Zoals afgesproken van te voren.
Beste Bert, Hartelijk bedankt voor uw topscore en review! Erg mooi om te horen dat onze dienstverlening naar tevredenheid is verlopen. De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Snel geleverd en zee4 vriendelijke bezoeger.
Beste Sigrid, Geweldig uw topscore en review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening zo goed is verlopen. Extra blij worden we van uw terugkoppeling voor onze vriendelijke bezorger. Daar doen we het voor! De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Binnen de geplande tijdspanne geleverd. Fijne track and trace waarbij je de transport wagen kunt volgen.
Beste Melvin, Bedankt voor uw topscore en review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening op verschillende aspecten zo goed is verlopen. De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Ik had een tafel besteld bij een meubelzaak die de levering uitbesteed aan aan XXL. De avond er voor krijg ik netjes een tijdsvenster door wanneer er geleverd wordt. Top, want dan kan je vrij regelen van het werk. Tussen 09:35 en 10:35 zou de koerier voor de deur staan. Om 10:37 krijg ik zonder verdere onderbouwing de volgende e-mail; Beste klant, Wegens extreme drukte en grote volumes kunnen wij vandaag uw order niet leveren. Wij zullen uw zending doorplannen naar 24-10, mocht dit niet uitkomen hoor ik het graag. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip. Super slecht natuurlijk want ik blijf er voor thuis. Dus ik neem telefonisch contact op En leg de medewerker uit dat dit niet wenselijk is daar ik reeds een tijdsvenster heb ontvangen en er rekening mee houd. Reactie; “tja meneer, het is wat het is. Ik kan er niets aan doen.” Echt onwenselijk. Na een hoop gesteggel met de meubelzaak een compromis gesloten en de tafel vrijdagmorgen laten leveren. Wel op tijd deze keer. Fijn!!! Maar 2 super gedemotiveerde gasten aan de deur. Er kon nog net goedemorgen vanaf. Als ik mijn eigen bedrijf zou hebben zou ik XXL niet als verlengstuk van mijn bedrijf willen hebben. Geen goede reclame en teleurgestelde klanten. Ik hoop op verbetering!
Beste Robbie, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen. We begrijpen goed dat dit voor u frustrerend is geweest — zeker als u al rekening had gehouden met het tijdsvenster. Onze excuses dat dit niet naar wens is verlopen. Door onverwachte drukte kan er soms iets misgaan in de planning, maar dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van duidelijke communicatie en vriendelijke service. We bespreken dit intern zodat we hier beter mee omgaan in de toekomst. Toch fijn dat de levering uiteindelijk is gelukt. Volgende keer hopelijk wel met een glimlach — daar gaan we aan werken. Bedankt voor uw eerlijke feedback, we nemen dit ter harte. 🙏 De volgende keer gaan we voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
De zending was heel goed te volgen en super up-to-date
Beste Gerard, Bedankt voor uw topscore en review! Erg goed om te horen dat onze dienstverlening netjes is verlopen. De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Geen opmerkingen. Helemaal goed gegaan
Beste Chantal, Fantastisch uw topscore en review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening top is verlopen. De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Er kan geen Goedemiddag o i d. Vanaf. Levering was 45 mij te laat. Kon geen nederlands
Beste Dex, Bedankt dat u dit met ons deelt. Wat jammer om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen en dat onze bezorger onvriendelijk overkwam. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We bespreken dit intern zodat dit in de toekomst beter gaat. Onze excuses voor het ongemak. De volgende keer gaan we voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Zorg dat de bezorger een goed pin apparaat heeft . Wij en de bezorgers hebben er ander half uur over gedaan om de betaling doen. Uiteindelijk een tikkie van de bezorger op zijn rekening, hij moet het nu weer overmaken naar jullie, dit slaat nergens op. Voor ons vervelend en zeker voor de bezorger die hier heel veel tijd mee verliest. Ik mag hopen dat zijn overuren goed betaald worden. Ik ga jullie bedrijf niet aanbevelen bij mijn zakelijke relaties. Vriendelijke groet
Beste Evert, Bedankt dat u de moeite neemt om dit met ons te delen. Erg vervelend om te horen dat de betaling zoveel gedoe gaf — dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Helaas kan er met techniek soms iets misgaan, we zullen dit ook intern oppakken zodat onze bezorgers voortaan goed werkende pinapparaten bij zich hebben. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Misschien is er nog een kans dat u uw score zou willen herzien? 🙏 De volgende keer gaan we voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Er is niet aangebeld, alleen aangeklopt met 1 tik en de rest deed de chauffeur alsof.
Keurig op tijd en netjes tot in mijn gang bezorgd! Heel erg fijn. Dank je wel!!
Beste Daniëlle, Bedankt voor uw topscore en review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening zo fijn is verlopen. Extra blij worden we van uw terugkoppeling voor onze chauffeur. Daar doen we het voor! De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Ik kreeg een tijdvak de avond voor de levering. De bezorger was keurig op tijd in dit aangegeven tijdvak.
