Op tijd en netjes in de gang gezet

Op de afgesproken tijd geleverd en netjes in de gang gezet, vriendelijk personeel

Betrouwbare en snelle paket bezorgdienst. Goed telefonisch contact met bezorger

goede service en snelle levering

Top service!

Bezorger was erg behulpzaam, bood aan het pakket naar binnen te dragen. Bezorger kwam niet gejaagd over. Vriendelijk in de omgang, liet netjes van te voren weten onderweg te zijn. Hier kunnen vele koeriers een voorbeeld van nemen!! Mag ook wel eens gezegd worden! Zeker aan te raden!

Chauffeur belde 5 minuten voor levering dat hij eraan kwam netjes binnen het aangegeven tijdskader

Zoals beloofd

Prima op tijd en netjes binnen gezet

Top precies op tijd

Supper sirvice nettjes gebeld van te voren dat meneer onderweg is nettjes boven gezet

Goed geïnformeerd maar helaas

Het was duidelijk wanneer het pakket zou komen, ook fijn dat er een kwartier voor aankomst gebeld wordt. Heel jammer dat het pakket niet omhoog paste. Ik had het fijn gevonden als de service/bezorgers mee hadden gedacht en een spoedservice voor een verhuislift hadden kunnen voorstellen bijvoorbeeld. Het zal voor deze service immers niet de eerste keer zijn geweest dat een pakket niet via de trap omhoog kon. Verder prima hoor!

Vlot en hield rekening met mijn opmerking

Chauffeur was heel vriendelijk ook

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger.

De bestelling was netjes op tijd, de bezorger was vriendelijk.

Mooi op tijd zoals aangegeven in tijdblok

In het aangegeven tijdblok geleverd. Fijn

Netjes en van te voren gebeld

Netjes tot in huis bezorgd

Super behulpzaam!

Moest boxspring van 220 naar 3 hoog brengen. Zonder gemor en supervriendelijk geholpen. Echt top. Thanks.

Snel en goed geleverd, Alleen met bellen verstaat de chauffeur geen Ned.

Heel netjes en correct

Keurig geleverd en op tijd

Koerier te volgen via track. Super

Je weet precies wat er gebeurd. Heel accuraat allemaal. Aardige chauffeur en prima aflevering

nette service

ze belde me netjes op, voor dat ze kwamen.

Track&Trace planning deugt niet

We kregen een tijdsplanning voor bezorging tussen 13:17 en 15:55 (let op de minuut nauwkeurigheid) maar wat heeft dat voor zin als het pakket uiteindelijk pas om 21:54 wordt bezorgd? Aan de bezorger lag het niet, dat was een aardige man die niet klaagde. Maar je kunt je wel afvragen hoe het zit met zijn arbeidsomstandigheden en met de organisatie bij dit bedrijf. Via track&trace kregen we steeds te zien op nummer hoeveel we stonden, bijv. 16 na 12 en dan weer iets anders, en toen het al ver in de avond was weer 27 na 22. Met bezorging om 10 uur 's avonds hebben de meeste ontvangers misschien geen moeite - voor ons maakte het niet uit - en wij begrijpen heus wel dat jullie in een lastig segment opereren, maar maak dan tenminste de planning realistisch én geef de ontvangers informatie waar ze wat een hebben.

Een vriendelijke man leverde het in mijn woonkamer af toppie

Prima mooi volgens de opgegeven tijd

Netjes bij ons in de gang afgeleverd

Makkelijk, snel en effectief

Super goede ervaring. Alles was op tijd en de live tracking is absoluut geweldig. De chauffeur was ook super behulpzaam en vooral aardig.

Nette bezorging, zeer tevreden

De bezorger belde netjes van te voren, was keurig op tijd.

Waardeloos

Datum en tijdstip van levering krijg je dag van te voren en na 18.00 uur zodat je niet meer een nieuwe afspraak kan maken.want dan nemen ze de telefoon niet meer op.Vervolgens gebeld voor nieuwe afspraak voor levering.Chauffeur is die dag gewoon niet opkomen dagen.

Wat een service voor 16:00 besteld uit voorraad is morgen geleverd!!!

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.