zeer goede aflevering, vriendelijke chauffeur

enige reden dat ik 1/2 sterretje minder geef dan perfect : de chauffeur was alleen en de man moest ocharme al een ganse dag met zware pakketten zeulen , gelukkig kon bij ons , zijn laatste levering mijn sterke zoon wat helpen , anders was het een perfecte score geweest

Prima,mooi op tijd

Vriendelijk

Snel en keurig bezorgd

Super snel en keurig geleverd op de afgesproken plaats

Meer dan prima!

Werd netjes een half uur van tevoren gebeld, vriendelijke man, vlot en weer weg.

goede informatie over de levering

Goede informatie over de levering. Handige optie is het kunnen achterlaten van een instructie aan de chauffeur.

Top.

Netjes bezorgd en goed werkende track & Trace.

Goed geregeld,mooi op tijd en goed te volgen door track&trace.

Vooraf netjes een mail met een tijdslot en keurig op tijd geleverd.

Communicatie over levertijdstip zeer nauwkeurig. Nette chauffeur die pakket overhandigd.

Heel vriendelijk & correct.

Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam om het pakket in de gang te zetten.

Top! Snel en correct geleverd

Mijn bestelde pakket kwam keurig op tijd. Klein tijdvak van bezorging en heel snel geleverd.

Netjes afgeleverd top

Keurig op tijd zo als het aan gegeven was

Goed aangeleverd

App werkte niet na een paar uur. Toen de mannen arriveerde waren zij netjes, snel en professioneel . Hele goede ervaring. Dank jullie wel.

Zeer snel en correct afgeleverd

Lange wachttijd toch tevreden

Ondanks de lange wachttijd ben ik toch tevreden met mijn tafel

Vriendelijke chauffeur.

Goed product en snelle levering.Vriendelijke mannen!

Heel fijn netjes op tijd geleverd vriendelijke chauffeur

Mijn ervaring is heel goed kan ik iedereen aanbevelen

Top helemaal top

Hij is heel vriendelijk en heel beleefd. Alleen maar goeds over deze man :)

Helaas weer tot aan de deurmat

Waarom wordt er geen aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor uw werknemers. Dat komt de klantvriendelijkheid zeker te goede.

Netjes afgeleverd zoals afgesproken.

Prima bezorging

Klantvriendelijk

Jammer

Jammer dat mijn tafel bij de buren is geleverd terwijl we thuis waren speciaal hiervoor!

Nette chauffeur

Mooi op tijd en netjes afgeleverd

Uitstekend!

Konden via track&trace precies volgen hoeveel stops de chauffeur had voordat hij bij ons was. Voor aankomst belde de chauffeur dat hij met 20 minuten bij ons zou zijn.. en dat klopte ook. Zij waren met 2 personen en hebben de tafel netjes achter onze voordeur op de 1e verdieping afgeleverd. Bedankt. Wij bevelen deze vervoerder aan!

Netjes op tijd geleverd!

Netjes geleverd, groot pakket in de gang gezet door mijnheer, op het genoemde tijdstip!

Prima service.

De bestelling werd keurig afgeleverd op afgesproken plek door vriendelijk bezorger.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.