Op tijd

Netjes op tijd

Zeer correct

De bezorgers waren er op de aangegeven tijd en zeer correcte bezorging. Ze bleven zeer vriendelijk bij 6 zware pakketten. Correcte afhandeling.

De levering was kort en goed

De levering van mijn aankoop was goed. Alleen van het bedrijf waar ik het heb gekocht heeft het verkeerde gestuurd.

Op tijd

Keurig op tijd zoals gemeld in de email

Prima geregeld.

Dr chauffeur belde netjes om door te geven dat hij eraan kwam. Heel erg vriendelijk mijn complimenten.

Zeer goede service!

Ze zijn snel, vriendelijk en je weet precies wanneer je product geleverd wordt in een tijdbestek van 2,5 uur. Track en trace werkt zeer nauwkeurig dus je kunt precies zien wanneer de chauffeur voor je de deur staat.

Vriendelijke mannen en ook nog in de gang gezet voor mij dus uitstekende service

Onbeschofte klantenservice en onbetrouwbare bezorgers

Ik weet bijna niet waar ik moet beginnen. Er zou een wasmachine worden bezorgd. Ik zou 24u van te voren bericht krijgen dat deze geleverd zou worden. Helaas gebeurde dit niet, ik hoorde het 6u van te voren. Toen de bezorger er uiteindelijk was was het al vrij duidelijk deze hij vrij chagrijnig was. Mijn wasmachine moest 1 verdieping omhoog en hier werd direct een enorm probleem van gemaakt. Nou, met veel tegenzin van hem en zijn collega brachten ze de wasmachine omhoog maar ik moest wel helpen met tillen... Dat vond ik vrij raar.. Daarna kwam het volgende probleem. Hij weigerde mijn oude wasmachine mee te nemen. Terwijl dat wel de afspraak was. Ik moest deze blijkbaar zelf al beneden aan de trap hebben gezet en tsja, dat is mijn helaas nooit verteld.. Ook was deze niet langer dan 24u van te voren afgekoppeld waardoor hij bang was dat er water in zijn vrachtwagen zou komen die de andere spullen zou beschadigen. De nieuwe wasmachine is letterlijk midden in de badkamer gesmeten waardoor ik hier 2 weken lang mijn kont niet keren kon. Toen ik het bezorgbedrijf opbelde met de opmerking dat de oude wasmachine niet was meegenomen en ik niet wist dat ik deze zelf naar beneden had moeten brengen, kreeg ik een enorm onbeschofte vrouw aan de lijn die mij vertelde dat lekker mijn probleem was. En de verbinding werd verbroken. Uiteindelijk via de originele verkoper van de wasmachine (die mij gelukkig wel heel vriendelijke te woord stonden) het voor elkaar gekregen dat de oude wasmachine werd opgehaald. Welke ik inmiddels wel zelf met vrienden naar beneden had gebracht. Geloof het of niet maar op de afgesproken dag en tijdstip kwam er geen chauffeur opdagen. 4u voor niks gewacht. Weer contact opgenomen met de bezorgdienst. Na de kortste excuses die ik ooit heb gezien kreeg ik gelijk de vraag wanneer ze weer langs mochten komen. Helaas duurde het weer bijna een week voordat ik antwoord kreeg op mijn voorstel. Die heel simpel was: Z.s.m. Gisteren eindelijk opgelost.

De vaatwasser werd neergekwakt

De vaatwasser werd neergezet met een hoop geweld en toen werd er nog even bedacht dat er nog iets gescand moest worden vaatwasser dus aan de kant duwen tegen alle deuren terwijl er op de deurstaat voorzichtig deur nat. En ook na netjes vragen niet bereid zijn 3 meter door te rollen op het karretje om het in de woonkamer te zetten.

late mail over bezorgtijdstip en niet aangebeld maar achtergelaten op de oprit

Gisteren ontving ik een mail dat de track en trace rond 19 uur die avnd zou komen. Deze ontvingen we echter pas na 12 uur waardoor plannen wie er thuis kon zijn op het moment van bezorgen niet kon. Toen de bezorgtijd al ruim verstreken was bleek de bestelling op de oprit te liggen. We hebben dus ook niet getekend voor otvangst (wat wel moest volgens de eerder ontvangen mail. Niet heel erg netje dus!

Dik in orde!

Heel mooie tafel gekocht! Het was wel een lange leveringstijd maar eind goed al goed! Men was in de correspondentie heel vriendelijk en zeer beleefd en hulpvaardig! De chauffeur de deze zware tafel moest dragen; dikke chapeau hoor! Beleefde groetjes vanuit Brugge Bieke

Bezorging tot in de woonkamer

Werd binnen aangegeven tijdreeks geleverd en levering tot in de woonkamer. Enigste nadeel is dat je past snachts te horen krijgt dat die in de vroeg in de ochtend wordt geleverd en je niet zelf een ander moment kan inplannen voor levering. Als je niet thuis bent dan bellen ze wel netjes en komen ze circa 2 dagen later opnieuw leveren.

Jammer dat ik geen track and trace had, maar gelukkig op tijd kunnen komen door een belletje!

Helaas heb ik geen track and trace ontvangen van de leverancier waar ik mijn product heb gekocht. Ik kreeg daardoor 20 minuten van tevoren een belletje. Gelukkig kon ik er op tijd zijn. Chauffeur was netjes, sprak Nederlands. Ik ben tevreden :).

Goede communicatie!

Wordt goed op de hoogte gehouden van elke stadia van je bestelling. Kort voor levering nog even extra belletje van de chauffeur. Correct geleverd.

Goede informatie, vriendelijke chauffeur, correcte aflevering en op tijd

Prima netjes op tijd geleverd.

Goed afgeleverd

Prima levering

Vlotte levering, zeer vriendelijke behulpzame chauffeur. Aan te raden.

Perfecte bezorging

Aardige chauffeur behulpzaam super zoals het hoort en mooi op tijd

Rectificatie

Vandaag 8-9 heb ik per abuis een negatieve recensie geplaatst over de bezorging door XXL Pakket. Dit is echter onjuist en had op de website moeten van DHL. Excuses voor het ongemak.

Echt super op tijd chauffeur belde netjes van te voren.

En hij bracht het matras ook netjes naar boven

Was snel geleverd de bezorger belde me ook netjes op dat hij over 5 minuten bij me deur stond. Bezorger was ook super lief en spontaan.

Goed te volgend waar pakket is

Via de track and trace is het pakket perfect te volgen, je ziet waar het is en hoelaat het aankomt. En dit bleek exact te kloppen. Werd gebeld 10 min voor aankomt.

Netjes en op tijd geleverd

Op tijd geleverd, zelfs eerder dan verwacht en nette afhandeling door de chauffeur

correct en op tijd

toppie

Bellen niet eens aan. Pleuren de tafel bij de voordeur en zijn vertrokken.

Belden niet aan, tafel bij de voordeur gezet en zijn vertrokken. Belachelijk bij zo’n duur product

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.