Levering op de afgesproken dag en binnen de tijd!

Bezorger netjes de spullen binnen neergelegd top

Superfijn geholpen. Alles netjes naar de 1e verdieping gebracht! Top!

Heel fijn geholpen

Geweldige bezorgers

Geweldige bezorgers die een stapje extra doen. Echt heel erg tevreden!

Vertrouwen

Deze vervoerder deed niet moeilijk over een betaling en gaf me de tijd om het zelf over te maken. Top!!!

Mooi werk

Nette aflevering

Keurig op tijd en vriendelijke persoon.

De aangegeven tijd klopte en het was een vriendelijk persoon die het bezorgde.

Zeer net geleverd

Geleverd binnen het aangegeven tijd slot. Snel geleverd. En netjes binnen gelegd.

Perfect service

Vandaag mijn springbox bed ontvangen en ik ben ontzettend tevreden over de bezorging. De chauffeur was keurig op tijd, precies zoals afgesproken. Daarnaast was hij vriendelijk, beleefd en ging zeer professioneel te werk. Het bed werd netjes afgeleverd en met zorg behandeld. Het is fijn om te merken dat er nog echt aandacht is voor service en klanttevredenheid. Een dikke pluim voor deze chauffeur – dit maakt de hele aankoopervaring compleet. Bedankt!

vriendelijke mensen

vriendelijke en professionele mensen

Aflevering is top gedaan

Mooi op tijd

Prima bezorger zeer beleefd

Perfect op tijd en belletje 10 min. voor levering.

Juiste service.

Netjes geleverd

De 3 pakketten zijn keurig aangeleverd en zelfs in huis weggezet. Verder waren ze keurig op tijd; voor de aangegeven tijdstip zelfs

Heel goede ervaring

Op tijd en heeft zelfs enkele minuten gewacht. Hartelijk dank aan de zeer vriendelijke chauffeur.

Helemaal top

Bezorger lekker op tijd, handig te volgen via live track and tracé. Aardige man, sterk ook. Prima bezorgservice!

Slechte ervaring

Ik mocht een bericht voor de transporteur achterlaten en dat heb ik gedaan. Gevraagd of hij het achter in de tuin wilde achterlaten onder de overkapping. Daar is dus geen gehoor aan gegeven, want het grote pakket stond in de voortuin zodat iedereen het weg kan pakken. Beetje jammer, laat die vervolg dan maar weg dat je een bericht mag achterlaten.

Prima track and trace met duidelijk tijdsblok van aflevering en een vriendelijke behulpzame chauffeur.

Super geregeld

Aardige jongens! Bedankt voor de service!

Snel

Heel snel geleverd en bezorger was hulpzaam

Duidelijke tracking. Zorgvuldig vervoerd

Snelle levering, vriendelijke bezorgers.

Binnen de tijd bezorgd

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.