Goede communicatie en top levering.

Goed ervaringen met xxl pakket. Top.

Super transporteur!!

Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden. Ook het telefonisch contact was erg aardig. Via de app kun je precies zien wanneer de chauffeur er is. Zij bezorgen het volgens afspraak. Dussss.... perfect!!

Goede communicatie!!

Goed bezorfd

Niet erg vriendelijk

Bel gaat. Man voor deur met bed. Duwt het naar binnen maakt foto. Zoon handtekening gezet. En weg.

Correcte levering

Goede levering

De levering was door een misverstand in de schuur terecht gekomen de chauffeur en mede chauffeur konden hier niets aan doen excuses hiervoor

Snelle levering door vriendelijke chauffeur

Prettig

helemaal tevreden

op tijd geleverd, goed product

Vriendelijke en vlotte levering

Vriendelijke en vlotte levering

Snel, netjes en zorgvuldig

Goede service. Kwam iets eerder dan aangegeven tijd.

Netjes en aardig

Niet zo goed helaas

Ik mis de schroeven bij de geleverde tafel

Goed en netjes afgeleverd

Heel stipt binnen de tijd afgeleverd en netjes

Kunnen post nl en DHL een voorbeeld aan nemen

Krijg regelmatig pakketten geleverd met een dhl of post nl. Dan is het artikel gewoon zichtbaar, oftewel de doos zo verfrommeld dat is niet normaal. Met jullie artikel gearriveerd in een doos waar geen krasje of deukje in zat. Ook de bezorger sprak keurig Nederlands en was bijzonder vriendelijk. Dus TOP

Heel fijn om de avond tevoren via email een tijdsblok van 2,5 uur te ontvangen en op de dag van levering een realtime tracking van de bezorgdienst. Ook kan je nog een boodschap voor de chauffeur achterlaten op de Track & Trace-pagina. De pakketbezorger was supervriendelijk en heeft het zware pakket voor mij op de gewenste plek gezet :-)

Zeer vriendelijke en nette chauffeur

Top geleverd

super

Meubels goed afgeleverd en was op tijd. Gaat zo door.

Echt super slecht

Alles was in een doos geleverd zo groot dat ik als moeder van drie kids deze doos niet verplaatst krijg. De deur gaat niet dicht niks en de chauffeur was boos omdat het over de drempel levering was. Dat klopt maar even richting de woonkamer te schuiven was teveel neej is te zwaar!! En werdt zelfs boos!! Dus ben hier niet blij mee!! Gr Bianca

Zeer mooie matras

Pakket is goed afgeleverd

Bezorger was heel vriendelijk. Een tip voor de planning. Ik woon in een autoluw gebied. Tot 11:00 ‘s morgens voor verkeer bereikbaar. Misschien dat planning daar rekening kan houden. Nu heb ik een toegangvergunning voor de bus moeten regelen van 14 euro omdat pakket te zwaar was om te tillen . Verder tevreden

Perfecte levering

Perfecte levering(ruim op tijd) Hele aardige en beleefde bezorger!!

Positief, waren er op de afgesproken tijd.

Werd in de ochtend gebeld over hoelaat ze er zouden zijn.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.