Meneer was op het begin van het tijdsblok, erg fijn en zonder te vragen wilde meneer de dozen in de hal zetten vanwege de regen buiten. Super!

Een aanrader!

XXL Pakket heeft de distributie gedaan van een bestelling en ben zeer tevreden! Vanaf het moment van bestellen werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn levering. Alles verliep soepel en volgens afspraak. Het is duidelijk dat XXL Pakket al jaren ervaring heeft in consumentendistributie – dat merk je aan de service. Zeker een aanrader!

Niet op aangegeven tijd geleverd

Je kon een dag ingeven wanneer het moet geleverd worden, (verlof genomen die dag)die dag s’avonds mailtje ontvangendat het de dag erna zal geleverd worden, sms naar chauffeur gestuurd dat het bij de geburen mocht geleverd worden en kaartje aan de deur gehangen, toch niet geleverd, nadien zelf mail gestuurd en uiteindelijk geleverd

Super Vriendelijk en behulpzaam!

Driver was super vriendelijk en behulpzaam. Echt goed!

snel en keurig afgeleverd

Top!!

Top bezorgd, en keurig volgens plan.

Netjes verpakt en goede levering

Op tijd!

Dag van te voren al een tijdsblok ontvangen wanneer er geleverd zou worden. Op de dag van de levering een kwartier van te voren ook nog eens een belletje dat ze er bijna zijn. Heel fijn deze communicatie.

uitstekend

Zeer vriendelijke koerierdienst en artikelen werden zorgzaam behandeld zou zeggen doe zo verder

Op tijd geleverd zoals afgesproken

Aardige bezorger snel en goed afgeleverd

Snel en goed

Snellen en correctr aflevering

Vriendelijk bezorger. Heeft het zwaar pakket even voor mij in de gang gezet.

Snelle en correcte levering En vriendelijke chauffeur

Aardig, netjes en op tijd

Geen klachten en producten zijn onbeschadigd

Niets aan toe te voegen

Heel goed geholpen!

Goede en snelle levering

Conform afspraak

Op tijd, vriendelijk; zoals het hoort

Vriendelijke en snelle bezorging

De bezorger kwam al aan het begin van het tijdvak. De pakketten waren onbeschadigd en goed afgeleverd. De bezorger zelf was een vriendelijke man.

Vriendelijk, correct

Heeft goed geïnformeerd over levertijd en vriendelijk goederen gebracht

Redelijk

Krijgt een tijdvak van 2,5 uur waar in paket bezorgd zou worden. Vervolgens krijg je een belletje dat paket met een kwartier geleverd wordt wat dan een uur voor het opgegeven tijdvak is. Had dit via de Track and Trace kunnen zien als je die de hele ochtend volgt. Maar door dat er aan gegeven is dat er na 14:00 geleverd wordt ben ik de ochtend gaan werken en niet in de gelegenheid om steeds de tack and Trace te volgen. Was wel onderweg na huis maar net te laat. Paket is wel netjes bezorgd en door ingeschakelde hulp goed ontvangen.

Goed geregeld!

De chauffeur was zelfs veel eerder op lokatie dan gepland was!!

Prima afgeleverd

Vriendelijke bezorger, die de doos even binnen in de gang heeft neergezet.

Perfecte levering

Niks op aan te merken, goede en spontane chauffeur. Niks geen schades. Zo hoort het

Prima afgeleverd

Ik ben goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorging zou zijn en kon de stops volgen. Prima afgeleverd. Ook fijn dat ik een boodschap voor de bezorger kon sturen

Slecht

De zware pakketten worden niet tot aan de drempel van het appartement gebracht, wordt aan de ingang van het gebouw geplaatst, chauffeur had geen karretje of hulpmiddelen om de zware pakketten naar het gewenste adres te brengen, dus moet ik als invalide, maar zelf zorgen dat het bij mijn appartement terecht komt ! Dit gebeurt nooit bij andere leveranciers !!! Teleurstellend !!

Zeer goede ervaring

Perfect op tijd geleverd en zeer vriendelijke personeel

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.