Beste Jan, Geweldig uw topscore en review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening naar tevredenheid is verlopen. De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Goede tijdinschatting van levering.
Beste Irene, Geweldig uw topscore en review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening naar tevredenheid is verlopen. De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Duidelijke communicatie over wanneer het pakket zou worden afgeleverd. En netjes bezorgd binnen het tijdslot die we hadden gekregen.
Beste Hellen, Bedankt voor uw geweldige score! Met zo’n snelle mooie review en service hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog verleiden om de score te herzien? 😉 De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Originele beoordeling
Hele mooie stevig salon tafel mooi hout heel tevreden mee in werkelijkheid nog mooier dan de foto
Beste Roelie, Geweldig uw topscore! Fijn om te horen dat u ook zo blij bent met uw tafel! Bedankt en de volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Heeft mij gebeld en precies op tijd bezorgd.
Beste Suzany, Fantastisch uw topscore en review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening netjes is verlopen. Extra blij worden we van uw terugkoppeling voor onze chauffeur. Met zo'n mooie review zouden we toch verwachten dat we uw aanbeveling waardig zijn en de 'nee' een foutje is? 😉 Bedankt en de volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Bezorging keurig op tijd. Vriendelijke bezorgers. En hebben het zware pakket netjes op de plaats van bestemming gezet.
Beste Tjitske, Bedankt voor uw topscore en review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening perfect is verlopen. Extra blij worden we van uw terugkoppeling voor onze vriendelijke en behulpzame bezorgers. De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
De chauffeur belde 5 minuten voor tijd dat de zending er aan kwam. Erg aardige chauffeur en keurige aflevering!
Geweldig uw topscore en review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening netjes is verlopen. Extra blij worden we van uw terugkoppeling voor onze chauffeur. Bedankt en de volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Chauffeur belde op tijd, en was ook op tijd. Pakketten in prima conditie afgeleverd.
Beste Ollie, Bedankt voor uw geweldige score! Met zo’n uitstekende service hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog aansporen om de score te herzien? 😉 De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Werd goed aangesproken. En omdat ik al in de auto zat werd het pakketje bij mij afgegeven nadat hij een foto had gemaakt. Deze firma is perfect. De foto zodat, de firma, goed ken aantonen het pakket op het juiste adres is afgegeven. Meerdere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aannemen. Ben met andere bedrijven wel artikelen kwijt geraakt omdat het gewoon bij de deur werd gezet. Zelfs als er een briefje op de deur hing om het bij de buren af te geven. Nee, zeer tevreden met uw bedrijf. Alle keren perfect!!
Beste Connie, Wow wat een fijne score en review! Daar krijgen wij een grote glimlach van 😊 En met zo’n mooie terugkoppeling op diverse aspecten, hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog verleiden om de score te herzien? 😉 De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Originele beoordeling
Beste Siham, Bedankt voor uw fantastische score! Met zo’n snelle levering hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog aansporen om de score te herzien? 😉 De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Fijne vriendelijke en behulpzame bezorgers. Zorgvuldig en voorzichtig pakket geleverd.
Beste Monique, Bedankt voor uw topscore en review! Erg fijn om te horen dat onze dienstverlening zorgvuldig is verlopen. Extra blij worden we van uw complimenten voor onze bezorgers. De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Bracht de dozen tot binnen zelf. Nette medewerker!
Beste Awa, Bedankt voor uw topscore en review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening netjes is verlopen. Extra blij worden we van uw terugkoppeling voor onze chauffeur. De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Ik zit in een rolstoel en de bezorger was zo vriendelijk om mijn bestelling in de woonkamer te zetten.
Beste Kimm, Hartelijke dank voor uw mooie score! Met zo’n service en behulpzaamheid van onze bezorger hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog verleiden om de score te herzien? 😉 De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Originele beoordeling
Aardige chauffeur behulpzaam en snel en vriendelijk chauffeur Met vriendelijke groeten Familie Lijnema Emmeloord
Beste Familie Lijnema, Geweldig uw topscore en review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening naar tevredenheid is verlopen. Extra blij worden we van uw complimenten voor behulpzame en vriendelijke chauffeur. Daar doen we het voor! De volgende keer gaan we weer voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Keurig bezorgd, en samen naar binnen gewerkt. Top
Beste Meindert, Dat klinkt als een flinke puzzel! De gebruiksaanwijzing is alleen niet van ons — wij hebben de bezorging voor onze rekening genomen. Dus als daar niets op aan te merken valt, dan gaan natuurlijk voor die 10. Kunnen we u nog aansporen om de score te herzien? 😉 De volgende keer gaan we zeker voor die dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Originele beoordeling
Was even een klusje om het bed in elkaar te zetten, ik ben er nog niet achter hoe de motor moet worden geplaatst , misschien is het handig een schetsje bij de gebruiksaanwijzing te doen.
schipholweg 993
2143CG Boesingheliede
XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.