Prima aflevering

real time informatie

Het bezorgervenster dat je een dag van tevoren krijgt is best ruim maar op de dag zelf kan je online volgen wat de bezorger is. Erg fijn als je nog even een boodschap wil doen.

Supersnelle correcte levering

Mijn bestelling werd zoals beloofd binnen 1 dag geleverd De informatie van de transporteur was accuraat.

Snelle levering, aardige bezorger.

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk. Ik kreeg laat op de avond van te voren een email. Veel te laat dus want de dag erna moest ik werken. Werk gebeld dat ik 2 uur later zou komen. Thuis zitten wachten. Om vervolgens een melding te krijgen dat ze hebben proberen te leveren maar niemand thuis was. terwijl ik gewoon netjes zat te wachten. Meteen gebeld maar ze konden de chauffeur niet terugsturen dus ze zouden het de volgende dag nog eens proberen. Volgende dag aangebroken en nu krijg ik een mail dat de chauffeur pech heeft en dat de stoelen de volgende dag alweer verstuurd worden… Ik check al de hele ochtend de track en trace en de chauffeur was nog niet eens vertrokken. Wat een k * t bedrijf. Al 2 dagen mijn planning aangepast hierop en heb ze nog niet

flitsbezorging

nieuwe vriezer op donderdag 13u besteld, vrijdagochtend 9.30 afgeleverd, super! Bezorger maakt een snelle foto van de aflevering in huis, en was in een flits weer weg. 2 verbeterpuntjes: op de track and trace app zie ik na aflevering een krabbel/handtekening zogenaamd van mijzelf voor aflevering, maar ik heb helemaal niks hoeven tekenen.. dat deed de chauffeur dus blijkbaar zelf! hmmm. Waarom? had ie toch ook kunnen vragen? de track-and-trace website gaf weliswaar het juiste tijdslot aan (dat is top!), maar het 'google maps kaartje' met daarop het icoontje van de vrachtauto suggereert dat je de vrachtauto kunt volgen, maar dat klopte in mijn geval niet: vrachtauto leek nog in Amsterdam te staan maar was op dat moment al bijna in Friesland , dus daar niet naar kijken. Maar goed, al met al toch een keurige en snelle bezorging

snelle service en goede staat geleverd

Vriendelijke leverancier en op afspraak. Snelle en goede levering. merci

Succesvol

Keurig op tijd geleverd door vriendelijke mensen.

Zeer tevreden over XXLPAKKET.nl

Vooraf via de email duidelijke communicatie. Via Track & Trace was de route van de vrachtwagen goed te volgen. Tijdsplan klopte. Vriendelijke bezorger die het redelijk zware pakket in de hal afleverde. Door de bezorger werd er een foto van het goed afleveren pakket gemaakt, daarna door mij een handtekening gezet en 'klaar was Kees'.

Perfecte levering

Precies op tijd. Vriendelijk. Behulpzaam.

Op tijd en goed te volgen

Netjes afgeleverd binnen, dikke pluim

Goed te volgen mooi optijd aardige man vriendelijke. Voor herhaling vaatbaar. .

op tijd en correct geleverd

Goed en correct afgeleverd.

Goed bezorgd

Super vriendelijke bezorgers. Enorm behulpzaam! Zo zouden er meer moeten zijn. (Bij ons kwam Oscar volgens de tracking)

Een persoon die alles kwam leveren

Een persoon die alles kwam leveren en ik ben zelf net uit het ziekenhuis met een operatie dus kon hem niet helpen de matrassen werden in de tuin gesmeten. Bij uitpakken zag ik ook dat er een paar dozen beschadigd waren dus we halen de bedden er uit zit 1 scheur in het stof en een hoek beschadigd. Dus Nee ben niet zo enthousiast.

Betrouwbare leverancier

Helaas waren ze later dan de aangegeven tijd die ze vanmorgen zeiden waardoor ik niet meer optijd thuis kon zijn. Ik heb gebeld en de sleutel voor de deur gelegd en ze hebben het netjes binnen gelegd. Bedankt!!

Netjes

Goed geleverd en op 5 hoog naar binnen gebracht Zo hoord het tot aan de deur Hier kunnen post bedrijven nog een voorbeeld aan nemen prima prima

Snel geleverd en vriendelijke man

Goed en duidelijk via track & tracé. Aardige man.

Snelle leveren en vriendelijke bezorger

netjes vriendelijk correct

alleen met grote matras zou fijn zijn als er hulp is en de klanten niet zelf hoeven te sjouwen

Goede ervaring

Netjes optijd geleverd, aardige bezorger , verpakking niet beschadigd zoals wel vaak gebeurt met andere bezorgers.

Keurig en netjes

We zouden een pakket rond 12:00/ 13:00 ontvangen. Maar omdat de bus van de bezorger defect raakte zouden we mogelijk ons pakket een dag later ontvangen. De bezorger heeft een lange dag gehad want we hebben alsnog ons pakket de zelfde dag ontvangen. Nette bezorger en 10 min voor aankomst heeft hij ons nog even gebeld dat hij er met 10 min zou zijn. Top service..

100% betrouwbaar!

Duidelijke informatie vooraf en de zending tot op de minuut af te volgen!

Keurige levering

Netjes afgeleverd binnen het afgesproken tijdsblok

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.