Super blij mee goede levering. Erg vriendelijke mensen.
Beste Rob, Super deze topscore en uw review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening goed is verlopen. Nog blijer worden wij van uw compliment voor onze vriendelijke bezorgers en zullen dat zeker doorgeven! Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Snel, persoonlijk contact ter plekke toen de levering er was
Beste Jana, Bedankt voor deze prachtige score! Met zo’n terugkoppeling hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog aansporen om de score te herzien? 😉 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Op tijd geleverd en verpakking niet beschadigd.
Beste Wim, Bedankt voor uw mooie review! Met zo’n in orde terugkoppeling hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog verleiden om de score te herzien? 😉 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Zoals afgesproken, mail van te voren hoe laat. Nog gebeld voor de levering. Heel fijn.
Beste Silvia, Bedankt voor deze prachtige score! Met zo’n terugkoppeling en service hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog aansporen om de score te herzien? 😉 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor die topservice gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Beleefde bezorger en netjes voor de deur gebracht binnen de aangekondigde tijd.
Beste José , Bedankt voor deze geweldige score! Met zo’n terugkoppeling en keruige dienstverlening hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog aansporen om de score te herzien? 😉 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Originele beoordeling
Beleefde bezorger en netjes voor de deur gebracht binnen de aangekondigde tijd.
Werd lekker snel bezorgd
Fantastisch deze topscore! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening naar tevredenheid is geweest. Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Vriendelijke man!
Beste Leni, Geweldig deze topscore! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening zo goed is verlopen. Nog blijer worden wij van uw compliment voor onze vriendelijke bezorger :-) Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Zoals de titel al zegt.
Beste Melissa, Bedankt voor uw topscore! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening zo goed is verlopen. Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Goed te volgen waar en wanneer ze aankomen.
Beste Bob (de Bouwer 😃), Bedankt voor deze geweldige score! Met zo’n terugkoppeling en keurige dienstverlening hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog verleiden om de score te herzien? 😉 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Goede communicatie dmv mail met een goede indicatie van hoe laat de bezorger langs komt. Goede, vriendelijke bezorger.
Beste Michiel, Geweldig deze topscore en uw review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening en specifiek de communicatie zo goed is gewaardeerd door u. Nog blijer worden wij van uw compliment voor onze vriendelijke bezorger :-) Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Top bedrijf Vandaag kastje geleverd, super netjes gedaan en een hele vriendelijke bezorger.
Beste Lia, Fantastisch deze topscore en uw review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening netjes is verlopen. Nog blijer worden wij van uw compliment voor onze vriendelijke bezorger en zullen dat zeker doorgeven! Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Zie bovenstaande tekst.
Beste Ad, Bedankt voor uw topscore en fijne review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening zo goed is verlopen. Nog blijer worden wij van uw feedback voor onze vriendelijke bezorger en zullen dat zeker doorgeven! Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Aardige chauffeur die netjes een half uur van te voren belde dat hij eraan kwam. Zelfs een kwartier vroeger dan de planning waardoor ik gewoon redelijk op tijd naar mijn werk kon. Aanrader!
Beste Helga, Fantastisch deze topscore en uw review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening naar tevredenheid is geweest. Nog blijer worden wij van uw compliment voor onze aardige chauffeur en zullen dat zeker doorgeven! Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Fijne ervaring gehad. Pakket is snel geleverd, zonder schade, werd netjes tot aan de voordeur gebracht. Heel mooi track and trace systeem. Bijna live kan je de pakketbezorger volgen en heel accuraat inzien wanneer hij voor de deur staat. Hele duidelijke info op de mail over je pakketje. Je wordt voldoende op de hoogte gehouden. Ook een pluspunt; de naam van de bezorger/bijrijder staan erbij, wat het extra veilig maakt vind ik als er aangebeld wordt. Je kan altijd om een naam vragen en dit verifiëren alvorens je de deur open doet.
Beste Ilham, Wow! Wat een geweldige score en een nog fijnere review! Goed om te horen dat onze dienstverlening op zoveel aspecten naar tevredenheid is geweest. We waarderen uw feedback enorm! En hier stiekem ook een fan van het bestelbusje in ons T&T systeem 😊 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Servicegericht
Beste Jan Willem, Bedankt voor deze prachtige score! Met zo’n terugkoppeling hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog aansporen om de score te herzien? 😉 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Servicegericht
Snelle levering, en een hele vriendelijke chauffeur. Ik ben zeer tevreden over meubelbaas!
Beste Rick, Hartelijk bedankt voor uw topscore en uw terugkoppeling! Zeer blij om te horen dat onze dienstverlening naar tevredenheid is geweest. Nog blijer worden wij van uw compliment voor onze vriendelijke chauffeur en zullen dat zeker doorgeven! Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Hielpen mee tillen het huis in en waren erg vriendelijk.
Beste Rick, Geweldig deze topscore en uw mooie review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening goed is verlopen. Nog blijer worden wij van uw compliment voor onze vriendelijke bezorgers en zullen dat zeker doorgeven! Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Prima voor grote objecten. Goed afgeleverd. Geen klachten en de bezorger was vriendelijk.
Beste Stefano, Bedankt voor deze prachtige score! Met zo’n prima review, zonder klachten en ook nog eens vriendelijke bezorger hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog verleiden om de score te herzien? 😉 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Het product is netjes en met zorg bij mij bezorgd door een uiterst vriendelijke chauffeur/vervoerder. Ik heb niet zelf de keuze gemaakt voor deze bezorger, maar kan hem van harte aanraden!
Beste Jelte, Hartelijk bedankt voor uw topscore en mooie review! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening netjes is verlopen. Nog blijer worden wij van uw compliment voor onze vriendelijke chauffeur en zullen dat zeker doorgeven! Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Goede berzorging. Pakket wel uur later geleverd dan was aangegeven. Was voor mij geen probleem
Beste Chris, Bedankt voor deze mooie score! Met zo’n goede review, verder geen probleem hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog verleiden om de score ietsie te herzien? 😉 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Uitstekend.
Beste Lilliam, Bedankt voor uw uitstekende score! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening zo naar tevredenheid is verlopen. Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Top snelle levering
Beste Dino, Bedankt voor uw topscore! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening zo goed is verlopen. Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Vriendelijke chauffeur, was alleen met al die zware pakketten en ondanks dat met een glimlach keurig bezorgd.
Beste Maaike, Bedankt voor deze mooie score! Met zo’n positieve review, en ook nog eens een vriendelijke chauffeur die met een glimlach zware pakketten bezorgt, hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog aansporen om de score te herzien? 😉 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Originele beoordeling
Ik ben super tevreden over XXLpakket. Wat een fijne, beleefde bezorgers. Ik heb ze dan ook een fooi gegeven. Dik verdiend mannen, jullie zijn toppers!!!
Bedankt voor uw geweldige score! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening naar super tevredenheid is verlopen. En extra blij worden wij van uw terugkoppeling en waardering voor onze bezorgers! Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan de toppers er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Bezorger erg behulpzaam en netjes. Belde netjes optijd hoelaat hij aanwezig was. Goed geregeld.
Beste Hans, Bedankt voor uw topscore! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening prima is verlopen. Nog blijer worden wij van uw compliment voor onze bezorger. Daar doen we het voor! Dank voor uw topreview & aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
schipholweg 993
2143CG Boesingheliede
XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.