Nette levering en een behulpzame bezorger!

Binnen het afgegeven tijds limiet, keurig naar de. Voordeur gebracht.

Allereerst met track and trace is het zo fijn om op de landkaart te zien waar het busje ongeveer is. Een vriendelijke chauffeur die belde dat hij was aangekomen. Zo lief om ons te helpen de matrassen in de lift te rijden met het karretje. Echt heel lief.

Mooi op de aangegeven tijd!

Goed op de hoogte gehouden over de bezorgtijd en netjes bezorgd.

Top voor elkaar

Netjes gebeld voor de levering en keurig op afgesproken plaats neergelegd.

Prima communicatie

Chauffeur belt 5 min voor bezorging, ben niet thuis, ik geef instructies, bij thuiskomst de grote bezorging netjes op het terras. Ben heel blij met deze flexibele en passende oplossing

Super snel

Zeer nauwkeurig via app op de hoogte gehouden te worden.

Goed!

Ik kon de pakketen goed volgen, binnen de tijdsafspraak en vriendelijke chauffeur.

Keurig op tijd

Goede snelle levering.

Pakket is binnen in de woning in de gang gezet, wat niet elke bezorger zomaar doet.

Snelle bezorging maar.....

De bezorging was echt super netjes optijd. Wat ik wel heel raar vindt is dat er gevraagd werd of ik wilde meehelpen met tillen en dat de bezorger geen karretje heeft om een doos van 30 kg op te zetten. Hij heeft met pijn en moeite de doos binnen kunnen zetten.

Gewoon goed

Leuke prijs, snelle verzending, duidelijke afspraken en goed product. Gewoon goed dus.

Prima op tijd netjes afgeleverd.

Voor herhaling vatbaar.

Prima communicatie

Middels track en tracé duidelijkheid wanneer pakket wordt geleverd.

Kan niet beter .

mooi op tijd , zeer vriendelijk en super behulpzaam . Top .

Ondanks dat het een nieuwe straat is en nog niet bekend is op gps systemen toch zijn best gedaan om het te vinden en de meubels binnen bezorgd.

Empatische bezorger, professioneel!

Bed werd bezorgd. Keurige bezorger, vriendelijk, denkt mee. Behulpzaam, zo wil ik altijd mijn grote vracht krijgen.

Hele vriendelijke, correcte service

Goede opvolging. Behulpzaam personeel

Aardig en behulpzame bezorger

correct !

Handige koerier, had ons telefoonnummer, om nauwkeuriger af te spreken bij nadering aflevering. Heeft pakket netjes onder afdak gelegd, en hek weer dicht gedaan. Alles zoals afgesproken.

Goed!

Dank. Snel, zorgvuldig. Iets te laat vergeleken met communicatie. Maar zeer snel. Vriendelijke bestuurder die hielp met tillen Kan niet beter

Prima bezorging

De bestuurder heeft hem voor me in de hal gezet ,het was zwaar .chapeau

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker.

Top service,we zijn uiterst tevreden.

slecht

verpakking was aan beide zijden open. Materiaal was beschadigd en er missen onderdelen. Koerier klaagde dat de verpakking te zwaar was. Vaker leveringen van jullie gehad en nooit geen klachten. Deze keer slechte ervaring.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.