Goede etvaring

Ik waardeer het telefonisch overleg met de chauffeur zeer, waarin een plek afgesproken werd omdat onze joekel van een pakketbus toch te klein bleek. Zeer correcte en meedenkende medewerker, die krijgt van mij een 10 met een griffel!

Vriendelijk en netjes

Zeer goed en voor herhaling vatbaar!

Geweldig hebben pakket zorgvuldig in huis neergezet!

Bezorger was zo vriendelijk om de droger iets verder neer te zetten dan de drempel aangezien ik hoog zwanger ben en er anders niet meer langs kon. Super vriendelijk en fijn bij te houden hoe laat ze komen dmv het tracé systeem. Top!

Netjes op tijd geleverd

Keurig aangekondigd via mail en een telefoontje een kwartier van tevoren.

Erg goed!

Men kan precies zien, hoever de bezorgen is. Ongeveer 6 minuten van tevoren krijg je een telefoontje dat de bezorger in aantocht is, op een heel vriendelijke manier en toon!

Vriendelijke bezorger en netjes afgeleverd

De bezorger was erg vriendelijk en ook het tracksysteem is erg handig, zodat je ongeveer weet wanneer je de bezorger kunt verwachten.

Ja ..top geregeld allemaal

Besteld betaald geleverd . Zoals het hoort. Ik heb met andere bezorgdiensten wel anders meegemaakt. Die zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Ipv dat ik het pakket 3 deuren verder op moest halen. Werd ik gebeld vlak voor bezorging. Ik was op dat moment niet thuis . Dus vroeg deze beste bezorger mij . Of dat ik hem een SMS wou sturen met neerzet toestemming... Zo gezegt zo gedaan .. Fijn zaken gedaan . Tot de volgende.....

Heel vriendelijk en fatsoenlijk chauffeur. Echt een visitekaart van jullie bedrijf.

tevreden

bracht vaatwasser naar keuken!

Op tijd, vriendelijk en behulpzaam!

We waren eerst niet thuis, dit was geen probleem. er werd gebeld over een beter lever moment. de dag van te voren werd een bezorg window van 2uur gedeeld. de volgende dag was de bezorger er precies in het midden van het window. hier mogen andere bezorg diensten een voorbeeld aan nemen!

Duidelijke communicatie over aflevering

1e keer was ik helaas afwezig op het afgesproken tijdstip. Werd netjes opgelost.

buitengewoon een dikke 10

Wat een super aardige bezorger en hij zette het pakket ook voor me binnen. Top!

Heel fijn !

Wat een fijne pakketservice! De track en trace is echt geweldig ! Je kunt ze echt op de voet volgen. Heel blij mee! Ze houden zich echt aan de afspraak.

Zeer nette vriendelijke bezorger!

Keurig

5 minuten voordat de bezorger van xxl pakket kwam belde hij even op vriendelijk en netjes te vertellen dat hij zo aan kwam rijden alle dozen zagen er goed uit en inhoud onbeschadigd.

perfect

levering volgens afspraak door een vriendelijke en behulpzame bezorger . hoedje af voor de bezorger

Beroerd

Een chauffeur die geen Nederlands spreekt en kennelijk ook niet kan lezen. Mijn bericht voor de chauffeur dat hij even moest bellen als hij aan de poort stond, las hij niet. Zette alles bij de onbemande receptie neer. Gelukkig was er een medebewoner die hem vertelde hoe het wel hoorde. Eenmaal bij ons huis, werden de spullen tegen de schuur aangezet. Meneer deed geen stap verder om het binnen te zetten. Jammer, de zaterdag ervoor hadden we een topbezorger! Deze ervaring was van 15 maart jl, maar mocht/kon ik toen niet plaatsen omdat ik de week ervoor ook een beoordeling geplaatst had

Binnen de tijd bezorgt.

Behulpzame vriendelijke bezorger.

Bezorger was 2,5 uur te laat

De bezorger was veel later dan afgesproken. Ik werd daar tussentijds niet van op de hoogte gebracht. Er werd niet voorzichtig met de spullen omgegaan. Ĥij liep bijna de lamp van het plafond en de tv omver. Jammer!

Bellen netjes van te voren

Netjes gebeld Ik toestemming gegeven onbeheerd achter te laten Toppie

netjes op tijd en behulpzaam

netjes op tijd en de chauffeur was zo behulpzaam om het pakket meteen mee binnen te zetten

Prima eettafel , zeer goed Inleveren.

Het pakket werd netjes en op de afgesproken tijd bezorgd

Ik vind het erg prettig dat je via de track & tracé kunt volgen hoeveel pakketjes nog vóór de jouwe moeten worden bezorgd.

"Hij is kapot man"

Van de 2 bezorgers weigerde er 1 simpelweg om ook maar een vinger uit te steken want mijnheer was 'kapot', hij bleef gewoon in de vrachtwagen zitten. De andere bezorger wilde de meubels bij het voorportaal beneden aan de straat zetten in plaats van ze boven te brengen wat ze volgens afspraak zouden doen (lift aanwezig). Zeer onbeleefd en klantonvriendelijk gedrag, en bovendien sprak deze bezorger geen Nederlands of Engels, dus het communiceren ging zeer moeizaam. Maar mijn partner weigerde dit te accepteren en zuchtend en steunend bracht hij toen maar met zijn steekwagen de meubels naar boven, maar liet intussen mijn partner sjouwen met een zware tafel zonder hem te helpen. De dozen waren tevens zwaar beschadigd met gaten en scheuren, en één van de meubels was dan ook beschadigd, een handvat van een kast was afgebroken. Zeer ontevreden over de 'service' van deze lui.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.