Op tijd geleverd door vriendelijke en behulpzam chauffeur. Klasse.

Goed en vriendelijk.

Zoals afgesproken. Top. Je kunt duidelijk zien hoelaat de zending komt ook kun je iets doorgeven aan de chauffeur.

Stiptheid en correcte uitvoering.

Uitstekende service. Het vooraf geplande uur van levering en de volgorde van levering zijn een luxe. Jammer dat op de leveringsvoorwaarden het verkeerde huisnummer. 235 in plaats 325 (correcte huisnummer) stond vermeld. De bezorgde nam telefonisch contact om het juiste leveringsadres te kennen. De kennis van de nederlandse taal was pover. Noodgedwongen conversatie in de Engelse taal verder gezet. Debezorgen was beleefd en correct in de omgang.

Pakket in goede staat afgeleverd. Een vriendelijke bezorger.

Veel te laat

Tijd klopte niet waren hier pas om over drieen

prettige bezorger!!!!

Super snelle service

Woe avond bestelling gedaan do avond een mail gekregen met daarin de bezorgtijd omschreven en vr middag al geleverd!!

Super bezorger. Heeft op voorhand gebeld om te kijken of er toch iemand thuis was en heeft het toch wel zware pakket helemaal naar binnen gebracht.

Heerlijk en mooi diensten

Heel erg bedankt

Op tijd en netjes afgeleverd door vriendelijk personeel

Goed geleverd

5 min van te voren gebeld dat hij kwam en keurig afgeleverd

Correcte levering

Juiste levertijd een verzorgde bezorger en een net voertuig .ga zo door

Prima organisatie

Prima organisatie.

Prima, ook goed te volgen op google maps

Goed geregeld

Binnen 2 dagen mijn bestelde artikelen in huis.

Goed geïnformeerd, op tijd en vriendelijk

Op het aangegeven datum en tijdstip werden wij gebeld en verifieerde de chauffeur het afleveradres. Na 10 minuten was hij op locatie en was vervolgens heel vriendelijk. Gewoon zo als het hoort

Goed bezorgt vriedelijke bezorger

Uitstekend.

Vriendelijke bezorger. Pakketten netjes afgeleverd in de hal. Kwartier van te voren even een belletje dat hij eraan kwam.

Prima, op tijd en na het zich nu laat aanzien zonder schade

Zie boven

Prima.

Produkten worden met 'respect' afgeleverd en aan de deur gebracht.

Ervaring was goed.

Netjes van te voren gebeld dat ze eraan kwamen . Vriendelijk chauffeur

Snelle en nette bezorging .

Snelle en nette bezorging, door een heel vriendelijke chauffeur.

In een woord goed

Vriendelijke chauffeur De track & trace uitstekend. Het pakket netjes en onbeschadigd geleverd

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.