Laden reviews...
1.613 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen een sterke reeks van tijdige leveringen en behulpzame service. Klanten noemen herhaaldelijk vriendelijke chauffeurs en betrouwbare tracking. Een beperkt aantal reviews wijst op af en toe problemen met het hanteren van kwetsbare spullen of communicatie, maar over het geheel genomen is de tevredenheid hoog. De dienst lijkt betrouwbaar en consistent in prestaties.
Fijn bed goede bezorging
Katja
Nieuw-Vennep
Beste Katja,
XXL PAKKET
Keurig op tijd en netjes afgeleverd.
Koen
Alkmaar
Beste Koen,
XXL PAKKET
Eerst was pakje slecht geleverd bij afwezigheid....maar ik was hele dag thuis....geen bezorger gezien. Contact opgenomen met firma Dag nadien alles correct geleverd Super service!!!!
18 May 2023
Hugaerts Patrick
WILSELE
Beste Hugaerts,
XXL PAKKET
Prima verzorgd dank jullie wel
Bert kennis
s,Hertogenbosch
Beste Bert,
XXL PAKKET
Op tijd, netjes afgeleverd, goed geïnformeerd over de levering. Keurig
Piet
Vlijmen
Beste Piet,
XXL PAKKET
Vele webshops falen met hun levering, ik zocht tot ik 1 vond met een goed leveringsbedrijf.. Nou en OF dit goed is!!! Stipt, na 48u had ik alles in huis, goede track and trace ook!
Tinne
Oostende
Beste Tinne,
XXL PAKKET
Duidelijk hoe laat de levering is en een paar minuten voor die tijd wordt je gebeld dat het pakket bijna is gearriveerd. Heel netjes
Christa Meijer
Amsterdam
Beste Christa,
XXL PAKKET
Een vriendelijke chauffeur die het pakket kwam brengen. Tot in huis. Hij belde en zei dat ie er met 10 minuten was en hij was er ook met 10 minuten. Erg vriendelijk en behulpzaam
Sharon houtsma
Zutphen
Beste Sharon,
XXL PAKKET
Ze zijn om half 4 bij ons bedrijf gekomen. Normale kantoortijd. Iedereen is aanwezig. De poort is dicht. Er staat een grote paal waar aangebeld dient te worden. Staat er heel groot op. Hebben ze niet gedaan. Ook hebben ze het nummer niet gebeld wat ze hadden als er iets zou zijn. Gewoon weer weggereden. Twee dagen later kwamen ze terug. Ze zouden er voor 5 uur zijn. Om 6 uur kwamen ze aan, Gelukkig was er nog iemand aanwezig.
Beveelt niet aan
Jolanda
Mill
Beste Jolanda,
Dankjewel voor u review.
Vervelend om te lezen dat de eerste levering niet gelukt was, wel blij te lezen dat het bij de tweede poging succesvol afgeleverd is.
XXL PAKKET
Keurige service, goede informatie vooraf en prima op tijd geleverd
Johan Vogel
ZAANDAM
Beste Johan,
XXL PAKKET
Mijn regenpijpen inclusief bochtjes waren keurig verpakt. De bezorger heeft ze onbeschadigd bij mij afgeleverd. Meneer heeft mij vriendelijk geholpen met het tillen van de lange doos.
Marcel
Winschoten
Beste Marcel,
Pakket kwam optijd Vriendelijke chauffeur
Els
Vriezenveen
Beste Els,
XXL PAKKET
Alles inorde en vriendelijke service
Vanessa
Wichelen
Beste Vanessa,
op alle punten 100% tevreden
Michael
Munnekeburen
Beste Michael,
XXL PAKKET
Vriendelijke mensen snel en netjes
Aysel
Utrecht
Beste Aysel,
XXL PAKKET
Goed verpakt, op tijd geleverd, zelfs een belletje kwartier voor aflevering!
Johan
Hoogland
Beste Johan,
XXL PAKKET
Pakket werd tijdig afgeleverd. Vooraf keurig gebeld en ter plekke netjes afgeleverd.
15 May 2023
Frank
Emmen
Beste Frank,
XXL PAKKET
Bezorger was twee uur eerder als afgesproken. Ik had zelf s`morgens gebeld ivm een vraag en kwam er toen achter dat de bezorger wrs eerder zou komen. Daar heb ik rekening mee gehouden. Zouden jullie anders gebeld/bericht hebben hierover?
15 May 2023
Jeroen
Zwanenburg
Beste Jeroen,
XXL PAKKET
Je koopt een product die voorgesteld is uit Nederland , maar je moet ondertussen 3 weken wachten want die wordt uit China verzonden
Beveelt niet aan
Mo
Antwerpen
Beste Mo,
Dankjewel voor u review.
Helaas staan wij buiten de leverancier, wij zijn enkel verantwoordelijk voor de transport.
XXL PAKKET
Ze konden het eerst niet vinden maar het is allemaal goed gekomen.
Peter
Weert
Beste Peter,
XXL PAKKET
Vriendelijk personeel dat je belt als er iets niet klopt of niet kan wat je besteld. Levering prima en netjes, vriendelijke bezorger!
Roy Peters
APELDOORN
Beste Roy,
goede ervaring
Niels De jong
Boxtel
Beste Niels,
XXL PAKKET
Pakket is op tijd bezorgd. Ik kreeg keurig een telefoontje hoe laat de bezorger er zou zijn. Bezorger heeft vriendelijk en netjes het pakket afgegeven. Foto gemaakt van afgifte en mijn huisnummer en vervolgens laten tekenen voor ontvangst. Hier kunnen de grote pakketdiensten én menig pakketbezorger een voorbeeld aan nemen!! Mijn complimenten voor de bezorger!!
Olaf
Losser
Beste Olaf,
XXL PAKKET
Netjes email en 15 min van te voren gebeld. Vriendelijke bezorger.
Ilonka
Vierakker
Beste Ilonka,
XXL PAKKET
XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren.
Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice.
Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.
schipholweg 993
2143CG Boesingheliede