Prima en netjes binnen afgeleverd!

Op de afgesproken tijd en in prima staat afgeleverd! Vriendelijke bezorger!

Goede en behulpzame bezorgers

Een supersterke man,bracht het achter de voor deur.op 2e etage met lift. Netjes hoor!

goed hervaren

ik was er zelf niet maar iemand ander maar het is netjes bezorgt

Uitatekend

Goede service Voorzichtig met artikelen Prima track and trace

Slecht

Zonder enig overleg pakket achter de tuin in een garage gezet terwijl auto voor de huisdeur kon uitladen

Nette bezorging en op tijd

Chauffeur hans belde om te zeggen ben binnen half uur bij u

Aardige en nette mannen!

Aardige en nette mannen, goede communicatie.

Zeer slordig aflevering pakket

Bij de levering van een eetkamrertafel hey volgende: Tafelpoten in de auto laten staan Dus alleen het tafelblad bezorgd. 3 dagen later de verkeerde tafelpoten bezorgd ((verkeerde pakket meegenomen) 3 dagen later De goede tafelpoten bezorgd , maar de andere niet retour meegenomen. Pfff... Kosste me totaal dus 3 vrije middagen. Echt waardeloze vervoerder. Zeer teleursyellend.

Prima service en communicatie!

Prima service en communicatie! Chauffeur belt plm. een kwartier van te voren zodat je de deurbel in de gaten kunt houden. Topper!

Goed afgeleverd

Mannen hebben t pakket goed afgeleverd. Jammer alleen dat ze geen pinapparaat bij zich hadden.

Sùper!

Bedankt, perfect geleverd!

prima aflevering, vriendelijke bezorgers,

zeer goed en vriendelijk

zeer goed

Snel bezorgd en vriendelijke bezorgers

Netjes geleverd

Netjes geleverd volgens afspraak.

Prima! Niks op aan te merken..

Updates zijn netjes en bezorging precies zoals aangegeven.

goed service

Chauffeur was vriendelijk en behulpzaam, ik had het alleen graag gewild dat ze vooraf even een seintje hadden gegeven hoe laat ze ongeveer kwamen.

Volgens afspraak en op tijd bezorgd.

Keurig op tijd bezorgd.

Goede service en netjes en snel geleverd

Supersnelle levering, ziet er top uit

Zeer klantvriendelijk

Ik werd gebeld dat ze op weg waren. Snelle service, heel vriendelijk en behulpzaam.

Fijne bezorging vriendelijk

Als goed ervaren... vriendelijke bezorger

Levering binnen de geplande tijd, aardige chauffeur, pakket goed te volgen.

Goed geïnformeerd via de mail. Reis van de auto kon gevolgd worden via een link. Erg handig.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.