Prima en overzichtelijk geregeld.
Dank voor uw mooie score. Fijn te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening goed is verlopen. Nu nog onze reactie op topsnelheid krijgen 😉 Uw goede score motiveert ons om het de volgende keer helemaal top te doen. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Duidelijke info en nette afhandeling
Beste Vincent, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Blij dat de bezorging netjes is verlopen. Toegegeven onze reactie daarentegen… tja, die had blijkbaar een omweg 😉 En de volgende keer gaan we voor een dikke 10! Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Super en snel
Beste Ina, Bedankt voor uw topscore! Goed te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening vlot is verlopen. Nu nog onze reactie op topsnelheid krijgen 😉 Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Doen wat ze beloven. Ruim op tijd geleverd en nog een blij belletje dat is werd achtergelaten waar ik verzocht had. Top!
Beste Ferdi, Bedankt voor uw topscore! Geweldig om te horen dat onze service zo goed beviel. Bedankt voor de aanbeveling! De bezorging ruim op tijd, onze reactie met enige vertraging... we werken eraan 😉 Bij een volgende levering gaan we uiteraard weer voor die 10. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Pakket levering op tijd en volgens afspraak netjes afgeleverd door een vriendelijke medewerker.
Beste Mac, Hartelijk dank voor uw positieve review! Goed te horen dat de bezorging netjes is verlopen en uw compliment voor onze vriendelijke medewerker waarderen we extra! Toegegeven onze reactie daarentegen had iets meer op tijd kunnen zijn 😉 Bij een volgende levering gaan we uiteraard voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Keurig afgeleverd
Beste Hadewij, Wat een geweldige score! Bedankt en top om te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening netjes is verlopen. Toegegeven onze reactie had iets vlotter gekund 😉 We kijken ernaar uit u bij een volgende levering weer keurig van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Bestelling is keurig geleverd binnen het opgegeven tijdsvenster. Bezorgers zijn erg vriendelijk.
Beste Ryan, Bedankt voor uw superscore en uw compliment voor onze bezorgers waarderen we extra! Top te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening keurig en snel is verlopen. Nu nog onze reactie op topsnelheid krijgen 😉 We kijken ernaar uit u bij een volgende levering weer uitstekend van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Makkelijk te bestellen, snelle levering
Beste Jolanda, Dank voor uw topscore! Super te horen dat onze dienstverlening makkelijk en snel is verlopen. Onze reactie daarentegen… tja, die had een turbo kunnen gebruiken 😉 Wij zetten ons in om deze service te blijven evenaren. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Duidelijk aangegeven wanneer het pakket afgeleverd zou worden. Vriendelijke bezorger, netjes en neergezet waar ik wilde
Beste Andre, Super bedankt voor deze topscore! Blij te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening goed is verlopen en uw compliment voor onze bezorger waarderen we extra. Uw levering prima geregeld, onze reactie iets minder snel geregeld – we werken eraan 😉 Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Snelle levering. Je krijg wat je besteld
Beste Missy, Dank voor deze geweldige beoordeling! Blij te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening goed is verlopen. En ook snel, daar kan onze reactie nog een voorbeeld aan nemen 😉 Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Prima service en goed contact met de chauffeur. Via track en trace kun je precies zien waar de auto is en hoeveel stops er nog zijn voordat je aan de beurt bent…
Beste Annemarie, Bedankt voor uw topscore! En uw compliment voor onze servicegerichte chauffeur waarderen we extra! Super te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening goed is verlopen en stiekem hier ook een fan van het autootje in ons T&T systeem :-) Nogmaals dank voor uw topbeoordeling en toegegeven… ons antwoord liet wat langer op zich wachten 😉 Wij zetten ons in om deze service vast te houden. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Goede aflevering en op de juiste plek neergezet
Beste Willem, Bedankt voor uw topscore! Fijn dat alles goed verliep en u onze dienstverlening aanbeveelt. Toegegeven… ons antwoord liet wat langer op zich wachten 😉 Uw feedback is voor ons extra motivatie om onze service hoog te houden. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
levering op tijd. Omar hele aardige chauffeur.
Beste Philippe, Perfecte score en terugkoppeling! Bedankt en uw compliment voor onze Omar waarderen we extra! Super te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening goed is verlopen. En ook op tijd, daar kan onze reactie een voorbeeld aan nemen 😉 Wij zetten ons in om dit niveau bij iedere levering vast te houden. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Afgeleverd door een nette, vriendelijke en geen haastige bezorger.
