Op zich prima maar jammer van de bezorger

Op zich goed track en trace systeem. Wel jammer van de bezorger, die niet echt vriendelijk overkomt.

Prima geleverd. We zijn 100% tevreden

Keurig

We konden via de track & trace op de hoogte blijven van de levering. De heren waren keurig op tijd en brachten onze nieuwe tafel en stoelen zelfs tot in de gang. :) Zij waren heel beleefd en vriendelijk en werkten snel. Goed gedaan mannen!

Super service

Heel correct en goed service.

Slecht

Ik zag op de mail dat het product geleverd was. Ik was thuis maar had niemand gezien. Ik heb de bezorger gebeld,bleek hij het product op een heel ander adres buiten gezet te hebben, een product van €129. Hij sprak Engels, begreep mij niet alhoewel ik Engels tegen hem sprak. Hij was ronduit onvriendelijk,vooral toen ik hem sommeerde per ommegaand3 mijn product bij mij thuis af te leveren.

Slechte service

De bezorger zet een 2m zware houten tafel over de drempel en laat hem los. Ik moest hem opvangen en zelf in de woonkamer zetten. Op mijn vraag of hij wilde helpen (in het Engels want hij sprak geen Nederlands) zei hij nee. Wat een bagger service, zeker voor een vrouw alleen was de tafel nauwelijks te tillen.

Heel klantvriendelijk de chauffeur hielp met het grote pakket een trap op te dragen

heel slecht

Ik heb niets ontvangen dus kan ik ook geen positieve score geven. Ik heb een hele dag zitten wachten en net als ik weg ben voor een vergadering krijg ik telefoon van een medewerker van u om te melden dat hij over 15 min er gaat zijn. Ik geef mee dat het pakket aan de achterdeur mag gelegd worden en daar gaat hij mee akkoord. Helaas is er niets te vinden. Waar zit mijn pakket aub?????

Nachtmerrie

Twee keer zonder bericht niet komen opdagen. Uiteindelijk bij de derde afleverdatum ver over tijdslimiet geleverd. De twee mannen hebben met moeite de geleverde (ingepakte)bank op zijn plaats gezet. Erg ongeïnteresseerd.

Geweldig, mooi op tijd, vriendelijke bezorger

Het pakket kwam op de afgesproken tijd, op de afgesproken plek! Er zat precies in wat ik had besteld, inhoud heel en compleet!

Netjes afgeleverd

Vriendelijke chauffeur.

Vriendelijke bezorgers

Vriendelijke bezorgers en oprecht

Goede communicatie

Het pakket werd afgeleverd volgens van te voren gemelde tijd

keurige bezorging

Ruimschoots tevoren werd ik gebeld door de chauffeur, dat hij met een kwartiertje bij me zou zijn en dat klopte ook. Hij plaatste mijn pakket in de lift,

Snelle , correcte levering

Werd gebeld enkele minuten op voorhand , op de afgesproken dag . Had een email gekregen met het tijdstip en dit was correct . Chauffeur was zeer vriendelijk en heeft het voorzichtig afgeleverd . Top !!!

Netjes en op tijd, binnen het tijdsblok, geleverd door zeer vriendelijke mensen. Dit is zeker een aanrader, ben dik tevreden

Netjes

Vriendelijke chauffeur netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd

Belde netjes 10 minuten van tevoren

Keurig

Prima op tijd en een hele vriendelijke chauffeur

Zeer ontevreden

Nu 3x een pakket via heb ontvangen en dit was niet al te best. Eerste keer stonden ze in een hele andere straat, er wordt vervolgens gebeld door iemand die ik slecht kon verstaan. Overigens waren ze ook al ruim 2 uur later dan gepland. 2de keer ook veel later dan afgesproken. 3de keer gooien het pakket naar binnen niet vriendelijk en slecht verstaanbaar. Al met al zeker niet te vrede over dit bedrijf.

Geleverd volgens de voorwaarden en binnen de tijd die afgesproken was.

Keurig op tijd geleverd, aflevermoment ook goed te volgen via track en trace.

Stevige kwaliteit en goede levering

Product is van goede kwaliteit. Levering heel fijn verlopen. Steeds op de hoogte gehouden via mail. Dag van bezorging ook track en trace ontvangen. Zeker een aanrader!

Behulpzaam

Een doos moest naar de woonkamer anders kon ik niet lopen in de gang. Ze waren erg vriendelijk om het te doen .

Top Tafel en top bezorger.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.