Snel geregeld, komen afspraken na en denken mee.

Alles snel geregeld en bezorgd volgens afspraak. Een aandachtspunt: 1 plint beschadigd bij aflevering gelukkig krijg ik dit verwerkt als snij verlies.

prima service netjes geleverd

snel en goed

goede levering

De afgesproken datum kwamniet goed uit. Na een snel en vriendelijk telefonisch contact een alternatieve afspraak gemaakt. Op de dag van levering was goed te volgen via de track en trace wanneer ik mijn zending kon verwachten. Vriendelijke en beleefde bezorger die het produkt tot over de drempel getild heeft.

Snelle levering en aardige bezorger

Bedden werden erg snel geleverd en de bezorger was ook heel vriendelijk en behulpzaam

Keurige heren. Kast netjes binnen gezet.

Super snelle levering

Dit is de eerste keer dat ik wat laat bezorgen . Ben zeer tevreden plus ze hebben nog mee geholpen naar boven !!

Snel en optijd

Goede service! Vlot geleverd.

Snelle levering volgens afspraak.

uitstekend

netjes en stipt afgeleverd door een vriendelijke chauffeur die heel behulpzaam was.

Onder gelaten

Het was niet bezorgd naar de flet hij zei dat hij kan niet naar 3de verdieping. Maar hij was een aardig jong.

Het zijn stuk voor stuk top jongens

We hebben zo veel laaten bezorgen zo wel bij ons als bij mijn dochter

Snel en netjes gelevert

Keurig volgens de afgesproken tijd vriendelijke chauffeur

Levering prima te volgen én vlgs afspraak! Vriendelijk personeel!

De doos met airco was beschadigd. Zat scheur en deuk midden op voorzijde doos, dus ff schrikken. Product was op het oog in orde. Scheur en deuk kan natuurlijk ook bij de leverancier ontstaan zijn. De vriendelijke vervoerder vertelde dat ik het kon melden als er iets kapot was toen ik hem op de beschadiging wees. Ik zou zeker weer van deze vervoerder gebruik willen maken die goed communiceerd, prima te volgen is en afspraken nakomt. Aanbeveling!

Geleverd binnen de afgeproken tijd.

Over het algemeen positieve ervaring. Één minpuntje moest zelf helpen sjouwen aangezien ik niet zo groot ben viel dat niet mee.

Prettig

Vriendelijke bezorger

Ondanks dat het pakket niet binnen het aangegeven tijdvak bezorgd werd vond ik de bezorger vriendelijk en behulpzaam. Dus prima!

Vriendelijke en behulpzame chauffeurs

In plaats van zoals vermeld op de site tot de voordeur, brachten ze de kast tot achter het huis waar wij om vroegen

Snelle levering maar helaas vaatwaser niet aangesloten

Niet hele bestelling was compleet. Mis beschermhoes

Ik mis dus nog de beschermhoes die ook was besteld. Matras direct al geïnformeerd

Correcte levering, aardige bezorger

Mooi op tijd! Aardige bezorger

Goede communicatie

Netjes en beleefd en op tijd

Netjes afgeleverd!

Keurig

Een hele goede service

Het is mij zeer goed bevallen en het matras is goed aangekomen.en het is fantastisch gegaan ook de service.

Prima en snel geleverd.

Aardige chauffeur. Belde vanwege straat die open ligt. Bleef geduldig wachten en gaf duidelijke uitleg m.b.t. mijn pakketinhoud. Dank!

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.