super goed geregeld

super goed geregeld

prima geleverd

prima geleverd

Keurige aflevering netjes op tijd

Zie boven

Goede communicatie

Vriendelijke mens. De levering ging zeer vlot.

Keurig op tijd en hele beleefde Chauffeur

Goede service. Je kan zien wanneer je ze ongeveer kan verwachten. Snel geleverd.

Goede afhandeling, vriendelijke bezorger.

zeer tevreden en keurig geleverd.

tijdige melding via mail, een dag van te voren wanneer de te verwachte levertijd is. dag van levering: 20 minuten voor aankomst gebeld en netjes afgeleverd door 2 vriendelijke jongens, top! met vriendelijke groet Geert

Snelle levering op afgesproken dag

Matras kwam gelukkig eerder binnen dan gepland, ik werd netjes vantevoren gebeld.

Correct

Prima op tijd en vriendelijke chauffeur

Snel en vriendelijk

Komen levering afspraken na. De bezorger was behulpzaam.

priima deluxe

snel en correct niks op aan te merken

Hele aardige bezorger

Ruim binnen het aangegeven tijdsvlak. Hele aardige bezorger.

Afgesproken datum niet naar gekomen.

Via de mail netjes een datum afgesproken en bevestigd. Op de dag zelf is er niks geleverd.

Op tijd, vriendelijk en compleet

Vriendelijke bezorger die netjes op tijd de spulletjes kwam brengen.

Netjes op afgesproken tijd en je kan goed zien waar de bus rijdt.

mooi hoor

Snel en heel transparant

Snel en goed te volgen via track and trace

Duidelijke communicatie, fijne bezorger

Track and Trace die aangeeft hoeveel stops er nog voor je zijn, realistisch tijdsvak, professionele bezorger. Heel fijn

Tevreden

Netjes bezorgd, vriendelijk en op tijd.

Ik werdt van te voren gebeld of ik thuis was en dat hij er met 5 min dan er zou zijn. Het werdt nog eerder dan de 5 min. Zette het bed voor me in de gang en was heel vriendelijk.

Prima werk geleverd!

Mijn lange pakket (4 m) werd netjes afgeleverd, beleefde chauffeur belde half uurtje vooraf dat hij zou komen. Prima werk geleverd.

Top geregeld. Netjes bezorgd.

Top, aanrader

Sympathieke bezorger

Goeie gast, leuk praatje gemaakt en heeft meegeholpen om het pakketje in huis te plaatsen.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.