Beste Janny, Bedankt voor uw topscore! Wat fijn om te horen dat onze bezorger de tijd voor u nam – daar doen we het voor en we waarderen deze terugkoppeling extra! De bezorging keurig op tijd, nu nog onze reactie op topsnelheid krijgen 😉 Wij zetten ons in om deze service-standaard te blijven evenaren. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
De chauffeur belde mij met de mededeling dat hij er bijna was. Daarnaast deelde hij ook nog mede dat hij het pakket niet aan de deur zou bezorgen omdat ik in een flat woon. Hij kon m wel in de lift zetten. Ik vind dat eigenlijk niet kunnen, en zeer asociaal. Het was ook nog eens een heel zwaar pakket. In vraag me af of dat gebruikelijk is bij jullie.
Beste Jeffrey, Bedankt voor uw feedback. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een pakket in de lift wordt achtergelaten. Onze bezorgers horen de zending tot aan de voordeur te brengen in geval er een lift aanwezig is, dit is inderdaad niet de service waar wij voor staan. Onze oprechte excuses, ook voor onze vertraagde reactie. en we zullen dit zeker meenemen met onze verbeteringen. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Super ervaring super vriendelijk en snel geholpen!
Beste Dennis, Fantastische score en terugkoppeling! Bedankt en uw compliment voor onze bezorger waarderen we extra! Super te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening perfect en professioneel is verlopen. En ook nog eens snel, daar kan onze reactie een voorbeeld aan nemen 😉 Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Super goed en een super vrolijke en nette bezorger
Beste Mat, Bedankt voor uw superscore en uw compliment voor onze bezorger waarderen we enorm! Top te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening goed is verlopen. Een topscore, nu nog onze reactie op topsnelheid krijgen 😉 Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
De bezorger was niet bereid om het meubilair op mijn appartement op de zevende verdieping te leveren, ondanks dat er een lift was. Ik moest naar beneden gaan om hem te vragen het in ieder geval in de lift te houden.
Beste Tajinder, Dank voor uw feedback en onze oprechte excuses dat de dienstverlening niet naar verwachting is gegaan. We nemen dit mee in onze evaluatie, zodat er in de toekomst wordt geleverd volgens onze servicestandaard. Eveneens onze excuses voor de vertraagde reactie op uw waardevolle review. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Netjes geleverd. Prima op tijd.
Beste Marja, Super bedankt voor deze topscore! Blij te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening goed is verlopen. Uw levering prima op tijd, onze reactie iets minder snel – we werken eraan 😉 Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Bezorger was aardig. Zet alles netjes in huis en komt in de afgesproken tijd aan.
Beste Rodney, Bedankt voor uw topscore! De terugkoppeling voor onze bezorger waarderen we extra! Ook fijn te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening netjes is verlopen. Uw levering was ruim op tijd, gelukkig tijdiger dan onze reactie 😉 Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Zoals ik op de mail op de hoogte werdt gehouden is ook gebeurt... aanrader !!
Beste Ton, Bedankt voor deze prachtige score! Blij te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening een aanrader is. Onze reactie heeft er iets langer over gedaan, die maakte een extra tussenstop 😉 Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
De bezorger verzocht mijn vrouw mee te helpen de pakketten te dragen. Aangezien mijn vrouw mindervalide is kan zij dit niet doen en er was verder niemand thuis. Uiteindelijk heeft de bezorger de pakketten toch zelf neergezet. Een beetje vriendelijker en begrip had wel gemogen....
Beste Rick, Dank voor uw feedback en onze excuses voor deze vervelende ervaring. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een bezorger hulp van de ontvanger vraagt, zeker niet wanneer dit niet mogelijk is. We nemen dit mee in onze evaluatie, zodat er in de toekomst met meer begrip en zorg wordt geleverd. Ook onze excuses voor de vertraagde reactie op uw waardevolle review. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Wij waren niet thuis, hadden aangegeven het pakket op een andere plek te zetten. Pakket was behoorlijk zwaar maar was netjes op de aangegeven plek neergezet. Ook netjes het vermelden van het tijdstip. Zeer tevreden.
Beste 10enke 😊 Super bedankt voor deze topscore! Bezorging top, onze reactie iets minder snel – we werken eraan 😉. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
Snel geleverd, goeie track en trace.
Bedankt voor uw topscore! Blij te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening goed is verlopen. En stiekem hier nog een fan van ons T&T systeem waar het vrachtautootje gevolgd kan worden :-) Oh en toegegeven; onze reactiesnelheid kan wel een voorbeeld nemen aan onze bezorgsnelheid 😉 Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
De tijd zoals in de track en tracé vermeld stond
Beste Bas, Wauw, een topscore! Bedankt voor uw fantastische review! De bezorging precies op tijd, onze reactie heef een beetje vertraging, maar gelukkig hadden we uw feedback al ‘gevolgd’ via het track & trace systeem 😉. We zijn blij te horen dat onze dienstverlening naar wens is verlopen, Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team XXL PAKKET
schipholweg 993
2143CG Boesingheliede
XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.