Vriendelijk .ruim binnen de tijd .behulpzaam .en bellen je op dat ze met een half uurtje er zijn .

Is netjes en goed

Alles volgens de gekregen gegevens geleverd.

Een dag van tevoren via de email informatie over de levering ontvangen, tijd en dag kwamen overeen. Voordat de chauffeur arriveerde een telefoontje dat hij er aan kwam. Netjes afgeleverd en vriendelijk in contact.

Keurig optijd

Van te voren was er telefonisch contact chauffeur was vriendelijk en behulpzaam

De bestelling is op tijd door een vriendelijke bezorger afgeleverd.

Alleen maar goed.

Chauffeur was gedienstig keurige afgifte

Gewoon netjes

Super netjes en snel bezorgd

Super nette bezorgdienst. 30 min voordat het bezorgd wordt nemen ze telefonisch contact met je op.

geweldig de aflevering

ik ka deze manier van verzenden en bezorgen iedereen aanraden

Snel geleverd en fijne gebruikerservaring

Zeer snelle zorgvuldige bezorgers. Ook heel fijn dat je een tijdsindicatie de avond ervoor krijgt en de dag zelf ziet hoeveel stops er nog zijn en waar de auto zich bevindt.

Super goede communicatie en op tijd bezorgd door een vriendelijke meneer !!

Goed gecommuniceerd en prima op tijd geleverd !

Uitstekende levering

De chauffeur belde netjes 10 minuten van tevoren om door te geven dat hij onderweg was naar mijn adres. Ook aan de deur was hij zeer vriendelijk. Kortom ik ben tevreden over der levering.

Snel en goed, aardige bezorger

Bezorger belde netjes een half uur voor tijd. Keurig optijd en snel geleverd. Aardige bezorger.

Vriendelijke en snel!

Goede afhandeling van bestelling Tot levering. Correcte en beleefde bezorger

Netjes op tijd geleverd zeer aardige bezorger

uitstekende service

avond van te voren email gekregen ,nadat ik dag ervoor had besteld.keurig op de afgesproken tijd bezorgd zelfs nog naar boven in de huiskamer afgeleverd.en handig in elkaar te zetten.ga erzekers nog wat vakers bestellen

Super service

Helemaal prima

Ik werd 10 minuten van te voren gebeld door de chauffeur dat ze er aan kwamen. Dat is heel prettig en daarna heel vriendelijke en netjes op de 1e etage bij de deur afgeleverd. Super!

Goei kwaliteit en goei prijs perfect

Ben erg tevreden met meubelbaas

Erg blij met meubelbaas.klantvrindelijkgoeie prijs..levering optijd

Heeel goed

Mooi op tijd en netjes binnen gezet

Levering

De levering werd perfect afgeleverd Zelfs nog eerder dan gepland. Netjes tot in huis.

Zeer slechte administratie!

1 keer een bezorging van XXL pakket gehad bijna een jaar geleden en vanaf dat moment wordt ik plat gebombardeerd met mails die voor andere klanten zijn bedoeld inclusiefs hun klantgegevens. Meerdere keren gevraagd om mijn mailadres uit hun systemen te halen, maar ik blijf mails ontvangen met bestellingen en gegevens van andere klanten. Dit is vanuit de AVG privacywet zeer slecht, naast dat ik gestoord wordt van die mails elke keer. XXLPAKKET maak jullie administratie in orde, dit is zeer storend! Ik ben nu ook degene die gevraagd is een beoordeling achter te laten ipv de echte klant, nou alsjeblieft, dit is wat ik van jullie vind. Ik hoop dat er een keer wat mee gedaan wordt

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.