Superfijn

Een zeer vriendelijke bezorger . Snelle en nette service .

Zoals het hoort.

Uitmuntende service!

Duidelijk telefonisch contact omtrent de levering. Een heel vriendelijke en behulpzame koerier waarvoor dank!

Snel, mooi, betaalbaar

Late bezorgen

Er was mij gezegd dat ik kon pinnen bij de levering toen de chauffeur mij belde dat hij onderweg was bleek dat ik contant moest afrekenen de chauffeur zelf niks om op aan te merken een prima man en nette afhandeling

Super gedaan

Goed geleverd

Prima keurig optijd.

Betrokken klantenservice

Fijn dat er werd meegedacht over de levering. Erg betrokken klantenservice!

Wat een lieve bezorger....heel vriendelijk

Keurig met de lift naar de 5e etage gebracht en in de woning neergezet door de bezorgers.

Super snel en netjes!

duidelijke communicatie

jammer dat de chauffeur het duidelijk omschreven adres niet gevonden heeft waardoor de levering pas 2 dagen later is aangekomen en het werk 2 dagen heeft stil gelegen.

Kwaliteit

Zeer behulpzame pakket bezorger, en zeer vriendelijk.

Super geweldig

Super geweldig. Snel geregeld.

Grote dozen keurig voor de deur afgeleverd. Meneer wilde zelfs helpen met binnen neerzetten. Dik compliment!

Onvolledig

Had een tafel en stoelen besteld. Alleen de tafel ontvangen. Zwaaien naar 360 euro...

Slecht

Mijn vrouw was alleen thuis. Gestreste chauffeur, niet vriendelijk Het is dat het goed ingepakt zat want hy heeft alles geraakt wat kon.

Goed en nette bezorgers.

Pakket werd netjes bezorgd en bezorgers waren vriendelijk. Wel klein puntje van kritiek; Men spreekt buitenlands tegen elkaar, vind ik persoonlijk niet netjes als wij (als nederlander) er bij staan. Ze spraken verder wel netjes Nederlands tegen mij.

Prima, netjes op tijd en correct

De chauffeur was correct en behulpzaam en kwam stipt binnen de aangegeven tijd

Niet goed

Doos was beschadigd en naar verder uitpakken dus ook de kast. Ze konden het pakket niet goed tillen en uitleveren. Ging heel moeilijk en lomp.

Goede levering en service.

Verpakking en inhoud van pakket was beschadigd

De chauffeur beweerde dat hij het pakket beschadigd had ontvangen en dat hij er verder ook niets aan kon doen (“ik ben maar een courier die pakketten van A naar B bezorgd”). Toen ik voorstelde met de leverancier te bellen om te overleggen hoe nu verder te handelen gaf hij aan hier geen tijd voor te hebben. Daarna heeft hij alle pakketten (inclusief de niet beschadigde pakketten) weer meegenomen. Ik wilde mijn telefoon halen om nog een foto te maken, maar ook hier had de chauffeur geen tijd voor.

Niet voldoende

De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam echter sprak geen nederlands en nauwelijks engels. Lastig communiceren zo. Gevraagd om een half uur van te voren te bellen. Dit is niet gebeurd.. Verder is het verkeerde artikel geleverd.

Super levering

Levering is keurig netjes afgeleverd

Nette jongen

Alles kwijt afgeleverd

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.