Netjes

Kwam op aangegeven tijdstip. Netjes naar de deur gebracht en fotootjea gemaakt.

Goede levering

Aardige medewerkers Spullen staan in de gang

Precies zoals beloofd.

Keurig op tijd en een vriendelijke chauffeur.

Super service

Bezorger is geduldig en zet het netjes voor je binnen !

Snel en goed aangekomen

Zware doos stond voor de deur bij thuiskomst. Dit ondanks schriftelijk verzoek aan chauffeur (via link) het pakket bij de buren af te leveren. Het verwachte levertijdstip (tussen 15.00-18.00) was precies tijdens afwezigheid vandaar bericht ruim van te voren, rond 10.00 u. Niet getreurd eea is goed aangekomen!

Bijna verkeerd pakket afgeleverd

Bezorger sprak geen Nederlands en bleef volhouden dat een pakket voor ons was, terwijl wij aangaven dat het een veel groter pakket moet zijn. Na blijvend aandringen keek hij nog eens in de bus en zag ons pakket liggen.

Zeer vriendelijke heren

Ik had een dressoir besteld en er was mij verzekerd dat het boven bezorgd zou worden,maar het paste niet in de lift . De bezorgers hebben het toen voor mij met de trap naar boven gesjouwd. Petje af voor de service.

Erg goed

Vriendelijke bezorger

Perfect afgeleverd

Mooi binnen de vooruitgestelde tijdspanne afgeleverd

Kan niet beter

Vriendelijke en op tijd bezorgd

Zeer vriendelijke en positieve jongeman was op tijd en behulpzaam. De positieve houding en uitstraling was voor mij de reden om een goede recensie te geven

Heel goed!

De chauffeur belde mij 10 minuten voor het verwachtte bezorgmoment op. Heel netjes vond ik dat! Hij was er snel en zelfs aan het begin van het bezorg-tijdsblok van 2,5 uur. Vriendelijke man en hij heeft het zware pakket netjes in de hal gezet.

Ruim tevoren gebeld dat levering eraan kwam, vriendelijke bezorger en netjes op etage geleverd

Slecht

Een ster is nog teveel voor deze bezorgers kan geen goededag vanaf en bezorgen je pakket zo dat de voordeur niet meer dicht kan. En je eerst hulp moet vragen bij je buren om de doos 10 cm verder te schuiven. Nog nooit zo slecht meegemaakt.

Correct item, correcte prijs, correcte levering

Item dat ik zocht direct gevonden aan een "voor mij" correcte prijs. Twee dagen later (wat me zo beloofd werd) mocht ik het pakket in ontvangst nemen. Het is altijd leuk om te werken met zaken en mensen die hun beloftes nakomen.

Hele vrolijke, vriendelijke bezorger!!

Maakt je dag vrolijk en zonnig, zo'n opgewekt persoon!

Kan niet beter!

Ja, wat kan ik zeggen... Informatie is uitstekend. Communicatie via mail en sms is uitstekend. Bezorging is op tijd en correct. Bezorger is beleefd en behulpzaam. Dus conclusie is: Kan niet beter!! En oja....hier kunnen andere bedrijven nog een voorbeeld aan nemen...

SUPER GOED, zeer nette chauffeur, compliment.

Persoonlijk ben ik, een man, een man, een woord, een woord, afspraak is afspraak. XXLPAKKET HOUD ZICH EVENEENS AAN DE REGEL. MIJN COMPLIMENT AAN CHAUFFEUR EN BEDRIJF XXLPAKKET VOOR GOEDE PLANNING, BEZORGING. GEWELDIG, PERSONEEL EN BEDRIJF WAAR MEN TROTS OP KAN ZIJN. MET VRIENDELIJKE GROET, SILVESTER WALLET

Heel behulpzaam

Heel behulpzame en vriendelijke bezorger

Online te volgen en erg vriendelijke medewerker.

De bestelling was de hele rit te volgen, vanaf ophalen totaan de bezorging. Medewerker was ondanks het warme weer, tillen van de zware pakketten erg vriendelijk. Top geregeld, zou ze zeker aanbevelen.

Jammer dat de chauffeur geen Nederlands spreekt

Bij de omschrijving voor de chauffeur had ik aangegeven, om de spullen in de achtertuin te leggen. De chauffeur belde mij toen hij op het adres was, om mij mede te delen dat ik niet thuis was, ik zei: “ Dat klopt , leg de spullen maar in de achtertuin zoals ik al had aangegeven “, echter hij begreep mij niet hing de hoorn op de haak, en heeft de spullen in de voortuin gelegd , vond ik niet netjes.

Levering mooi op tijd

Goede communicatie, levering mooi op tijd. Blij mee!

Snelle levering en goed verpakt. Komen hun afspraken na.

Artikel werd binnen de gestelde termijn bezorgd. Na een telefoongesprek werd dit de volgende dag keurig opgelost Zij komen zeer zeker hun afspraak na. Al met al een tevreden klant

Top bezorging!

Ik werd van te voren gebeld dat hij in de buurt was en het werd keurig afgeleverd.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.