Aardige bezorger en mooi op tijd afgeleverd

Goede communicatie op tijd geleverd en vriendelijke bezorger

Goede communicatie Op tijd geleverd Vriendelijke bezorger

top geregeld

netjes op tijd en goed te volgen vriendelijke bezorger en pakket in goede staat ontvangen

Snel en op tijd en vriendelijk

Bezorger was op tijd en vriendelijk

Prima bezorging

Fijne bezorging

Netjes en vriendelijk

De bezorger belde vooraf en communiceerde uitstekend. Spullen zijn netjes bezorgd.

Fijn dat ze eerst bellen en dan langs komen!

Prima prijs- kwaliteit en service

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop van de boxspring. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend: voor een scherpe prijs toch een stevig en comfortabel bed. De levering was supersnel, binnen twee dagen stond de boxspring al bij mij thuis. Alles werd netjes naar binnen gebracht met een vriendelijke bezorger. Ook de communicatie was top; ik werd via e-mail goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Al met al een hele fijne ervaring!

Prima firma Nette levering Alles keurig in orde

Snelle levering en goede informatie over de verwachte levertijd

Snelle levering en goede informatie over de verwachte levertijd

Keurig

Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur, die ook nog eens keurig op tijd was, volgens afspraak.

Goede aflevering

Klantvriendelijke en behulpzame chauffeur, perfect.

Keurig binnen aangegeven tijdslot afgeleverd

Levering netjes en op tijd geleverd. Vriendelijke chauffeur.

Great updates, perfectly on time, called to let me know they were there with the package.

Groeten aan de mannen van de leveren.hij was perfect op tijd en erg vriendelijk. Groetjes Michael Opitz

Niks op aan te merken

Tevreden klant

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij Meubelbaas. De ladekast Britt is van uitstekende kwaliteit en precies zoals ik had verwacht. Wat me vooral opviel, was de zorgvuldige manier waarop het product werd geleverd. De ladekast was zeer goed verpakt, waardoor ik geen enkele beschadiging heb kunnen vinden. Ook de communicatie rondom de levering was top: ik werd constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Meubelbaas is een betrouwbare leverancier.

Perfecte service

Chauffeur heeft mij prima geholpen

supersnel

zeer snelle levering keurig afgeleverd door zeer vriendelijke medewerker

Hele duidelijke communicatie

Heldere communicatie over de levering en de tijd waarop de levering aan komt. Met de track en trace kun je precies bijhouden waar de chauffeur is en wanneer je de volgende bent die geleverd krijgt. Na levering een mail met de handtekening is ook altijd handig.

HelemaalOke

Goede ervaring en optijd

behulpzame chauffeurs.

De chauffeurs hebben de pakketen keurig in de hal afgeleverd alleen was er 1pakket behoorlijk beschadigd,

prima geregeld

Mooi op tijd en netjes geleverd

Uitstekende service. Keurig rond het afgesproken tijdstip. Na een telefoonbericht om komst aan te ko

Hulpvaardig bij het uitladen.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.