Slechter kan niet

Bij het verkeerde adres afgeleverd en niet gereageerd op mijn bericht

Ik kreeg vooraf een telefoontje dat hij dichtbij was en of ik thuis was.

In het appartementencomplex heerst een virus, dus gangen zijn in quarantaine en moeten een paar handelingen worden verricht om op mijn adres te kunnen komen. Is naar behoren goed verlopen, aangezien ik niet kan lopen hebben anderen mij geholpen.

tevreden

goede kwaliteit logeerbed

Tijden klopten op tijd gebeld aardige chauffeur

Snelle levering en vriendelijke bezorger

Heel mooi op tijd Geweldige aardige man vriendelijk Alleen vond ik het erg dat hij zich rot sjouwde sorry hoor mijn mening maar hij was zeer vriendelijk, kom je niet vaak meer tegen Heel erg bedankt zeer goeie service c van Hell van Eijsden

Erg snel

Erg snel en aardige jongens, en lezen het bericht wat je typt in de track en trace!

Mooi optijd

Goed aangegeven op de site

Prima Levering en goed volg baar, vriendelijke chauffeur !!

Niks op aan te merken levering en tijdstip volgens afspraak !!

Netjes en op tijd afgeleverd

Prettige bezorgen die bereid was pakket te helpen tillen!

Keurig op tijd

Op tijd en goede track&trace! Complimenten

Bezorger was alles behalve hulpzaam

De bezorger gooit de dozen uit zijn wagen, en we vroegen er voorzichtig mee om te gaan... was direct bedreigend... Wij hebben alle spullen naar binnen gesjouwd. Absoluut geen fijne ervaring met de chauffeur

Vriendelijke mensen

Het was echt goed

Vriendelijke en behulpzame man

De bezorger heeft de artikelen netjes en vriendelijk afgeleverd. Ook tijdstip van bezorging komt overeen met de track and trace. Heel tevreden!

Speciaal lang pakket zonder beschadigingen afgeleverd. Met neerzet toestemming op de juiste plaats neergezet.

Prima en snelle levering!

Prima en snelle levering, keurige en vriendelijke man die het pakket kwam brengen!

Goed gedaan.

Snelle soepele bezorging Goed te volgen met track en trace. Zo hoef je niet de hele dag op je levering te wachten.

Netjes op tijd geleverd en. Netjes gedaan kunnen vele zaken op internet wat van leren Blijf nu hier kopen want dat weet dat het word gebracht Fijne mensen ok de bezorgers bedankt Agnes

Uitstekende bezorging

Goed op de hoogte gehouden van tijdstip voor bezorging. Chauffeur zeer vriendelijk.

In goede staat en snel en vriendelijk chauffeur

In goede staat en snel bezorgd,en een vriendelijke chauffeur

Jonge man netjes alles binnen neer gezet.

Ze deden hun werk goed

Ze waren niet vriendelijk en konden geen Nederlands. Ze hebben het pakket netjes afgeleverd. Heb ze nog een blikje fris mee gegeven.

Vriendelijke bezorger

Bestelling kwam op tijd, en werd door vriendelijke en behulpzame bezorger afgeleverd.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.