Vriendelijke chauffeur en netjes afgeleverd.

Onprofessioneel

De 2 bezorgers spraken geen Nederlands. Lieten de kast uit de wagen vallen. Eenmaal opgetild, liet de ander zijn kant weer vallen. Vervolgens binnen gezet. Toen vroeg 1 van de bezorgers of hij de bank die in de tuin stond mocht hebben. Wij zouden hem naar de stort brengen dus prima. Hij zei ‘ik haal hem vanmiddag op als mijn bus leeg is’. Hij moet nou nog komen. Al met al, niet echt professioneel.

Top!!

Hele snelle bezorging en de bezorger was heel aardig en attent aangezien ik als vrouw alleen was en hij het grote opklapbed even 5 treetjes op wilde tillen in mijn gang wilde zetten! Super!

Zeer tevreden met het gekochte meubelstuk. Nette bezorging , en super om zelf je bezorgafspraak in te kunnen plannen

Top bezorging

Top geleverd en heel aardig dat de chauffeur het pakket binnen zetten en belde van te voren

Bestelling snel ontvangen, duidelijk te volgen via track&trace en ik was blij verrast gebeld te worden door de bezorger, super vriendelojke mr. Beter dan dit heb ik niet eerder gehad. Dus van mij een dikke 10

Keurig

Ik werd netjes 10 minuten voor aanvang gebeld. Keurige meneer, netjes alles in de gang gezet, foto's gemaakt en klaar.

Aardige chauffeur

Pakketten werden netjes op tijd bezorgd en vooraf belde de chauffeur wanneer hij er zou zijn. Erg prettig. Pakketten netjes afgeleverd

goed hoor.

Vriendelijke bezorger. En het pak was mooi te volgen via internet

Netjes en klantvriendelijke bezorger

Netjes en klantvriendelijke bezorger

Bezorger leest de bezorg-opmerking niet!

Ik had gevraagd de pakketten voor de ramen te leggen, maar ze zijn voor de poortdeur gelegd. Wel op tijd bezorgd.

super

vriendelijke bezorger,en gaf je de tijd voor te kijken of het compleet was.

Binnen de aangegeven tijd geleverd en vijf minuten ervoor nog een telefoontje gekregen dat ze er bijna waren.

Perfecte levering

Wij werden goed op de hoogte gehouden. Pakket kwam onbeschadigd aan. Perfect geregeld zo.

fantastisch

De bezorger kwam keurig op tijd en belde zelfs 15 minuten voor hij kwam

Duidelijk

Duidelijke planning, ook op de dag van bezorging goed te volgen.

Zending beschadigd geleverd

Beschadiging aan chauffeur kenbaar gemaakt. Er was geen mogelijkheid om dit op een ontvangstbevestiging te vermelden.

Alleen jammer dat niet de totale aankoop via jullie is gelopen.

Super goed geregeld

Was mooi op tijd.

Top gedaan

Regelmatig op de hoogte gehouden over het bezorgmoment. Alles keurig binnen gezet. Het waren flinke zware pakketten. Niets was teveel. Kortom, blij mee.!

Keurig afgeleverd

nvt

Vriendelijk en op tijd

Eenmaal aangemeld kwam het vervoer op tijd. Ook makkelijk om de status van het transport via track en trace te volgen op de map op de dag zelf zodat je weet wanneer het exact aankomt binnen de aangegeven tijd range (in mijn geval 2,5 uur) Een echt pluspunt is het vriendelijk personeel (bestuurder). Een negatief punt is dat ik pas de avond ervoor te horen kreeg dat mijn levering in de ochtend zou worden geleverd. Dat is niet veel tijd als klant om in te plannen.

Vriendelijke bezorger, correcte levering binnen aangegeven tijden.

Snelle levering en fijne bezorgers

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.