I.v.m. immobiliteit (nieuwe knie) binnenshuis gebracht
Beste Harm, Hartelijk bedankt voor uw mooie score en review! Erg blij om te horen dat onze service goed is verlopen. Met zo’n keurige service en behulpzame bezorger, hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog verleiden om de score te herzien? 😉 Dank ook voor uw aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Originele beoordeling
I.v.m. immobiliteit (nieuwe knie) binnenshuis gebracht
Keurig en netjes geleverd op de plaats van bestemming. Van te voren netjes gebeld en het bedrijf mailt je vantevoren zodat je ongeveer kunt inschatten hoe laat ze op de stoep staan. Ook een aardige en positieve chauffeur.
Beste Bas, Hartelijk bedankt voor uw topscore en fijne review! Erg goed om te horen dat onze service op verschillende vlakken naar tevredenheid is verlopen. Extra blij worden wij van complimenten voor onze aardige chauffeur. De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
alles prima verlopen
Beste Naeima, Hartelijk bedankt voor uw mooie score en review! Erg blij om te horen dat onze service prima is verlopen. Met zo’n service hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog verleiden om de score te herzien? 😉 Dank ook voor uw aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
De communicatie en de levering is vriendelijk, duidelijk, stipt, snel en het pakket is verzorgd en niet beschadigd. Een echt aanrader.
Beste Filip, Hartelijk bedankt voor uw topscore en review! Erg goed om te horen dat onze service op verschillende vlakken naar tevredenheid is verlopen. Extra blij worden wij van complimenten voor onze vriendelijke chauffeur. Daar doen we het voor. De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Keurige medewerkers. Hebben de kast en salontafel netjes binnen gezet. Wij moesten wel alles zelf uitpakken. Gelukkig was de kast al gemonteerd.
Beste Emma, Hartelijk bedankt voor uw mooie score en review! Erg blij om te horen dat onze service goed is verlopen. Met zo’n service en keurige medewerkers, hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog aansporen om de score te herzien? 😉 De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Nvt
Beste Sonja, Hartelijk bedankt voor uw topscore en review! Erg goed om te horen dat onze service naar wens was. Extra blij worden wij van complimenten voor onze vriendelijke chauffeur. De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Prima bezorging
Beste Esther, Hartelijk bedankt voor uw topscore en review! Erg goed om te horen dat onze service naar tevredenheid is ervaren. De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Duidelijke info over voortgang enz. en snelle levering
Beste Klaas, Hartelijk bedankt voor uw topscore en review! Erg goed om te horen dat onze service op verschillende vlakken naar tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor. De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Top service en snel geleverd door Behic!
Beste Jasper, Hartelijk bedankt voor uw topscore en mooie review! Erg goed om te horen dat onze service helemaal top was. Extra blij worden wij van complimenten voor onze vriendelijke chauffeur. Daar doen we het voor. PS: en we waarderen het ten zeerste dat u de moeite heeft genomen zowel hier als op Trustpilot uw positieve review achter te laten. Krijgen wij een extra grote glimlach van! :-) De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Netjes volgens afspraak Vriendelijke chauffeur
Beste Patrick, Hartelijk bedankt voor uw topscore en review! Erg goed om te horen dat onze service naar tevredenheid is verlopen. Extra blij worden wij van complimenten voor onze vriendelijke chauffeur. De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Supersnelle levering alles volgens afspraak. 100% tevreden. Piet Kloosterburen
Beste Piet, Hartelijk bedankt voor uw topscore en fijne review! Erg goed om te horen dat onze service zo naar wens is verlopen. Daar doen we het voor! De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Beste Appie, Hartelijk bedankt voor uw topscore en review! Erg goed om te horen dat onze service naar tevredenheid is verlopen. De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Bezorger sjouwde de zware pakketten netjes naar de gevraagde losplaats.
Kwam iets later, maar keurig bezorgd.
