Bedankt!

De bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam, bedankt!

TOP

Gewoon Toppie

Correcte afhandeling zeer vriendelijk niet moelijk doen een woord fantastisch

Vlotte bezorging en vriendelijke chauffeur.

Vriendelijke en behulpzame chauffeur

Vriendelijke en behulpzame chauffeur die oplossingsgericht denkt.

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger

Superrrrrrr!!!

Heel goed en een allervriendelijkste meneer, die hem tóch voor mij een verdieping op heeft getild (ik wist dat niet, had wel goed áls dat vermeld werd) Dus bedankt!

Perfecte service

Goede ervaring en goede service

Helemaal in orde, de chauffeur leverde het pakket keurig af.

Uitstekend super goede service!!!

Uitstekend!!!

Vriendelijke chauffeur, grote doos keurig binnen gezet en van te voren gebeld.

Goede ervaring

Is goed te volgen, weet wanneer het pakket kunnen verwachten.

top

Complimenten voor de fijne service

Mannen waren op tijd aanwezig. Ze hadden vooraf gebeld met tijdsindicatie. Netjes afgeleverd. Dikke pluim.

Stipt en op tijd!

Keurig en op tijd geleverd. Daarnaast 2 hele vriendelijke personen bij de aflevering!

Alleen bezorger moest geholpen worden mijn adres te bereiken

Duidelijke communicatie en hele goede track&Trace!

Tijdige en duidelijke berichtgeving. Via de track en trace kom je in de landkaart en zie je exact waar de bezorger ongeveer is in de route. Ook wordt aangegeven dat jij het volgende afleveradres bent. Ik kende het niet, maar echt heel duidelijk. Door de klantenservice beleefd te woord gestaan, met de juiste informatie.

Mooie tafels,snelle service

Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe salontafels van Meubelbaas! De tafels zien er in het echt nog mooier uit dan op de website. De kwaliteit voelt stevig en luxe aan, en de kleuren passen perfect in mijn interieur. Daarnaast wil ik ook graag de service benoemen. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en de levering ging heel snel. Alles werd netjes bezorgd en goed verpakt. Dat geeft echt vertrouwen. Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk toch deze tafels besteld heb, want ze maken mijn woonkamer helemaal af. Dankjewel Meubelbaas voor het mooie product en de fijne ervaring!

Geweldig!!

Netje gebeld 30 minuten voor levering (zoals gevraagd) Zeer behulpzame chauffeur enz. Goed bedrijf

Snel, goed EN vriendelijk EN met zorg.

Prima service!

Zijn erg tevreden over de afwikkeling en bezorging van het pakket door een zeer vriendelijke medewerker/chauffeur.

top bezorger

Gaf een seintje van tevoren of ik er was. Vlotte aflevering

Snelle en vriendelijke bezorging

De bezorging was wel 30-60 minuten eerder dan aangeven

Heel vriendelijk, belde vooraf, op tijd

Netjes geleverd en op tijd !

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.