Optimaal

Zelfs met wegenwerken in onze straat, deed de koerier zijn best om ons te bellen of hij ons kon bereiken en alsnog kon het pakketje geleverd worden

Het is echt uitstekend

Geleverd volgens afspraak!

Product en levering volgens verwachting

Levering volgens afspraak en goed op de hoogte gehouden van de status. Product zoals verwacht en volgens de beschrijving op de website.

Aardige chauffeur/bezorger

Zaterdag 9.30 probeerde ik te bellen(gesloten) terwijl er stond dat ze telefonisch bereikbaar waren, dat was wat minder. Ik kreeg de mail pas in de avond daarvoor. In de bezorginstructies een bericht achtergelaten en routeaanwijzing. De bezorger belde ruim van te voren nav mijn notitie. Super vriendelijke man! Bedankt voor je hulp.

Goede levering tot in de hal

De vervoerder was vriendelijk en heeft de spullen in de hal gelegd.

op tijd en nette bezorger

Fantastisch snel geleverd!

Keurig via live track en trace te volgen, mooi snel geleverd en hele vriendelijke bezorger!

Aflevering op tijd

Chauffeur was beleefd en sprak redelijk Nederlands. Wel een punt van bereikbaarheid per telefoon, die is dramatisch. Bereikbaar tussen negen en zes uur, tot tien uur niemand aan de telefoon kunnen krijgen

Op tijd geleverd,goede service van de bezorger,even geholpen de tv binnen te brengen, het regende nogal.klasse!

Netjes geleverd

Keurig netjes geleverd

Helemaal top!

Bezorging was netjes en vriendelijk. Was heel fijn dat je je pakket de hele dag kon volgen.

Levering tot de deur, hondenpoep en modder aan de doos

Levering was niet tot over de drempel. De doos zat onder de modder en er zat hondenpoep op. Ons hele huis stinkt hierdoor. We moesten zelf de doos nog naar binnen verplaatsen waardoor we de vieze doos ook moesten vasthouden. Meneer die het bracht was wel vriendelijk. Ook erg late tijd voor het leveren.

Prima bezorging

Super snelle levering

Fijne dat ze het pakket even binnen hebben gezet. Benzeen tevreden over de service. Bedankt mannen.

...

Goed en netjes verpakt en bezorgd.

Mooi en ook op tijd de levering gehad.

Top levering!

Snelle en flexibele levering met telefoontje vooraf.

Goed geregeld

Zoals afgesproken

Bezorging was heel slecht

Hij kwam 2 uur te laat, was alleen. Geholpen zelf de dozen naar binnen te brengen en die stinken ontzettend erg.

Aardige bezorger

Aardige vlotte bezorgen die nog even hielp het lange pakket naar binnen te tillen

Klasse geleverd

zie hierboven

Bezorgers waren heel klant vriendelijk.

Track en trace interface is fraai

Aardige bezorger, mooi ruim op tijd. En de track en trace interface is fraai. Je kan mooi zien waar de koerier is en makkelijk een berichtje aan de chauffeur doorgeven.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.