Vriendelijke en sterke bezorger.

Aardige man, belde eerst aan voordat hij zijn busje voor de deur ging zetten. Heel verstandig want het is een doorgaande straat.

Top ervaring!!

Ze hebben dadelijk gereageerd op mijn vraag om het thuis veilig weg te zetten vermits ik niet thuis kon zijn. Top gedaan jongens!! Heel tevreden

Top 1e keer levering van XXLPakket

Netjes even van 30 minuten van tevoren gebeld. Heel vriendelijk, en ook nog geholpen met de 12 Pakketten weer in mijn Auto te leggen.

Vriendelijke chauffeur

Met zulke zware pakketten mag er wel een bijrijder meegaan en de pakketten binnen zetten gelukkig heeft deze chauffeur mij geholpen om ze in ieder geval in de gang te zetten

Levering zoals afgesproken

Alles verliep vlot, op het laatste ogenblik nog een adres wijziging kunnen doorgeven.

Goede levering

Conform afspraak geleverd door aardige chauffeur.

Netjes afgeleverd door een aardige chauffeur

Netjes

Netjes afgeleverd vlak ervoor telefonisch contact dat ze binnen 30 minute er waren. Stip op tyd.

Supergoed

Plinten besteld✅ Plinten binnen 2 werkdagen geleverd✅ Plinten netjes verpakt✅ Plinten niet beschadigd✅ Helemaal top!!

Goed en netjes

Vriedeijk

Fijne tijdige levering conform afspraak

Xxx

Snelle service, hele vriendelijke chauffeur

Gisteren besteld, vandaag geleverd door een hele vriendelijke man. Email was duidelijk en zoals afspraak

Snel en vriendelijk

De bezorging was goed, medewerkers vriendelijk en zeer snel.

Top levering!

Zoals je verwacht van een pakket leverancier. goede levering

Vlot en netjes bezorgd

Het pakket werd op mijn verzoek in de kamer gelegd.

Uitstekend!

Zeer fijn track en trace systeem

Toch een beetje onverwacht de bestelling in 3 dagen gekregen

Keurige jongeman kwam pakket in de veranda brengen, zoals was aangegeven. Gewoon perfect

Gewoon goed

Goed geleverd op tijd

Pakket kwam met een dag vertraging

Helaas kwam mijn pakket een dag later dan oorspronkelijk aangegeven. Ik werd daar wel netjes van op de hoogte gehouden. Levering was wel in orde, chauffeur gaf me tijd om te controleren of het alles was omdat hij bijna 1 doos was vergeten af te geven.

Juiste info op de track en trace tijd klopt als een bus je kan volgen hoeveel klanten hij nog heeft voordat bij jou komt .

Nette en vriendelijke bezorging

Nette en vriendelijke bezorging binnen aangegeven tijdsbestek.

Perfect op tijd, keurig afgeleverd.

Ik miste vooraf de mogelijkheid om een dag te kiezen, daar tegenover staat dat alles binnen 24 uur na aankoop al bezorgd werd en keurig binnen t tijdblok. Vriendelijke bezorger. Prima in orde allemaal.

Wel wat ongeduldig

Op tijd, maar mocht niet naar mijn voordeur (1 hoog) brengen

Vlak voor aankomst werd ik gebeld of ik thuis was. Top. In eerste instantie wilde hij mijn matras beneden achterlaten en niet naar boven brengen (ik woon, zoals vooraf aangegeven, 1-hoog) . Toen hij zag dat ik het niet in mn eentje naar boven kreeg heeft hij toch geholpen. Heel fijn. Later zag ik wel dat hij namens mij een handtekening (krul) heeft gezet voor ontvangst, dat vind ik wel een beetje raar. Ik ben niet gevraagd om zelf te tekenen. Als de bezorgers het niet naar boven mogen brengen, dan krijg ik het niet in mijn huis. Daarom zou ik liever voor een andere vervoerder kiezen die dit wel doet.

Vriendelijke chauffeur en netjes afgeleverd.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.