Alles stipt

Je word goed op de hoogte gehouden en word stipt geleverd

Vriendelijke bezorger en op tijd geleverd

Netjes en snel afgeleverd.

Mooi op tijd

Aardige bezorger en netjes bezorgd

Alles Ok!

Prima bezorging

Op tijd, correcte behandeling

Niets op aan te merken.

Duidelijke info en op tijd geleverd!

Grote klasse

Goed, prima op tijd nette bezorger en dus dik tevreden

Netjes en snel

Heel snel en netjes goed verpakt

mooi op tijd

mooi op tijd geleverd

Nummer 1 van alle pakket bezorgers

Na een lange dag dat de pakketbezorger onderweg was zijn onze pakketten binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Mede met behulp van de track en trace code kun je precies zien waar de chauffeur zich bevindt en of de afgesproken tijdslot nog wordt aangepast Hiermee wordt voorkomen dat je onnodig moet wachten De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Ga ermaar aanstaan na al 25 andere leveringen te hebben uitgevoerd en half Nederland hebt afgereden, petje af

Keurig op tijd en onbeschadigd

Keurig op tijd en onbeschadigd

Vriendelijk, en goede service.

Op tijd geleverd, goede service!

Netjes te volgen wanneer er geleverd werd. Goede service met het naar binnen brengen! Vriendelijke chaufeur!

Betrouwbaar

Pakket goed te traceren.

In één woord: perfect

Keurig op tijd bezorgd. Bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam.

prima service

De bestelde goederen zijn binnen het aangegeven tijdpad en in goede orde geleverd door attente chauffeur.

pakket was beschadigd en open.

Medewerker wachten heel even maar ik moest op straat checken of alles compleet was. Beetje jammer van €30.00 verzendkosten.

Prima bezorgd

Duidelijk met tijdsfspraken en realtime te volgen

Conform track&trace en netjes afgeleverd. Vriendelijke chauffeur.

cvorrect

jammer dat de bezorger alleen was waardoor het voor hem zwaar was met het bezorgen van de kast wat hij overigens correct gedaan heeft

Prima bezorger en mooi op de afgesproken tijd!

Op tijd geleverd door vriendelijke en behulpzam chauffeur. Klasse.

Goed en vriendelijk.

Zoals afgesproken. Top. Je kunt duidelijk zien hoelaat de zending komt ook kun je iets doorgeven aan de chauffeur.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.