jammer dat het zo moet

Beste, ik heb het artikel nog niet uitgepakt. Maar zie wel dat de verpakking {hoek) flink beschadigd is. Als de inhoud niet goed is gaat deze weer retour.

Super aardige behulpzame bezorger

Super aardige behulpzame bezorger

Snel geleverd volgens afspraak Super tevreden

Goede communicatie en vlotte levering!

Bezorger deed precies wat we gevraagd hadden! En… ik zag door de Ring-camera dat hij uiterst voorzichtig met het pakket omging. Dat zie il weleens anders bij de heren verzorgers. Top!

Prima op tijd en netjes afgeleverd

Prima op tijd en netjes afgeleverd

Netjes en op tijd bezorgd, product in huis afgeleverd.

Prima, helder gecommuniceerd, snel en conform afspraken

Prima, helder gecommuniceerd, snel en conform afspraken

Prima service.

Pakket werd op de afgesproken dag en tijd bij ons in België bezorgd.

Mooi op tijd, prima service.

Alles verliep voorspoedig en soepel.

Paste jammer genoeg niet (smal trapgat) maar Bezorger heeft ze best gedaan ... Uiteindelijk heeft me man hem uit de doos gehaald en paste het gelukkig toch heel erg blij

Vriendelijke bezorger en netjes in het tijdvlak

Duidelijke volgservice, vriendelijke bezorger, netjes binnen gezet! Helemaal Top!

Keurig op tijd, netjes bezorgd

Netjes Vriendelijk Op tijd

Super bedrijf

Alles super geregeld en je wordt prima op de hoogte gehouden via track en trace.

Super goede en snelle service!

Heel blij met de boxspring en matras! Duidelijke website en snelle levering! Mooie prijzen voor kwaliteit! De communicatie was heel goed en vriendelijk en de bezorging ook! Ik werd zelfs 10min van te voren gebeld dat de boxspring en matras bezorgd gingen worden.

Vriendelijke behulpzame bezorger

Vriendelijke behulpzame bezorger

Bezorging tot in de puntjes!

Ideaal te volgen via de link hoe laat je bezorger er is. En hele goeie service van bezorger door pakketten ff tot over de drempel te dragen.

Slechte communicatie

Pakket besteld bij matrasexpres. Ik zou een track en trace code krijgen voor levering. Op donderdagochtend kreeg ik een whatsapp bericht dat het pakket was geleverd en dat ik niet thuis was. Pakket is voor mijn voordeur neergezet en bezorger heeft afgestemd met buurman (die geen sleutel heeft van mijn huis). Pakket stond open en bloot voor de deur, iedereen kon zien wat het was en kon het zo meenemen. Als ik track en trace code had gekregen dan had ik wat kunnen regelen dat iemand thuis was. Op vervolg vragen op de whatsapp heb ik nooit antwoord gekregen.

Netjes en exact de maten die ik heb doorgegeven

2 bakgoot delen op maat laten maken en klopte exact. Top

Vriendelijke bezorger. Niet lang hoeven wachten op het pakket binnen de tijd die aangegeven was. Fijn dat je je pakket kunt volgen op de dag van bezorging.

Zeer vriendelijk

Exact op tijd en vriendelijk volk

Uitstekend!

Op de hoogte gehouden per email mbt leverdatum en tijdvak. Op de dag zelf een telefoontje van de chauffeur dat hij er over 10 minuten zou zijn. En deze chauffeur was ook nog eens zo vriendelijk om uit zichzelf het zware pakket binnen te zetten. Kortom: Uitstekende service!

gewoon goed geregeld!

afgeleverd volgens afspraak en even mail sturen waar ze het neer kunnen leggen en klaar.

Prima op tijd. Prima bezorger

Aardige bezorger. Attent. Service goed. Betrouwbaar.

Netjes op tijd

Vriendelijk, correct en geleverd zoals beloofd

Top, prachtig op tijd en een vriendelijke chauffeur.

Prima bedrijf op tijd keurig verpakt en alles heel, spinnend tevreden houwe zo. Grtz Harry

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.