Niks te klagen, zeer tevreden!

De jongens die kwamen bezorgen waren heel vriendelijk en behulpzaam, levering was netjes op tijd.

Uitstekend!

Heel vriendelijk, op de afgesproken tijd, gewoon super!

Echt super snel en zonder problem

Snel, zonder problem

Goede levering .alleen jammer geen pin apparaat mee voor achterafbetaling.

Goeie levering . Maar geen pin bij zich . Jammer

keurig op tijd

behulpzaam en correct

Matig

Men had geen volledige e mail en bij 1e bezorging waren we wel thuis maar lagen nog op bed. Hadden geen notitie in brievenbus of voice mail daarvan. Bij 2e bezorging had bedrijf maar 1 matras terwijl wij er 2 betaald hebben en stond ook juist op de bon. Bezorger verzekerde mij dat 2e matras volgende dag bezorgt zou worden. Dus afwachten en moet bezorger geloven op zijn woord.

fantastisch , goede afhandeling

De Chauffeur was klant vriendelijk belde mij een kwartier van te voren op om me te vertellen dat hij al bijna gearriveerd was op mijn adres Heeft mijn bestelling correct afgeleverd , niks dan goeds te melden ovr XXLPAKKET.nl

goed afgeleverd

goed afgeleverd en ook binnen de tijd dat werd aangegeven

Heel goed en zeer snel

Ik ben zeer te vreden!

Zeer vriendelijke mannen en snel geleverd.

Aardige jongeman. Bracht de tafel netjes helemaal naar binnen.

Keurig afgeleverd

De levertijd klopte en meegeholpen het naar binnen brengen

Uitstekende communicatie!

Keurige bezorger, compleet qua informatie, beleefd en verzorgd. Netjes achter de voordeur neergezet, aanrader XXLPAKKET.nl. Dankjewel!

Voor nu prima

Fijn dat er vroeg bezorgd is. Maar het viel me wel op, dat er op de doos stond:deze kant boven. En de bezorger had hem gewoon met de pijl naar beneden. Hij draaide de doos nog 1 slag, zodat ie op de zijkant stond. Gelukkig was het heel goed verpakt, zodat het nu niets uitmaakte, maar ik kan me zo voorstellen, dat het ook mis kan gaan.

Perfect geregeld en bezorgd

Slecht

Als je verwacht dat het 2 dagen geleden geleverd zou worden maar word niet ingeladen en nu 2 dagen verder en ik heb het nog niet bar en bar slecht!!!

Vriendelijke bezorger bracht ons tijdig op de hoogte dat hij in de buurt was dat het pinapparaat defect was en welke opties er nog over waren.

Goed, op tijd, en correct.

Goed en correct, goede informatie en opvolging van de levering

Alleen verkeerde bestelling hoop dat die gouw word omgeruild

Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger.

zeer prettig en correct

Transporteur was behulpzaam en correct

Netjes op tijd en vriendelijk

Netjes afgeleverd en erg vriendelijke en behulpzame man. Voor herhaling vatbaar

Gewoon helemaal top

Helemaal top

Aardige chauffeur!

De chauffeur stond in het verkeerde dorp maar omdat hij zo aardig was vond ik het niet erg.

Snelle en nette aflevering. Vriendelijke chauffeur

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.