Beste Alie, Hartelijk bedankt voor uw mooie score en review! Erg blij om te horen dat onze service prima is verlopen. Met zo’n keurige service hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog verleiden om de score te herzien? 😉 Dank ook voor uw aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Goede communicatie over dag en tijd van de levering van de stoelen.
Beste Loes, Hartelijk bedankt voor uw topscore en review! Erg goed om te horen dat onze service naar tevredenheid is verlopen. De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Track and tracé was ideaal te volgen.
Beste Ronny, Hartelijk bedankt voor uw topscore en review! Erg goed om te horen dat onze service netjes is verlopen. Hier stiekem ook een fan van ons T&T systeem😉 De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Vriendelijke bezorgers
Beste Marion, Hartelijk bedankt voor uw mooie score en review! Erg blij om te horen dat onze service goed is verlopen. Met zo’n goede ervaring en vriendelijke bezorgers, hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog verleiden om de score te herzien? 😉 Dank ook voor uw aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Alles was mool op tijd en alles binnen gezet door de vriendelijke chauffeur.
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor uw topscore en review! Erg goed om te horen dat onze service naar tevredenheid is verlopen. Extra blij worden wij van complimenten voor onze vriendelijke chauffeur. De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Ik had geluk dat ik de vrachtwagen zag want ik zag dat mijn pakket op geleverd stond en ze hadden zelf een handtekening gezet ze hadden de tafel van 400 euro op een ander adres buiten gezet
Beste Han, Wat vervelend om te lezen dat de levering van uw bestelling zo is verlopen. Onze excuses hiervoor. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een pakket op een verkeerd adres wordt afgeleverd of dat het lijkt dat uw handtekening is gezet. We nemen uw terugkoppeling serieus en bespreken dit intern om herhaling te voorkomen. Mocht u dit nog verder met ons willen bespreken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected] Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Heel blij met me stoelen
Hartelijk bedankt voor uw topscore en review! Erg goed om te horen dat onze service netjes is verlopen. Veel plezier met uw stoelen en de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Vond het heel fijn dat ik de bestelling nauwkeurig kon volgen. Hij was iets te laat, maar dat vond ik niet erg
Beste Angelique, Hartelijk bedankt voor uw topscore en uw begripvolle review! Erg goed om te horen dat onze service naar tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor. De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Nette bezorging
Beste Erik, Hartelijk bedankt voor uw topscore en mooie review! Erg goed om te horen dat onze service netjes is verlopen. De volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Beste Ik zat de heledag te wachten en mijn pakket is niet geleverd maar was wel door de chauffeur in het systeem gezet als geleverd en heb nu geen idee waar mijn pakket is. DILit vindt ik echt niet top.
Wat vervelend om te lezen dat de informatie betreffende uw bestelling voor verwarring heeft gezorgd. Onze excuses hiervoor. We zien in ons systeem dat het op 14 januari gelukkig succesvol is afgeleverd. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected] Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
De tijd werd in de loop van het bezorg moment 2 uur later, ik ben zelf aan het werk en vroeg dus of me vader wou wachten dus die heb 4 uur zitten wachten omdat de tijd telkens opschoof
Beste Ramon, Wat vervelend om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen. Wellicht was er verwarring ook over de aangegeven tijden, deze worden altijd indicatief gecommuniceerd. Gedurende de dag kunnen onze bezorgers te maken krijgen met onvoorziene omstandigheden, waardoor het bezorgmoment kan afwijken van de oorspronkelijke planning. Uiteraard begrijpen wij dat dit ongemak kan veroorzaken en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan. Mocht u nog vragen hebben of kunnen wij iets voor u betekenen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
We kregen wat we bestelde
Beste Marlies, Hartelijk bedankt voor uw mooie score en review! Erg blij om te horen dat onze service goed is verlopen. Met zo’n service en alles klopt, hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog veleiden om de score te herzien? 😉 Dank ook voor uw aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
schipholweg 993
2143CG Boesingheliede
XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.