Goed afgeleverd, iets uitgelopen op de oorspronkelijke raming.

Zie boven

Erg tevreden

2boxsprings geleverd, maar erg fijne chauffeur die het geen probleem vond de bedden even binnen te brengen, echt top!!

Goede communicatie

Netjes een half uurtje van tevoren gebeld als we thuis waren

Netjes en beleefd.

Jonge heer werkt hard is beleefd en doet erg veel in zijn eentje.

Meewerkende chauffeur

Chauffeur belde ruimschoots op voorhand. Wij waren niet thuis en hij deed de moeite om het pakje af te zetten waar gevraagd

Top chauffeur, op tijd en goed gemutst.

Personeel als Mohammed is lastig te vinden. Wees er zuinig op.

Netjes bezorgd

Aardige bezorger en netjes bezorgd.

Professioneel en zonder gedoe!

Prima service!

Uitstekende (eerste) ervaring. Aflevering vond plaats op afgesproken moment. Vriendelijke bezorger.

Vriendelijke chauffeur, en mooi op tijd volgens afspraak.

Pakket niet afgeleverd

Volgens de track&trace werd het pakket afgeleverd. Maar ik was op dat moment thuis en er is niemand langs geweest.

Niet tevreden

Komt niet op afgesproken dag, wordt laat in avond bezorgd.

Netjes bezorgd en hulpvaardig

Op tijd bezorgd. Bed is compleet

Vriendelijk personeel

Fijn dat je kunt zien wanneer jij de volgende bent. En ook de vooraf gaande tijd is prima gelukt.

Snel

Geweldige eettafel Britt

Eettafel Britt is een hele leuke/ mooie mango hout tafel. Hij staat prachtig. Ben er dus heel blij mee

Nette behulpzame bezorger

Bezorger was uiterst correct en wees mij op een beschadiging aan de dozen door de heftige regen die dag. Aangezien hij dakgoten kwam leveren was dit uiteraard niet zo'n probleem. Hij heeft zelfs nog geholpen de lange en zware dozen op zijn plek te zetten in de regen.

Goed afgeleverd!

Snelle levering alles is gelopen volgens hun advies

Tevreden

Duidelijk overzicht qua bezorging Ook meteen een tijdstip

Helemaal goed

Goede communicatie en mooi op tijd

Altijd perfect op tijd en voor de deur afgeleverd

Dit is al de derde keer dat ze komen leveren. Altijd prima op tijd en zonder schade.

Snel en goed geïnformeerd

Snelle levering. Tijdblok op tijd bekend. Gevraagde telefoontje voor aflevering gekregen. Zeer vriendelijke bezorger.

Prima levering

Na een misverstand in de levering zaterdag is het nu goed gegaan. Fijne bezorgers, netjes gehandeld.

Voor ik het wist stonden ze met eettafel al boven op de 4e verdieping. Perfecte service

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.