Keurige levering en vriendelijke man

Prima bezorging

Mooi op tijd chauffeur ,aardig

prima geleverd

Xxl pakket is een zeer betrouwbare leverancier

Een zeer goede ervaring met deze leverancier, er was niemand thuis en pakket is mooi onder afdak geplaatst.

Super?

Lieve, vriendelijke en zeer nette bezorgers /monteurs

levering hoekbank

de levering van de hoekbank is in twee keer geleverd. En we hadden ook nog 4 bussen impregneer spuitbussen besteld maar nog steeds niet ontvangen . met vriendelijke gr. Wilma Krete

Tijdvak met ruim 2 uur overschreven en lompe bezorger

De webwinkel heeft het top gedaan, snel verzonden enz enz. Je krijgt dan een tijdvak van dik 4 uur waarin je thuis dient te zijn, dat werd met dik 2 uur overschreden, niet netjes maar dat tot daar aan toe. Dat dan de bezorger een lompe boer is die niet netjes vraagt of jij even de zware doos mee wilt tillen maar blaft “jij helpen” tja dat valt bij mij niet lekker. Was een beetje gelijk aan de benadering die laatst op sociale media was van de glasvezel aanbieders.

Prima bezorgd

Vlotte levering, makkelijk telefonisch bereikbaar. Super tevreden. Wat wel beter zou kunnen is de eerste email. Die was wat onduidelijk. Er zit wel een track&tracé bij maar daar kun je niks mee. De werkende track&trace zit in de volgende mail met de tijdsindicatie. Verder helemaal top!

Keurig en goed geleverd

Prima en je kan het goed volgen

Top, met track en trace makkelijk te volgen en een vriendelijke chauffeur

Raar

Er staat dat er geleverd is maar er is nog niets geleverd. Er was de hele middag iemand thiis, maar niemand gezien

netjes gedaan

netjes en vriendelijk

Volgens afspraak

C Volgens afspraak geleverd op genoemde tijd En plaats

Snel geleverd!

Zeer duidelijke tracking!

Prettige manier van verkopen

Goede informatie en snelle levering

Gewoon goed en netjes verzorgd

Goed en netjes verzorgd

Helemaal prima

De avond voordat ik mijn pakket zou krijgen, een email met de tijd hoe laat het geleverd zou worden. Klopte prima. Pakket in de gang gezet. Aardige chauffeur.

Zeer snel geleverd aardige bezorger

Hij kwam eerder dan op de track en trees zeer aardige bezorger

Duidelijke communicatie . Tijdsblok aangegeven waarin ze verwachten te komen. Dat klopte ook goed. Bestelling werd bij ons binnen gezet. Heel fijn.

Prima levering netjes op tijd

Prima levering en netjes op tijd. Fijn dat je de levering online kunt volgen. Nette bezorger. Goede ervaring.

Prima geleverd

Prima geleverd. Mooi op tijd. Vriendelijke Chauffeur

Snelle en correcte levering

Perfecte service

Zelfs na onverwachte wijziging leveringsadres alles perfect verlopen. Met dank !

Mooi op tijd maar erg onvriendelijk

Keurig binnen aangegeven tijd. Pakket is buiten tegen het raam gezet. Terwijl ik thuis was en afgesproken was dat ze pakket in huis zouden zetten. Man erg onvriendelijk

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.