Alles goed geleverd

Zeker een aanrader

Netjes afgehandeld

Bijna op tijd gebracht

Prima service, keurig tijdslot van bezorging

Bezorging kwam keurig tijdens het aangegeven tijdslot van 2 uur. Bel bij ons deed het niet dus ik werd keurig gebeld dat het pakket voor de deur lag. Keurig geregeld

Aardige bezorgers

Komen op de aangegeven tijd, zware spullen brengen ze helemaal naar binnen. Zeer vriendelijk.

Pakket was keurig achter het huis bezorgd, zoals we gevraagd hadden via een briefje bij de voordeur.

Altijd op tijd en correct

Keurig netjes afgeleverd

Netjes en snel geleverd

Keurig dmv de track en trace op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering.

Optijd gebracht en geholpen met naar binnen zetten.

Het pakket was er op de afgesproken tijd. De heren waren vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben het pakket binnen gebracht.

Erg slecht

De chauffeur was zonder melding een uur te laat. En daarbij erg onbeschoft.

Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger. Hulpvaardig

Prima bezorger, netjes afgeleverd

Echt een aanrader Goede service Goede levering

Netjes geleverd!

Geen op of aanmerkingen

Slecht

Tot driemaal toe leveringsdatum ontvangen mer tijdstip. Tot driemaal toe hele werkschema aangepast om stoel in ontvangst te kunnen nemen. En tot driemaal toe op de dag van levering te horen gekregen dat ze helaas niet kunnen komen en dat ze een andere datum afspreken. Meerdere malen gebeld hierover en beloftes worden niet nagekomen Bezorger die uiteindelijk kwam was wel behulpzaam en vriendelijk!

Aardige chauffeur Keurig binnen gezet en afgeleverd Top !!

Redelijk

Pakketten werden zonder één woord de gang in geschoven. Toen ik vroeg waar het onderhoud pakket was wat ik ook besteld had haalde hij zijn schouders op en zij all I have. Maakte een foto van wat hij er neer had gezet en weg was hij.

Zeer tevreden over de levering

Vandaag werden mijn nieuwe stoelen geleverd via dit bedrijf. De levering van het product was goed en eenvoudig online te volgen. Vriendelijke bezorger en top afgeleverd.

Levering waardeloos!!!

Chauffeur wilde met zijn bus de wijk niet in.. na veel wikken en wegen en kontakt met kantoor uiteindelijk wel gelukt. Eea verliep dus niet bepaald soepel. Aangekomen bij de flatwoning werd pakket (30 kg) op straat in de regen gezet en verdween chauffeur weer heel snel. Zeer teleurstellend...

Uitstekende bezorging

Over de bezorging goed op de hoogte gehouden. Nog zelfs iets eerder dan bezorgtijd. Van te voren gebeld of er iemand thuis was. Vriendelijke chauffeur. Zeer tevreden.

Meneer was op het begin van het tijdsblok, erg fijn en zonder te vragen wilde meneer de dozen in de hal zetten vanwege de regen buiten. Super!

Een aanrader!

XXL Pakket heeft de distributie gedaan van een bestelling en ben zeer tevreden! Vanaf het moment van bestellen werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn levering. Alles verliep soepel en volgens afspraak. Het is duidelijk dat XXL Pakket al jaren ervaring heeft in consumentendistributie – dat merk je aan de service. Zeker een aanrader!

Niet op aangegeven tijd geleverd

Je kon een dag ingeven wanneer het moet geleverd worden, (verlof genomen die dag)die dag s’avonds mailtje ontvangendat het de dag erna zal geleverd worden, sms naar chauffeur gestuurd dat het bij de geburen mocht geleverd worden en kaartje aan de deur gehangen, toch niet geleverd, nadien zelf mail gestuurd en uiteindelijk geleverd

Super Vriendelijk en behulpzaam!

Driver was super vriendelijk en behulpzaam. Echt goed!

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.