Goede bezorging

Goede bezoging

Communicatie kan beter, verder alles goed

Op 6 januari zou er 2 pakketten afgeleverd worden tussen 15:00 en 18:00. Helaas met het volgen van de route is er geen chauffeur komen opdagen. 7 januari in de middag is de zending toch nog aangeboden de chauffeur gaf kennende, dat hij het druk had, kan ik begrijpen maar, laat dan even iets weten dat de zending is vertraagd. Dan weet ik waar ik aan toe ben en hoef geen 3 uur te zitten wachten.

Uitstekende service/bezorging

Bezorger kon in eerste instantie ons adres niet vinden, wat wij uit ervaring goed begrijpen. Doorop heeft hij mij netjes gebeld en hebben we samen gelost en binnengezet!!!

Snel, duidelijk en vriendelijk!

Snel, duidelijk en vriendelijk!

Alles zoals verwachting!!!

goede service netjes afgeleverd

Keurige chauffeur netjes overlegd waar het pakket neer te zetten. Top!!

Snel geleverd en op tijd en dat op zaterdag

Netjes op de hoogte gehouden van de route. Goed afgeleverd.

Nette leveringen Service

De avond voor levering mail ontvangen met daarin tijdsbestek. Op dag van levering kon je alles netjes volgen en zien waar ze waren. Pakket werd netjes op de aangegeven tijd geleverd. Alles ook netjes binnen gezet. Werd zorgvuldig met het pakket omgesprongen

Zeer vriendelijk

Vlot en vriendelijk

Top service!

Het enige wat ik kan zeggen is echt een top service! De track en trace werkt heel goed en houd je goed op de hoogte wanneer de bezorger er is. En het pakket is tot binnen afgeleverd op de 20ste verdieping wat ook niet vaak voorkomt.

Goede ervaring met XXL Pakket

Pakket was keurig op tijd Chauffeur had 10 minuten van tevoren gebeld dat hij eraan kwam. Chauffeur was ook beleeft en correct

Goed verzorgd

Netjes verzorgd

super

Vriendelijke jonge man, zeer behulpzaam

Perfect aardige bezorger

Perfect aardige bezorger

Goed geregeld

Chauffeur was netjes op tijd en heel vriendelijk was goed in orde

Prima.

Netjes binnen de aangegeven tijd. Belde keurig 15 minuten van tevoren. Jammer dat het Engels was

Kei leuke bezorger die zin in zijn werk heeft.

Gewoon een gezellige chauffeur en zet ook nog de spullen binnen neer

Prima service!

Chauffeur was vriendelijk en snel!

Keurig geleverd, track en tracé niet betrouwbaar

Volgens de track en trace was de bezorger nog tussen Balk en Woudsend (zo'n 45 minuten vanaf leveradres) maar ineens stond de bezorger voor de deur. Verder prima levering.

Vlot, behulpzaam en vriendelijk!

Kwartier van te voren een belletje, kwartier later voor de deur. Hielp mee met sjouwen en vriendelijk. Helemaal top dus.

Keurige levering!

De stoelen werden keurig in huis afgeleverd. Ik heb ze in de gang laten neerzetten maar ze zouden het denk ik ook zo in de woonkamer willen zetten. Snel en netjes in huis neergezet.

Goede en snelle service

Snel en netjes

Fijn dat je live mee kan kijken. Vriendelijk personeel.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.