Goed service

Levertijd was 2 tot 3 weken kreeg netjes een mail dat toch al eerder verzonden kon worden en welke dag uit kwam dus top

Keurig op tijd

Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger en handige track and trace

Van bestelling tot levering, super! Een aanrader.

Bezorger was zelfs kleine 10 minuten eerder dan aangegeven. Belde ook netjes vtv op, helemaal top toch. Netjes en beleefd.

Netjes een track and trace gekregen. Kon duidelijk zien wanneer hij bij mij zult zijn. Rond 14 u was hij er.

Super snelle levering alles netjes verlopen

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd, vriendelijke bezorger. 10 minuten voor aankomst een telefoontje

Prima service, vriendelijke mensen.

Zie regel hierboven

Tafel snel en keurig afgeleverd. Tafel is erg mooi. Vriendelijke bezorger.

Goed bezig jullie

Goed bezig jullie ga zo door

Geheel volgens afspraak!!

Komen afspraak na! Van tevoren een mail gehad op welke dag ik het meubelstuk bezorgd wilde hebben. Daarna hebben ze een tijdblok doorgeven hoe laat ze kwamen bezorgen en dat ging allemaal correct!

Hebben foutieve adressering snel verwerkt en op de aangegeven dag bezorgd.

Klasse!

Zeer vlotte levering, Maandag besteld en Dinsdag in huis! Zeer vriendelijke bezorger.

Goed!

Zoals verwacht afgeleverd en vriendelijk.

Pakket is op tijd en in goede staat bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Prettig dat de chauffeur hielp om de doos in de keuken te zetten.

Prima op tijd en service

Op tijd geleverd, kon het volgen via track en trace en ook nog een bericht voor de chauffeur achterlaten op de dag zelf.

geweldig

Hele vriendelijke jongen, en super op tijd.

Snel en efficjent

Op tijd bezorgd tot in mijn flat. Helemaal goed

Geweldig!

Wat een snelle service!

Super netjes afgeleverd.

Vriendelijke bezorger,netjes in de gang gezet.

Snel, vriendelijk

Hielp mee naar binnen te dragen van spullen, vriendelijke bezorger

Snel geleverd. En een duidelijk tracking systeem

Snel geleverd. En een duidelijk tracking systeem

netjes door de bode afgeleverd

erg vroeg op moeten staan als 70 + bent

Eerste ervaring met XXLPAKKET is prima.

Vriendelijke bezorger, ik had een matras besteld van 140x210 kreeg ik een rolletje van 50cm doorsnede, "dat is tegenwoordig normaal" zei hij. En zowaar, het werkt nog prima ook.

Goede, vriendelijke levering

De levering was op tijd. Een vriendelijke bezorger en de doos werd netjes binnen neergezet. Het zou helemaal goed zijn als er iets van 10 minuten van tevoren gebeld kan worden dat de bezorger eraan komt.

Snel en op afgesproken tijdstip.

Chauffeur was vriendelijk.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.