Gewoon goed.

Goede communicatie en afspraken nagekomen .

Bijzonder

Hij heeft de matras tot de tweede verdieping gepakt en tot mijn appartement.

Goed geregeld, duidelijk en een vriendelijke chauffeur!

Duidelijk mailverkeer, er werd even gebeld dat het pakketje eraan komt wat makkelijk voor beide partijen is en het was een super aardige chauffeur! Positieve plus vandaag!

Goede ervaring

Pakket (TV Kast) netjes binnen aangegeven tijdsperiode bezorgd. Via Track & Trace goed te volgen waar de chauffeur zich op dat moment bevindt. Chauffeur heeft meegeholpen het onhandig/zware pakket mee naar binnen te brengen tot de plek waar het moest zijn.

Top geleverd

Perfect afgeleverd

Uitstekend, de bezorger was heel behulpzaam bij het in de woning brengen van de matras. Dit was beter dan dat wij van veel bezorgdiensten gewend zijn.

perfect verlopen

Alles keurig bezorgd

Maximálna spokojnosť

Primasnel

Niet zo best!

Op de afgesproken dag niet langs geweest, maar stond wel genoteerd als afgeleverd, maar dan wel 4 uur later dan de afspraak! De volgende dag heb ik gebeld en vertelde dit verhaal en het klopte dat het er nog / weer stond. Nieuwe afspraak gemaakt en die is prima verlopen.

Oo tijd bezorgd alleen jammer tot aan de lift en niet verder

Goed op de hoogte gehouden waar pakket is en qua de bezorgtijd

Helemaal Top

Goede communicatie Vriendelijk personeel Tijdige levering Belt netjes van te voren Draagt het netjes naar binnen op verzoek.

Leuke mannen

Geen naam van ze maar ze waren super aardig. Vooral mijn dochtertje wws dol op ze.

Vlotte levering van pakket

Pakket netjes geleverd.

Pakket netjes geleverd over de drempel erg blij mee.

Super service

Jullie zouden volgens iedereen het pakket niet naar boven brengen, maar toch is het netjes naar boven gebracht Super service!

Duidelijke berichtgeving over bezorgdsten en tijdstip. Klopte ook ! Vriendelijke bezorgers. Kortom , Top!

Vlotte levering , goede service, vriendelijke bezorgers , degelijk verpakt.

Goede kwaliteit stoelen

Ben tevreden

Een beleefde man en hij heeft het goed afgeleverd

Top!!!

Doen wat ze moeten doen en met een glimlach. Gewoon top.

Prima geleverd en klantvriendelijk.

Niets meer tie te voegen.

Goede levering

Correct en snel geleverd

Ze hebben geld en niet de zooi zo voor de deur geslingerd

Juiste info, geen onnodig veel mails, zeer accurate track&trace

Mooi aangemeld gekregen, instructies aan chauffeur kunnen geven gezien wij niet thuis waren. Niet perfect uitgevoerd maar bijna en duidelijk met de beste bedoelingen.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.