Top service.

Er was een man gekomen met mij vaatafwasser. Heel vriendelijk en een goeie service. Hij heeft het op de juiste plek neergezet. Echt super. Dankjewel.

Perfect !!

Zeer goed track en trace systeem, De chauffeur belde me omdat ik niet tijdig aanwezig kon zijn, een collega van mij ging het pakket in ontvangst nemen. Zeer vriendelijke en correcte chauffeur.

Toppie

Track and trace is zeer handig omdat je de tussenstops ziet en de gps map. Correcte communicatie via mail, ook als de levering word uitgesteld door panne. De levering gaat nog steeds door in de late avond (na 20u). Ik vind het niet kunnen dat de chaufeur helemaal alleen instaat voor de grote, lompe, zware pakketten.

Vriendelijke bezorger

Snel goed geleverd

Goed en netjes afgeleverd

Vriendelijke bezorgers

Vriendelijke bezorgers, wel iets later dan gepland. Hebben alle spullen vlot op de goede plek gezet

Goede informatie

Vriendelijke behulpzame bezorger

Top tevreden over heel de lijn

Super tevreden over men aangekocht artikel. Mooi van kleur , stevig en gemakkelijk te monteren van de poten. Geen overdreven verpakking maar wel het noodzakelijke ter bescherming van het artikel. De chauffeur en evenzeer leverancier krijgt van mij een extraatje voor zijn vriendelijkheid als ook zijn spontaniteit. Het kunnen opvolgen van wanneer de levering zou zijn , prima in kaart gebracht. Dus over heel de lijn ben ik op en top meer dan tevreden.

Toppers

Wij waren thuis maar we hadden de bel niet gehoord.. toen kregen we telefoon van deze vervoerder dat ze aan de deur stonden. 5 sterren voor deze service

Perfecte service

Keurig avond van tevoren een mail met tijdvak van bezorging. 5 minuten voor levering nog netjes een telefoontje. Vriendelijke bezorger. Kortom perfect geregeld. Top

Zo fijn nog even een telefoontje!

Ontzettend bedankt voor het telefoontje, waar de pakketten neer zijn gelegd! Hierdoor kwamen we er vrij snel achter dat ze op het verkeerde huisnummer waren bezorgd. Mijn fout!

Snel en correct

Prima bezorging. Netjes op tijd en vriendelijk . Ga zo door. De track en trace is ook superhandig !

Snelle correcte levering

Gisteren besteld, vandaag in de vroege ochtend geleverd.

Pakket was goed te volgen

Pakket was goed te volgen

zending beschadigd aangekomen

zending beschadigd aangekomen en in de tuin neergelegd. terwijl wij thuis waren

Keurig op tijd , prima te volgen via track en trace. Aardige bezorger.

Prima zoals ik verwacht had

Prima zoals ik verwacht had

uitstekend

de chauffeur was heel behulpzaam

prima service mooi binnen het tijdskader

prima track en trace mooi bij te houden en handige info mogelijkheid naar de chauffeur

mooie tafel

keurig en beleefd afgeleverd

Op tijd, beleefde bezorger

Netjes een tijdvak gekregen, maar in de live tracker kon ik zien dat de bezorger al vroeger zou komen. Super fijn en handig! Ik had gelezen tot de drempel dus was al klaar om zelf te sjouwen maar de bezorger bood aan om het voor me binnen te zetten. Ontzettend fijn en attent.

perfect

perfect

Vriendelijke bezorger

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.