Netjes op tijd geleverd, wel vreemd dat er zelf een handtekening wordt gezet, er was niemand thuis

Helemaal prima!

Ging super, de bezorger kwam het pakket zelfs netjes binnen zetten.

Niet mijn keuze

Jammer dat je bericht voor de chauffeur kan typen, maar dat die er dan niks mee doet. Niet mijn keuze dit bedrijf

Netjes en op tijd. Vriendelijke bezorger!

Bezorger was alleen zonder hulp was het niet gelukt

Ik heb hem moeten helpen tillen alleen was het hem niet gelukt . Hier moet meer aandacht aan worden geschonken. Op de track en tracé stond dat ze met zijn tweeën zouden komen

Op tijd

Goede, duidelijke track & trace. Keurig binnen aangegeven tijd frame. Leuke prettige bezorger.

Mooi op afgesproken tijd. Vriendelijk.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Snelle levering en duidelijke communicatie

Goed op tijd

Vriendelijke mens

Uitstekend!

Hele goede communicatie, zowel via de track & trace app als met de chauffeur. Wat fijn!

goede ervaring.

goed optijt.

/buitengewoon

alles correct verlopen

Verademing vergeleken met post nl en anderen. Prima van tevoren geïnformeerd over de levering. Niet weer eens een hele dag (voor niks) hoeven wachten.

keurige service tot binnen

prettige bezorging

top

het is volgens afspraak goed verlopen

Netjes en tijdig

Bezorger was vriendelijk en belde netjes dat hij eerder kwam

Geweldige service

Mijn pakket drie meter lang werdt in perfecte staat afgeleverd door een vriendelijke bezorger binnen het vooropgestelde tijdvak. Wat ook leuk was is dat je de vervoerder kon volgen in de track en trace.

Oke

Simpel en accuraat

Onvriendelijke bezorger

Sprak geen Nederlands. Mopperde en kwam ongemotiveerd over. Wilde on eerste instantie het oude apparaat niet meenemen.

Aardige en behulpzame mensen die het bezorgd hebben!

Snel en compleet geleverd, in een stevige kartonnen doos

Ik heb onderdelen besteld om een PVC regenpijp te vervangen. Deze zijn na 2 dagen in een stevige kartonnen XXXL doos geleverd. De levering was compleet.

Zeer goed vriendelijk. top gewoon doen

Snelle levering. Vriendelijk

Goed en accurate bezorgtijden

Zeer vriendelijk chauffeur. Pakket perfect afgeleverd.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.