Jammer dat de chauffeur geen Nederlands spreekt

Bij de omschrijving voor de chauffeur had ik aangegeven, om de spullen in de achtertuin te leggen. De chauffeur belde mij toen hij op het adres was, om mij mede te delen dat ik niet thuis was, ik zei: “ Dat klopt , leg de spullen maar in de achtertuin zoals ik al had aangegeven “, echter hij begreep mij niet hing de hoorn op de haak, en heeft de spullen in de voortuin gelegd , vond ik niet netjes.

Levering mooi op tijd

Goede communicatie, levering mooi op tijd. Blij mee!

Snelle levering en goed verpakt. Komen hun afspraken na.

Artikel werd binnen de gestelde termijn bezorgd. Na een telefoongesprek werd dit de volgende dag keurig opgelost Zij komen zeer zeker hun afspraak na. Al met al een tevreden klant

Top bezorging!

Ik werd van te voren gebeld dat hij in de buurt was en het werd keurig afgeleverd.

Goed geregeld

Gewoon goed

Fijne bezorgers.

Netjes afgeleverd

Keurig bezorgd en op de bestemde plek gezet.

Super snel bezorgd!

Snelle en betrouwbare bezorgservice :)

Top levering

Goed en netjes afgeleverd en op tijd.

Goede bezorging

Goede bezorging, vriendelijke chauffeur en goede track&trace

Perfecte bezorging

Alles goed bezorgd, vriendelijke bezorger

Mooi op tijd. Chauffeur heeft de 3 zware pakketten netjes bij mij binnen gezet. Vriendelijke man, dus ijsje van mij voorhemdik verdiend?

Aardige bezorger!

Ze belde op het moment dat ze er waren, hij heeft het netjes in mijn schuurtje gezet, dat was fijn.

Nette bezorgers

zeer correcte aflevering.

Slecht

Zou een levering plaats vinden. Ik was thuis en zat op de levering te wachten. Bekeek de track en tracé en daarbij zou ik de eerst volgende zijn. Na een kwartier wachten keek ik nog een keer en daar stond dat de levering niet gelukt was. Ik zou niet thuis zijn geweest volgens de site. Ik heb de bel niet eens gehoord terwijl die prima te horen is op de plek waar ik was. Direct er achteraan gebeld, na 10 de 1 volgende in de wacht te hebben gestaan. Kreeg ik te horen dat de chauffeur niet terug kwam om het alsnog te leveren, want dan zou hij te veel achter gaan lopen.

Vriendelijk, behulpzaam

Vriendelijk, behulpzaam bij binnen zetten, goede ervaring, persoonlijke aanpak door de bestuurder

Perfect en snel

Snelle en vriendelijke levering

Top geregeld, snel compleet en zoals verwacht

Top geregeld

Super service, netjes op tijd geleverd

Onze boxspring werd keurig op tijd geleverd en bezorger Camiel is eenbtopper ! Hielp zelfs met naar boven brengen !

Fijne service

Het matras werd op tijd geleverd en ik werd een kwartier vantevoren ook gebeld. De chauffeur hielp me het matras naar boven te tillen en deed ook net een check of hij het juiste persoon had. Er werd niet overbodig gepraat en de communicatie was ook goed.

Mooi op tijd.

Op tijdlijn precies te volgen hoe laat geleverd wordt. Vriendelijke chauffeur. Top.

Vriendelijke mensen, netjes bezorgd

Netjes bezorgd, vriendelijke mannen, klantenservice wat minder

TOP !!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Uitstekende service! Ik ben ontzettend tevreden over dit postbedrijf. Niet alleen verliep alles snel en efficiënt, maar ik werd ook geholpen door twee supervriendelijke personeelsleden die echt een stapje extra zetten. Ze hebben zware spullen helemaal tot bij mij thuis gebracht, iets wat ik enorm waardeer. Hun behulpzaamheid en vriendelijke houding maakten mijn dag echt een stuk beter. Een dikke pluim voor deze toppers!

correcte levering door vakkundige chauffeur

ruim binnen vooraf gecommuniceerde tijdvak nette aflevering

Pakket is aangekomen

Pakket is in goede staat en binnen de gestelde tijd aangekomen. Werd echter in de tuin achtergelaten ipv over de drempel van de voordeur. Zal wel haast gehad hebben om thuis te komen.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.