Service gerichte chauffeur Samed

Beleefde en servicegerichte chauffeur

Stipt geleverd

Geleverd op geplande tijdstip. Goed te volgen op de kaart waar mijn pakje is. Vriendelijke man.

Niet uitgepakt

Niet uitgepakt, en rommel achtergelaten

ze hebben het product netjes binnen afgeleverd dus goede en vriendelijke chauffeurs hele goede service

prima op tijd

Goed geleverd

Alleen jammer dat we geen track en tracé code hebben ontvangen. Moesten hier zelf achteraan.

Goed geregeld

Prima communicatie

Ik ben blij

Ik ben blij

goed afgeleverd

vriendelijke mensen

Netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd, zonder schade

Zending goed ontvangen!

zending ontvangen en in goede staat!

Service

Snel en efficient

Bezorger hielp me mijn pakket snel naar boven tillen.

Vriendelijk, snelle en zeer keurige levering!

Mijn bestelling (een matras) werd zeer snel geleverd, vanuit Nederland naar België, binnen 2 dagen door een heel vriendelijke koerier! Zeer goede service...

Uitstekende ervaring

Bezorger belde van tevoren of ik thuis was en pakketje aan kon nemen. Samen tot oplossing gekomen! Was erg prettig

Mooi op tijd

Goede ervaring zoals hier boven goed op tijd

Zeer goedgeleverd en netjes afgeleverd en zeer goed overleg per telefoon

Goed geleverd en goed overlegt per telefoon

Keurig op tijd en onbeschadigd

Pakket werd keurig op tijd bexorgd. Verpakking was onbedchadigd en de chauffeur vriendelijk

vriendelijke chauffeur en meewerkend

Behulpzame chauffeur

Chauffeur zag dat ik zwanger was en wilde het pakket zelfs binnen zetten

Good customer service

I was not expecting the guy to bring the bed upstairs but he did it automatically. Thank you for the fast and efficient service.

geweldig

nvt

Goed en netjes bezorgd

Vriendelijke bezorger, even gebeld van te voren, netjes verpakt neergezet bij de deur

Geen laadklep voor zware vracht.

Goede communicatie over bezorg moment. Wat niet goed is dat de vrachtwagen die de koelkast kwam brengen geen laadklep heeft. Dit is niet volgens de Arno regels.

Goede feedback, de chauffeur belde dat hij er aan kwam, vriendelijke, behulpzame chauffeur

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.