Op tijd snelle service.

Vriendelijke beleefd en snel.

Keurig op tijd bezorgd

Netjes afgeleverd, trappen.

Blij dat bezorger de matras netjes bij voordeur afgeleverd heeft.

Levering ging goed

Communicatie in het begin wat vaag/onduidelijk. Echter kwam het verder wel goed. Levering binnen gestelde tijd slot en geleverd door een vriendelijke meneer.

Verzorgd van A tot Z

Goed en snel geleverd, fijn contact. In een woord, geweldig

Toppp

Was goed, topp

Sympathiek en behulpzaam

Mijn man heeft het pakket in ontvangst genomen. Hij is lichamelijk beperkt en de chauffeur heeft de zware pakketten zonder problemen binnen gedragen. Erg sympathiek. En dat was bij de vorige levering ook. Top service

Te laat en onvriendelijk

Uiteindelijk 4 uur zitten te wachten op de levering nadat het tijdslot nadat het verlopen was weer aangepast werd. Chauffeur onvriendelijk kwam nog geen goede dag vanaf.

Prima nette bezorging !

Kast werd op op de afgesproken tijd bezorgd . Chauffeur bezorger was aardig en behulpzaam . Prima aangekomen . Alleen het afrekenen moest contant . Vreemd in deze tijd van zo weinig mogelijk contant geld . Stond in de voorwaarden van Meubelbaas dat het gepind kon worden maar kreeg ook geen betaalbewijs . Dit mag zeker verbeterd worden. En had ook geen wisselgeld bij zich .

Dikke prima!

Goede service, aardige bezorgers

Netjes op de dag en tijdstip volgens afspraak geleverd

Van te voren netjes bericht ontvangen van de dag en tijdsframe van 1 uur !! van bezorgen ontvangen en dat ook keurig nagekomen.

Heel behulpzaam

Ik vroeg of hij het achterom in de slaapkamer wou neerzetten en dat heeft de bezorger keurig gedaan!

niet gebeld voor afspraak

Als je dan XXL pakket heet, dan is het wel handig om van te voren te bellen voor een bezorgafspraak. Ik kreeg nu een mailtje dat ze ineens voor de deur staan, en er maar vanuit gaan dat er iemand thuis is. Van te voren gebeld of de chauffeur kon bellen omdat ik gelukkig dicht bij huis werk. Deze meneer kan geen nederlands en amper engels. Eenmaal thuis aangekomen was de meneer al geweest en het pakket voor de deur neergezet

zending liep goed chauffeur bed netje en liet pakket op juiste plek achter

Binnen de deur gezet zonder contact

Ik had een tafel besteld voor een groep mensen op een instelling. Er zijn daar 5 groepen in een gebouw. De tafel is bij de ingang van het gebouw gezet zonder aan te bellen

Prima afgeleverd

Op de afgesproken tijd afgeleverd, netjes in de voorkamer gezet.

altijd op tijd, altijd goede kwaliteit. Ik raad het aan

altijd op tijd, altijd goede kwaliteit. Ik raad het aan

master

Pakket in goede staat ontvangen, vriendelijke bezorgen en op afgesproken tijd bezorgd

Vriendelijke mensen goede service

Goed werk

Op tijd gebeld. Goed overleg.

Niet zoals verwacht

ik had 2 bestellingen in de levering, totaal 3 colli, 1 van 1 is geleverd, echter van de 2e bestelling is alleen 1 van 2 geleverd en pakket 2 van 2 is waarschijnlijk in de auto blijven liggen, mijn vrouw was thuis en de chauffeur had het wel over 2 colli maar heeft zelf afgetekend voor een incomplete zending, ik had ook bij de opmerkingen het verzoek gedaan om mij te bellen voor aflevering want ik ben binnen 5 minuten van het werk thuis, maar dit is helaas niet gedaan want dan had ik deze vergissing kunnen voorkomen.

heel netjes binnen de afgesproken tijd en hele vriendelijke bezorger

Ze kwamen netjes binnen de doorgegeven tijd.De bezorger was erg vriendelijk.Helemaal niks op aan te merken.

Prima afgeleverd bezorger heeft mijn geholpen binnen te dragen dat kon ik zelf niet

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.