Vriendelijke chauffeur, heeft het pakket in mijn gang gezet. Foto en handtekening ging vlot.

Mooi op tijd

Netjes afgeleverd

Bezorging onprofessioneel

Kleine schade opgelopen aan deurkozijn van gang naar woonkamer. Gaat om lak/verfschade welke voorkomen had kunnen worden als het pakket wat slimmer naar binnen zou worden gebracht (mbv 1 keer door te steken). Betreft deze mis ik professionaliteit. Schade in kosten zal mee vallen maar Tijdrovende klus om te moeten herstellen nadat onlangs alles is geschilderd.

Perfect geregeld

Perfect geregeld

Netjes en vriendelijk geleverd

Netjes en vriendelijk geleverd

Keurig op tijd geleverd

Goed te volgen door de track en trace

Prima service en keurig afgeleverd

Netjes afgeleverd

goed genoeg

Bericht kwam gisteren om 22:40 dat het pakket vandaag kwam. Het is dat ik thuis werk maar anders kun je als werknemer natuurlijk niet veel meer. Dus ik zou die mededeling minstens 24 uur van te voren verwachten. Verder had ik een mededeling aan de chauffeur mee gegeven zodat hij makkelijker kon lossen, maar dat is niet opgevolgd. Niet erg maar ja waarom bied je dan de mogelijkheid.

Uiterst behulpzaam

Chauffeur heeft prima geholpen

Zeer slecht

Beld aan zet het voor de lift en is weg. Zelf in de lift zetten en naar 1 hoog brengen. Op je 66 jarige leeftijd. U wordt vriendelijk bedankt!!!!!!

Top. Goed ontvangen.

Onhandig, zwaar pakket helemaal naar de voordeur gebracht.

Vanaf begin van de dag is met track & trace goed te volgen waar de bezorger is, zodat je een goede inschatting kunt maken over de bezorgtijd.

Slecht

De helft van mijn bestelling geleverd. Geen uitleg vanuit leverancier. Beide partijen nemen geen verantwoordelijkheid.

top

geen bijzonderheden

Oke gegaan

Fijne service, duidelijke communicatie omtrent de bezorgingsdag en -tijd.

Heel fijn dat de dag van levering het transport te volgen was. Zo wist je precies wanneer je ze kon verwachten.

Prima afgeleverd in woning binnen aangegeven tijdvenster.

Vanwege defecte bel op de begane grond van mijn flatgebouw had ik aangegeven op de site van XXL door de chauffeur van tevoren op mijn mobielnummer te willen worden gebeld. Toevallig zag ik de wagen aankomen maar de chauffeur had noch van tevoren gebeld noch mijn instructies gezien. Als er speciale instructies zijn, lijkt het mij zinvol dat de chauffeur wel op de hoogte van de instructies is.

Super goed

Super bezorging pakket geleverd op de gevraagde plaats

Aardig, op tijd en volgens afspraak

Fijn bedrijf!

Vanaf bestellen tot aflevering klasse

Je kan heel goed zien wanneer ze bij jou zijn,de chauffeur heeft netjes de pakketten binnen gezet,hele aardige chauffeur

op verkeerde adres afgeleverd

Onze ervaring met xxl pakket is niet zo goed , de pakketten zijn bij de buren afgeleverd, en is dus ook niet door ons afgetekend, wij vinden dit niet ok.

Goede service!

Goede service!

Top jongens

Ze zijn super vriedelijk en hulp zaam

Goeie planning en service

Hebben een prima proces tot aan de levering.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.