Top, brute bezorging ooit!

Erg aardige bezorger, goed bezorgd

Netjes tevoren mail gekregen met een tijdslot, en 15 minuten voor de bezorging gebeld. Daarna keurig in de woonkamer afgeleverd. Een 10!

Prima gegaan!

Mijn track en trace code werkte in eerste instantie niet. Even gebeld, daarna wel werkende. Keurig binnen aangegeven tijdvak afgeleverd door vriendelijke chauffeur.

Top service top matras

Snel, netjes en correct

Via de site besteld. Snel en netjes bezorgd. Je word netjes op de hoogte gehouden over tijdstip van bezorgen. Prachtige salontafels. Heel blij mee!

Prima verzorgd, nette kerels

Goed afgeleverd

Goed afgeleverd en de bezorger bracht een deel naar binnen, we zijn erg tevreden.

Goed afgeleverd

De tijd goed afgesproken en een goed afgeleverd perfect

Goede en snelle levering

Prima levering

Op tijd en vriendelijke bezorger

Top. Mooi op tijd

Keurig op tijd geleverd. Goede indicatie van aflevertijd.

Uitstekend!

Heel fijn binnen de opgegeven tijd geleverd. De bezorger heeft aangebeld en netjes de pakketten binnen gezet. Gedag gezegd en fijne dag gewenst. Beter kun je het niet hebben, een compliment waard!

Netjes afgeleverd

Op tijd en tot in de gang geleverd

Fijne service

Gisteravond kreeg ik een mail dat mijn bestelling de volgende ochtend geleverd zou worden. Helaas kon ik ‘s avonds niet meer bellen om door te geven dat er niemand thuis zou zijn, dus vanmorgen gebeld met XXL-pakket, dit was geen probleem voor ze. Ik kon gewoon doorgeven waar ze mijn pakket achter mochten laten, heel fijn!

Zonder problemen ontvangen

Netjes gebeld, 15 minuten voor aankomst. Netjes te woord gestaan, totaal geen klagen. Helemaal zoals het hoort

Very fast

Very fast and nothing to complain about.

Heel netjes afgeleverd!!

Fijn op tijd afgeleverd

Helaas waren wij niet thuis, maar onze zwager heeft het aangepakt. Alleen kan ik zeggen dat het netjes op tijd is afgeleverd.

behulpzame en vriendelijke chauffeur

Vreselijk

Pakket zou komen tussen 16.30 en 19.30. Rond 19.00 werd er op de site aangegeven dat ik de volgende stop was. Uiteindelijk was de bezorger er pas om 21.30. Het idee van de site met t&t is leuk maar werkt voor geen meter. Arme bezorger wilde gelukkig nog wel even helpen met het naar boven tillen maar was overduidelijk erg aangeslagen van de vele bestellingen die hem waren meegegeven.

Top Geleverd

Vriendelijke bezorger

Mooi optijd

Heel positive ervaring

Heel tevreden over de levering en de vriendelijke medewerker.

alles corect verlopen

vriendelijk en op tijd dank je wel

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.