Nadt ik de eerste levering gemist had,is het in overleg weer bezorgt ,keurig en snel.

Zeer aardige bezorger

Prima service door fijne bezorger

Tevreden

Tevreden

op tijd en een keurige afhandeling

De bezorger was op tijd en heeft geholpen het naar binnen te brengen .hij was beleefd en netjes

Top geleverd!!!

***** 5 sterren! Ga zo door!

Aan te bevelen!

De vriendelijke bezorgers waren mooi op tijd, de spullen netjes afgeleverd!

Gewoon goed

Snelle levering en goede producten

Toppie

Hele vriendelijke bezorger tot me.hal binnen gezet netjes en vroeg of alles naar wens was. Dus een toppie en de tijds indicatie ook duidelijk, mag ik zijn nummer ..

Service met hoofdletter S

Goede communicatie en snelle levering!

Niet alles geleverd, hoes betaalt maar niet geleverd

Dit is de 2 e keer op 3 weken tijd dat ik online iets bestel en betaal,maar nu hoes niet geleverd voor vouwbed .

Goede bezorging

De bezorger was heel vriendelijk

Netjes geleverd. Keurig volgens afspraak.

Slecht

Wij bestellen 2x1mtr en ontvangen 2meter op 1 lengte...grrrr

Slecht

Met uit bus laden ging het al met horten en stoten. Daarna werd pakket op de stoep neer gezet(kast) Mocht niet naar binnen gebracht worden. Hoe wil je dat een vrouw de kast naar binnen kan brengen van 90 kilo? Belachelijke service

Dhr. heeft, ondanks dat het niet zou hoeven, geholpen om mijn grote pakket vier verdiepingen naar boven te tillen. Hierbij heeft Dhr. niet geklaagd of gemopperd en het zelf voorgesteld wat ontzettend lief was. Dhr. was erg vriendelijk!

een dag te laat en verkeerde adres

de levering werd optijd opgehaald bij de verkoper, maar een dag later geleverd dan de bedoeling was. Op het moment vam bezorgen werd ik door de chauffeur gebeld dat hij 2x had aangebeld maar dat niemand open deed. Dat was wel netjes. Het bleek al snel dat hij op hetzelfde adres maar in de verkeerde woonplaats was, een kwartier later was hij wel bij mij.

Snel en volgens afspraak

Bood zelfs aan mee te helpen naar binnen te dragen!

Zeer snelle levering en behulpzaam

Wij hadden meubelen besteld en werden door xxlpakket bezorgt. Bezorger was behulpzaam om het even binnen te zetten en belde netjes een 15 min van tevoren dat hij onderweg was. Tevens was deze man zeer vriendelijk. Top ga zo door en jullie bedrijf wordt op deze manier van werken vast door vele gewaardeerd. Mvg Patrick

Prima levering, goed contact hierover.

Prima levering, goed contact hierover.

Netjes verpakt en snel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd

Zeer vriendelijk

Heel prettige bezorger, zeer behulpzaam en ruimschoots op tijd

Vriendelijk en deskundig

Netjes en met zorg afgeleverd

Een dag eerder dan was aangegeven. Dat kwam goed uit. Keurig aan de deur afgeleverd.

Keurig verpakt vriendelijke chauffeur en goed optijd

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.