Goede bezorging

Netjes de avond voor levering een mailtje met de track en trace. Op de dag zelf werd de verwachte bezorgtijd telkens vroeger. Vlak voor levering netjes een telefoontje dat de bezorger er bijna was. Het was ook geen probleem om het pakket iets verder te tillen dan over de drempel

Zeer goede ervaring

Chauffeur belde 25 minuten van te voren dat ze er zo aankwamen. Zonder iets te hoeven vragen brachten ze ons bed gelijk naar de slaapkamer (beneden). Zeer attent en netjes. Goede service

Een fantasties surves netjes afgeleverd vriendelijk.

Een fantasties surves netjes afgeleverd vriendelijk. En mooi netjes meubelen.zijn er erg blij mee.

Geen vriendelijke bezorger

Bezorger zei geen woord. Gaf geen antwoord toen ik zei fijne avond en bedankt

Onbeleeft

Bezorger kwam ongevraagd de woonkamer binnen en maakte daar een foto van het pakket, mijn vrouw en de rest van de woonkamer.

Vlotte bezorging

Duidelijkheid over tijdstip, vriendelijke bezorger

Prima geleverd

Vriendelijke mannen tot in de kamer geleverd

Top levering

Kon steeds goed on de gaten houden hoe laat de bezorger zou komen dankzij de track & trace. Bezorger heeft me geholpen om de tafel op de juiste plek te zetten. Top!

Goed te volgen via email Heel vriendelijke bezorger Top !!

Keuring bezorgt

Bezorger kon het adres niet vinden maar belde keurig op en zo kon ik hem begeleiden. Enige nadeel dat de bezorger slecht Nederlands sprak maar was wel beleefd en geduldig

Prima service Vriendelijke en behulpzame bezorgers.

keurig op tijd en goede service

goed ervaring! via email kun je zien wat de planning is van de chauffeur. Maar hij belde ook nog even 15 minuten van te voren dat hij er aan kwam. Keurig!!

Heel netjes verpakt genakkelijk in elkaar te zetten product is goed ziet gied uit .bedank wim

Behulpzame, vriendelijke jongens

Vriendelijke, behulpzame jongens. Keurig de track en trace bijgewerkt en netjes op tijd, terwijl ze toch van Den Haag af moesten komen.

Bericht voor de chauffeur heeft geen toegevoegde waarde.

Het bericht er kan niet aan de voordeur gelost worden graag vooraf bellen, had geen toegevoegde waarden. Er is wel gebeld, ik gaf aan hem op te wachten ,zodat ik hem aan kon geven waar hij moest lossen, want hij was aan het begin van de straat al gestopt, omdat hij niet bij de voordeur kon komen en dus helemaal naar de voordeur moest lopen. Hem vertellen waar hij wel moest lossen had geen zin meer want het lag al bij de voordeur. Die beste man had alles al door heel de straat gesjouwd en bij de voordeur gedropt. Beetje jammer. Nu moeste wij het alsnog helemaal omsjouwen.

Heel positief: vriendelijk en behulpzaam.

Heel goed en vriendelijk geholpen door de bezorgers.

Top!!!

Er kwam een vriendelijke man aan de deur die me perfect geholpen heeft met het binnen zetten van de tafel.

Slechter kan niet

Bij het verkeerde adres afgeleverd en niet gereageerd op mijn bericht

Ik kreeg vooraf een telefoontje dat hij dichtbij was en of ik thuis was.

In het appartementencomplex heerst een virus, dus gangen zijn in quarantaine en moeten een paar handelingen worden verricht om op mijn adres te kunnen komen. Is naar behoren goed verlopen, aangezien ik niet kan lopen hebben anderen mij geholpen.

tevreden

goede kwaliteit logeerbed

Tijden klopten op tijd gebeld aardige chauffeur

Snelle levering en vriendelijke bezorger

Heel mooi op tijd Geweldige aardige man vriendelijk Alleen vond ik het erg dat hij zich rot sjouwde sorry hoor mijn mening maar hij was zeer vriendelijk, kom je niet vaak meer tegen Heel erg bedankt zeer goeie service c van Hell van Eijsden

Erg snel

Erg snel en aardige jongens, en lezen het bericht wat je typt in de track en trace!

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.