Goede service.

Goede, snelle en duidelijke service. Je wordt met track en trace op de hoogte gehouden van de reis van je pakket. Geweldig. Aardige bezorger. Ik beveel XXLPakket bij iedereen aan.

Alles prima, nette jongen en goed te volgen via app

Zeer goede levering

Als goed ervaren.

Als goed ervaren en vriendelijk.

Vriendelijk en zorgvuldig

Werd 15 minuten voordat de bezorger aankwam gebeld.

Duidelijk service, vriendelijk bezorger

Overzichtelijke bezorgmomenten lijst, die duidelijk aangeeft waar in het bezorgtraject je op de lijst staat. Dat geeft ruimte in je eigen planning. Bezorger vriendelijk en behulpzaam.

Prima bezorgservice!

De pakketjes zijn op tijd en netjes afgeleverd. De bezorger is enorm vriendelijke en levert alles netjes af.

Prima en op tijd

Spiegel netjes binnen geleverd binnen de aangegeven tijd.

Vriendelijke bezorgers super netjes afgeleverd bedankt

Top service bedankt bezorgers!!!

Prima netjes afgeleverd

Vriendelijk en snel!

Fijn dat er op voorhand even gebeld wordt en wat een vriendelijke lui!

prima service

bezorger heeft de bestelling onverplicht naar de 1ste etage gebracht !

Vriendelijke en behulpzame bezorger. Bezorgers als hij hebben we meer nodig!

Toppie

Aardige bezorger! Netjes op tijd

Slordig

Geheel verkeerde straat afgeleverd Als ik niet gebeld had naar de servicedesk zou ik echt niet weten waar het geleverd was..

Belde netjes 15 minuten voor ze er waren

Professional

Kwartier van tevoren bellen! Top, vertrouwen is goed, controle is beter:)

Snel en netjes

Snel en netjes bezorgd

Vriendelijke bezorger belde 5 minuten van te voren alvast op.

Vriendelijke bezorger belde 5 minuten van te voren alvast op.

Snell levering

snelle levering goed verpakt vriendelijke chauffeur matras moet nog 72 uur liggen voor te gebruiken maar het zit er goed uit

Prima geregeld. Netjes in huis afgeleverd.

Goed verzorgd

Keurige bezorger en heel netjes ingepakte

Keurig op tijd gelevert en gebracht

Vriendelijke man

zeer goede aflevering, vriendelijke chauffeur

enige reden dat ik 1/2 sterretje minder geef dan perfect : de chauffeur was alleen en de man moest ocharme al een ganse dag met zware pakketten zeulen , gelukkig kon bij ons , zijn laatste levering mijn sterke zoon wat helpen , anders was het een perfecte score geweest

Prima,mooi op tijd

Vriendelijk

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.