Koerier te volgen via track. Super

Je weet precies wat er gebeurd. Heel accuraat allemaal. Aardige chauffeur en prima aflevering

nette service

ze belde me netjes op, voor dat ze kwamen.

Track&Trace planning deugt niet

We kregen een tijdsplanning voor bezorging tussen 13:17 en 15:55 (let op de minuut nauwkeurigheid) maar wat heeft dat voor zin als het pakket uiteindelijk pas om 21:54 wordt bezorgd? Aan de bezorger lag het niet, dat was een aardige man die niet klaagde. Maar je kunt je wel afvragen hoe het zit met zijn arbeidsomstandigheden en met de organisatie bij dit bedrijf. Via track&trace kregen we steeds te zien op nummer hoeveel we stonden, bijv. 16 na 12 en dan weer iets anders, en toen het al ver in de avond was weer 27 na 22. Met bezorging om 10 uur 's avonds hebben de meeste ontvangers misschien geen moeite - voor ons maakte het niet uit - en wij begrijpen heus wel dat jullie in een lastig segment opereren, maar maak dan tenminste de planning realistisch én geef de ontvangers informatie waar ze wat een hebben.

Een vriendelijke man leverde het in mijn woonkamer af toppie

Prima mooi volgens de opgegeven tijd

Netjes bij ons in de gang afgeleverd

Makkelijk, snel en effectief

Super goede ervaring. Alles was op tijd en de live tracking is absoluut geweldig. De chauffeur was ook super behulpzaam en vooral aardig.

Nette bezorging, zeer tevreden

De bezorger belde netjes van te voren, was keurig op tijd.

Waardeloos

Datum en tijdstip van levering krijg je dag van te voren en na 18.00 uur zodat je niet meer een nieuwe afspraak kan maken.want dan nemen ze de telefoon niet meer op.Vervolgens gebeld voor nieuwe afspraak voor levering.Chauffeur is die dag gewoon niet opkomen dagen.

Wat een service voor 16:00 besteld uit voorraad is morgen geleverd!!!

Onbeschoft bezorger

Jullie bezorger was vreselijk onbeschoft ik was thuis aan werk vanuit thuis en kon mijn mobiel niet opnemen en bezorger deed er boos ongeïnteresseerd terwijl wij nog sorry zeiden voor het ophouden van zijn tijd

Mijn goed

Alles goed, bedankt

Goede service en levering

Dit was mijn 1e bestelling via xxl pakket,is me goed bevallen. Ben tevreden.

Goed op tijd

En de bezorger heeft het netjes afgeleverd

netjes geleverd!

Keurig netjes geleverd en binnen het opgegeven tijdsbestek.

Zeer slecht

Chauffeur 1 had geen plek in zijn bus Werd nieuwe ophaalafspraak gemaakt Chauffeur 2 is in 1ste instantie zijn bus niet uitgekomen Wilde doen alsof ik niet thuis was Heeft dus nieteens aangebeld Maar ik zag hem dus ben naar hem gelopen Sprak geen woord nl/eng/duits (Hoewel hij wel "zei" eng/duits plz) Wilde het pakket (een matras 140/200/20 -wel in plastic) over de grond/modder slepen naar zijn bus Ik heb hem om dit te voorkomen als mindervalide vrouw -spierziekte- maar geholpen het matras naar zijn bus te tillen Waar hij de laadklep op borsthoogte had Het matras zeer bruut hierop trok ipv de klep verder omlaag te doen waardoor het plastic scheurde Dus zeer slecht allemaal

Keurig netjes op tijd geleverd

Pakket is snel geleverd met tijdig telefonisch contact over het levermoment

Prima service, bedankt

En zo als afgesproken op tijd geleverd.

Netjes en op tijd bezorgd. Van te voren gebeld

Netjes en op tijd bezorgd. Van te voren gebeld

Top geholpen door de mannen

Netjes paket binnen gezet

Vlot, snel en netjes bezorgd

Prima !

De bezorger was heel aardig , heeft samen met mijn man , het grote pakket naar boven getild , alles was mooi volgens de track en tracé geregeld ! Als alle bezorgdiensten zo zouden werken , zou alles soepeler verlopen .

Zeer netjes en beleefd

Belde netjes van te voren dat ze in de buurt waren en waren zeer beleefd tijdens het leveren.

Netjes op tijd en vriendelijke bezorgers

Binnen 2 dagen bezorgd en binnen het tijdsvak afgeleverd, was netjes van te voren gebelt dat de bezorgers er bijna was , zeer tevreden

Bezorger uiterst correct net als het pakket

Hele nette bezorging.

1 chauffeur met loodzwaar artikel

De chauffeur zelf was bijzonder vriendelijk! Ik had met hem te doen. Mijn artikel zou tussen 16.43 en 20.21 uur komen, was er uiteindelijk rond 21.20 uur. Hij was alleen en moest een loodzware boxspring alleen uit de vrachtwagen tillen omdat er geen bijrijder was. Arbotechnisch totaal niet verantwoord en praktisch niet eens uitvoerbaar. Ik heb hem dus maar geholpen het uit de vrachtwagen te tillen en naar binnen te brengen. Ik zag nog zeker 20 pakketten in zijn vrachtwagen liggen die dus zo laat nog afgeleverd moesten worden. Ik mag hopen dat er tussentijds een wisseling van chauffeur is geweest, anders is de werkdag absurd lang. Al met al dus veel te laat en onmenselijk voor het personeel. Petje af voor de chauffeur die erg vriendelijk was. Er vanuit gaande dat bovenstaande niet gebruikelijk is zal ik xxlpakket aanbevelen, want het tracking systeem is wel echt heel mooi, daarmee zit je niet uren aan huis gekluisterd, je kunt goed inschatten of je pakket er bijna is

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.