

ik was niet thuis, maar is goed opgelost ondanks dat het pakket best lang was wel 3 meter.

Correcte en snelle levering

Behulpzame chauffeur Onbeschadigde pakketten Levering op afgesproken tijd

Snelle, nette levering

Ze belden netjes dat ze er bijna kwamen, meubels kwamen goed verpakt binnen. Alles netjes in de woonkamer neergezet. Top

Ongeinteresseerde, haastige bezorging

Twee zware matrassen door de bezorger nog net over de drempel op de grond gekwakt met aanhangend straatvuil. Ik heb respect voor dit zware werk, maar een paar vriendelijke woorden, of de vraag: 'waar kan ik de matrassen neerleggen' zou wel wenselijk zijn geweest.

Geweldig Vriendelijke jongeman met een mooi grimlach netjes en beleefd En niet te vergeten hij was ook op tijd Dit bedrijf verdient een grote pluim Verders wil ik alle chauffeurs en vloer en kantoor medewerkers Fijne Feestdagen toegewenst en een gezond nieuwjaar Groetjes Carla

Slechte service

Duidelijk een bericht achter gelaten pakketen onder de steiger alsjebliefd ligt het open en blood in de voortuin iedereen kan het zo mee nemen

Nette levering en op tijd

Ze houden zich aan afspraken, pakket wordt netjes bezorgd, vriendelijke chauffeur.

niet bij de deur afzetten!!

bezorger was eerder dan was aangegeven ik was niet thuis de bezorger heeft hem gewoon bij de deur neer gezet. is afgetekend door Done. toen ik thuis kwam rende net iemand hard van de oprit af bijna gejat dus. dus had hem liever bij de buren afgegeven!!

Vriendelijke bezorgers

Werd netjes gebeld door de bezorger. Vriendelijke jongens ook

Vriendelijke en keurige bezorgers

Op tijd en keurig netjes.

Goed.

Pakket werd netjes afgeleverd op de afgesproken plaats bij het huis.

Keurige bezorging

Pakketten met meubels keurig op tijd geleverd en netjes in de woonkamer gezet. Top service!

Top heel tevreden

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.