Slecht

Volgens track en tracé geleverd en wij hebben niks ontvangen! En mijn vrouw was nochtans thuis! Dit kan niet en ik verwacht dat jullie dit in orde brengen

bezorgd zoals gewenst

op tijd en ongeschonden geleverd aan de voordeur, vriendelijke chauffeur

Slecht

Zeer slechte service, het pakket werd afgeleverd op een onbekende locatie, ik probeerde het pakket te vinden, wachtte de hele dag op antwoord op telefoonlijn. ik stond ruim een ​​uur als eerste op de lijst te wachten op antwoord, er kwam ook geen reactie op de brief!

Bezorging verliep correct

Het te bezorgen pakket is keurig op tijd ontvangen. Geheel volgens afspraak. Verpakking erg goed.

SLECHT

Pakket is beneden in de gang geplaatst. Is niet afgegeven aan de deur. De bezorger heeft zelf een handtekening gezet en is weg gegaan. Slechtste bezorger!!

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd

Netjes binnen t tijdvak

Netjes achter de voordeur geleverd.correctr bezorger

Toppie

Precies geleverd volgen track en trace Uiterst vriendelijke bezorger En behulpzaam bedankt voor de service

Bezorger prima!

De bezorger heeft netjes mijn pakket afgeleverd. Was zelfs eerder dan gepland. Blij mee! Minder blij was ik, toen ik belde naar xxl om iets te vragen. Ik was een half uur in de wacht en toen werd de verbinding verbroken, meteen weer gebeld en na weer een half uur verbroken, toen ik meteen daarna nogmaals belde, kreeg ik een bandje met wij zijn op dit moment gesloten! Dit was een hele nare ervaring met xxl!!

Keurig op tijd geleverd

En netjes op zijn plek gezet

Vriendelijks bezorger en wordt netjes neergezet in huis.

N.v.t.

Vlot en super vriendelijk

De levering was perfect binnen de doorgegeven tijdsspanne. Super vriendelijke man. Doe zo verder zou ik zeggen.

De track en trace is echt fantastisch, pakket was precies op tijd.

Slechte bezorger

Hij wou de bestelling liever niet naar boven brengen ondanks de aanwezigheid van een lift. Was echt een ongelofelijke chagrijn.

Prima levering en netjes optijd!

Bezorging netjes optijd, fijn dat je in de track & trace kunt zien waar de bezorger is

Parfaitement

Keurig op tijd

Geen tijdvak voor levering

Ervaring met het bedrijf is prima, goede plinten. Alleen de bezorging is niet top. Je moet thuis zijn tussen 8 uur 's ochtends en 8 uur 's avonds en de bezorger belt niet een half uur voor levering. Oftewel, je bent aan huis gekluisterd. Heel jammer!

Goede en snelle levering

Tevreden over de levering. Vriendelijke chauffeur!

Op tijd and keurig afgeleverd

Top.

De bezorger was keurig op tijd en netjes. Communicatie via mail is prima.

Zeer snelle levering

Perfect ! Ik kan niet anders zeggen. Je kan de chauffeur volgen via de track en trace door de totale stops aan te geven tot ze bij jou zijn !

Zeer positief

Zeer goede communicatie via email en door de track and trace is je pakket perfect te volgen. Ook de persoon die het pakket kwam leveren was zeer vriendelijk.

Ondanks de straat open ligt doordat er glasvezel gelegd word is de bezorger met het enorm grote pakket naar onze voordeur gekomen. Hij heeft mijn naam gevraagd en genoteerd in zijn gegevens en hij heeft een foto gemaakt van het pakket en mij laten tekenen voor ontvangst. Bezorger heeft prima zijn werk gedaan. Bedankt.

prima op tijd, vriendelijke koerier

prima op tijd, vriendelijke koerier

Netjes bezorgd!

Vooraf gebeld dat hij er binnen 10 minuten zou zijn. Hartstikke vriendelijke jongen met een grote glimlach op zijn gezicht. Plezier in zijn werk beter kan je niet hebben denk ik

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.