pluimpje voor de chauffeur

DE levering was mooi op tijd en de chauffeur was erg vriendelijk en hielp mij het bed in de kamer te zetten hij was alleen met dat zware bed en toch helpen Pluimpje voor hem kom je niet vaak tegen,

Snelle levering keurig binnen gezet vriendelijke bezorger

Duidelijke bezorging. 2 x contact gehad met de bezorger. 1 maal bij begin en eenmaal bijna bij aankomst. Zeer tevreden

snel, vriendelijk en zeer behulpzaam

Goed geholpen door medewerker met online bestelling. Snelle bezorgtijd. De bezorger wilde zelfs helpen om het matras naar de slaapkamer te brengen. Wilde absoluut geen fooi accepteren. Wat een service!

Netjes gebeld half uurtje vooraf en product in de woonkamer afgeleverd!

Dankjewel voor het snel bezorgen en de mooie tafel

Super slechte service

1. Ik heb nooit een mail ontvangen net de bezrotijd / bezorgblok. 2. Nooit een reactie gekregen op mijn mail met het verzoek een bezorgtijd door te geven. 3. Pakket is wel geleverd, echter is het gewoon vior de duer gezet zonder dat er iemand thuis was. 4. Onderkant was nat, karton doorweekt, hoeken van het bed nat. Echt hele slechte bezorgservice dus!!!

Netjes afgeleverd. Keurig.

Vooraf aangemeld netjes bezorgd.

Super vriendelijke man

Snelle levering, vriendelijke chauffeur

"TOP SERVICE !"

Pakket zeer vlot afgeleverd en na telefonisch contact volgens afspraak op plek bij voordeur geplaatst. Dit is; "TOP SERVICE !"

Top service met goede Track and Trace

Zeer goed duidelijk aangegeven aflevertijd

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd

Fijn om de route te kunnen volgen van de chauffeur zodat je meteen kunt zien wanneer hij bij jou aankomt. Supermooi systeem en zeer aardige chauffeur die mij zelfs van te voren heeft gebeld voor t tijdstip!!

Pakket is netjes bezorgd

Heel fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de tijd van bezorging.. De bezorger was zeer vriendelijk en netjes. Mijn complimenten.

Uitstekend en stipt

Heel vriendelijke chauffeur Tracking top

Klantvriendelijk

Behulpzaamheid product in de gang gebracht , omdat ik met 75 jaar te zwaar is.

Prima en op tijd geleverd

Nette bezorger Was op tijd Prima afgeleverd

Klantvriendelijk

Behulpzaam en vriendelijk

Bezorger wilde niet naar 4e verdieping met lift

Bezorger kwam binnen afgesproken tijd. Goed te volgen wannneer hij ongeveer kwam. Maar bij aankomst wilde hij pakket niet tot in huis bezorgen. Dat was een tegenvaller, want daar ging ik wel vanuit. Ik zit in een rolstoel, dus ben dan afhankelijk van andere mensen en kon zelf pakket niet in mijn huis krijgen. Daarom matig tevreden.

Snel en duidelijk

Tijdschema klopt

Fijne bezorgdienst

Ze hebben een app die aangeeft bij hoeveel mensen ze langs moeten gaan voordat jij de volgende bent. En de chauffeur heeft mij mee geholpen om een tafel met 4 stoelen binnen te krijgen.

Goede track code

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.