Vriendelijke bezorger, correcte levering binnen aangegeven tijden.

Snelle levering en fijne bezorgers

Fijn bedrijf.

Prima service !

Mooi op tijd en heel behulpzaam ! Aanrader !

De pakketten werden netjes gezet waar ik ze wilde. Ik mocht ze ook niet tillen omdat de chauffeur het te zwaar vond voor mij. Hij was heel beleefd.

Netjes geleverd en verpakt

Behulpzame vriendelijke bezorger bracht de plinten naar binnen. Je kan precies zien hoe laat ze komen bezorgen.

nette aflevering

Snel en correct.

Keurig op tijd, 8 min van tevoren een telefoontje ik kom eraan. Ik ben alleen en de mijnheer heeft de erg zware doos voor mij in de kamer gezet zo fijn. Dus een heel tevreden klant. XXLPakket.nl is een heel goed vervoersbedrijf.

Prima bed maar de hoes niet

Het ging natuurlijk om het vouwbed en die is prima alleen de bijgekochte hoes is wel van heel goedkoop materiaal gemaakt daar had ik voor dat geld wat beters verwacht.

De service was prima

Ik ben zeer tevreden over het bezorgen van mijn pakket

Top leverancier!

Prima service, snel en vlot geholpen

Prima geholpen, netjes en snel

Snelle levering ,goed helpende chauffeur (pakketdiens). Dus goed en tevreden.

Parfait

La livraison c’est très bien déroulé chauffeur très sympathique

Goede communicatie

Duidelijke communicatie en levering was mooi op tijd

perfect gelever

wegens de straten niet bereikbaar waren, heeft de chauffeur toch de moeite gedaan om telefonisch contact op te nemen ,en is zo vriendelijk geweest om het toch aan de deur te leveren met de transpalet ,en ook heel vriendelijk.

Netjes van te voren gebeld dat er aankwam. En netjes afgeleverd

Top service!

Ik heb op woensdag een tafel besteld en vrijdag was de tafel keurig afgeleverd door de mannen van de pakketdienst. Meneer was zo vriendelijk om de tafel in de gang neer te zetten.

Toppers

Aardige behulpzame jongens die het matras voor mij naar boven hebben gebracht

Zou het ieder aanbevelen

Perfect dank u

Uiterst vriendelijk en behulpzaam

Netjes afgeleverd

Keurig

Chauffeurs heel netjes correct en behulpzaam chapeau voor dit bedrijf

Helemaal verbaasd dat er plotseling een wagen stopte terwijl volgens de livetracking mijn pakket nog in de buurt van Schiphol was, maar verder prima. Vriendelijke en behulpzame bezorger, pakket in goede staat. Bedankt!

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.