Goede snelle nette levering. Vriendelijke bezorger.

Oke

Vriendelijke man

Super goed

Wat was dat een vrolijke man zeg waren er maar meer zoals hem Echt super tervreden

Pakket is Keurig optijd afgeleverd

De bezorger zou tussen 3 en 5 langskomen en was er om 3 uur. De straat was afgesloten en de bezorger heeft een eind moeten lopen met een grote doos en heeft het keurig afgeleverd. Top! Hartelijk dank!

Goede ervaringen

Aardig chauffeur en erg behulpzaam

Goede communicatie en prima bezorging.

Uitstekend.

Goede service en volgens afspraak

Duidelijke aankondiging wanneer XXL Pakket gaat komen. 10 minuten voordat geleverd wordt een telefoontje door de vriendelijke chauffeur.

dit is wat ik van een pakketdienst verwacht

Belt 10 min vooraf en bekijken samen of het pakket heel is Top pakketdienst

Volgens afspraak leverancier afgeleverd

Bestelling geplaatst bij een leverancier. Zou volgens de mail rond 19.00hr een mail ontvangen vanuit XXLPAKKET.nl. Was even bezorgd dat het een dag later geleverd zou worden want ik kreeg om 22.30hr pas een mail. Gelukkig toch nog een bericht..... Stond een tijdsvak in van ongeveer 2 uur wanneer de chauffeur zou arriveren. Was precies in het tijdsvak en chauffeur belde netjes 25 minuten voor aanvang op. Was ook een hele vriendelijke chauffeur. Dus daarom een 10!!

Keurig en op tijd bezorgd

Werd een paar minuten voor bezorging netjes gebeld dat hij er bijna was. Ook via de track en tracé was de bestelling goed te volgen.

Op tijd geleverd en vriendelijk personeel

Ging volgens plan

Ging volgens plan, de chauffeur belde dat hij er bijna was. En dat klopte. Keurig afgeleverd.

2 dagen te laat

Het zou zaterdag bezorgd worden. Maar is dinsdag pas geleverd. Zou niet zo veel uitmaken. Als het niet iets was wat je direct nodig hebt en in mijn geval het buiten (zinken regenpijpen) moet installeren en het nu schijt weer (harde wind en regen) is en zaterdag en zondag prachtig weer was om op een lader te staan. Maar desondanks vriendelijke bezorger. en kwam uiteindelijk in de aangepaste aangegeven tijd.

Goede service!

Klasse

Zending is goed te volgen. Netjes op tijd en een vriendelijke bezorger.

Snel en keurig afgeleverd.

Vriendelijke chauffeur met kennis van zaken! TOP!

Eerder dan verwacht

Prima pakket was er eerder dan verwacht

Alles was goed en op tijd geregeld.

Idem.

Ik ben zeer tevreden.

Snelle bezorging.

Vriendelijke bezorgers

Service

Netjes op tijd, pakket netjes op gevraagde plek neergezet. Goede ervaring mee

Heeft goed geholpen tot aan boven super

Keurig attent en beleefd

Netjes en correct!

Prima volgens planning verlopen, top!

Op tijd

Netjes op tijd

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.