perfect

perfect

Vriendelijke bezorger

Perfect volgens afspraak

Mooi kunnen volgen op het web, precies volgens planning, netjes en goed afgeleverd. Vriendelijke chauffeur

Artikel beschadigd door val

Onze kast kwam ten val bij levering. Op het eerste zicht leek er niets aan de hand maar bij het uitpakken bleek er toch wel behoorlijk wat schade …

Vriendelijke man

Paket optijd geleverd! En werd 5 min van te voren gebeld super!

Zoals afgesproken ook geregeld

Zoals afgesproken ook geregeld

Mijn ervaring met deze bedrijf is ...voor het eerst bestelling. Gedaan.....prima keus

Netjes en optijd geleverd .vriendelijk personeel en behulpzaam

Gewoon goed

Gewoon goed

Gewoon netjes afgeleverd, binnen het tijdvak

Mooi binnen de tijd bezorgd

Heel fijn dat van te voren wordt gemeld hoe laat je het pakketje kan verwachten. De bezorger was zeer vriezen mooi op tijd. Top!!

Nauwkeurig in tijd en erg vriendelijke bezorgers

Nauwkeurig in tijd en erg vriendelijke bezorgers

topbezorger

mijn pakket werd afgeleverd binnen het tijdschema door een keurige bezorger dikke pluim

De mannen waren er veel eerder dan dat de planning had aangegeven dus helemaal top Zeer beleefd en de producten waren netjes verpakt Wordt keurig netjes een foto gemaakt van de geleverde producten en daarna word er om een handtekening gevraagd Echt heel blij met hoe de levering gegaan is!

Mooi op tijd

Gewoon mooi op de afgesproken tijd geleverd, de chauffeur belde nog even een kwartiertje voor aankomst

Keurig op tijd

Netjes afgeleverd

Het product is netjes afgeleverd in doos.

Zijn toppers heel goede service

Niet goed

Gevraagd om 5 minuten voor aankomst te bellen, zodat er iemand naar huis kon gaan om meubels in ontvangst te nemen. Krijgen daarna op een andere telefoon dat het gelost is en voor de deur staat. Zeer slechte zaak

Aardige bezorger, vriendelijk en behulpzaam

Correct.

Heel vriendelijke, behulpzame chauffeur. Stipt en correct.

Zoals besproken afgeleverd, netjes en snel

Hele vriendelijke en behulpzame bezorger.

Hele vriendelijke en behulpzame bezorger. En goed te volgen via de link!

Uitstekende service en op tijd

Alles super voor elkaar. Duidelijk wanneer het geleverd wordt en voldoende informatie.

Vriendelijke mannen was top geregeld

Super bevallen

Heel fijn om realtime te kunnen volgen. Ook was de chauffeur zo vriendelijk om het zware pakket even mee naar binnen te dragen.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.