Wij zijn er super blij mee, het is een mooie tafel, was klant en klaar niets in elkaar zetten, en past perfect bij onze meubels. Dank en een fijn weekend vr.gr.Trees Luijendijk.
Beste Trees, Bedankt voor uw topscore! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening goed is verlopen en u tevreden bent met uw bestelling. Veel plezier ervan! Ook dan voor uw aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Online besteld, belofte precies nagekomen. Heel fijn dat het precies ging zoals beloofd.
Beste Martin, Fijn deze topscore en review! Hartelijk bedankt! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening naar tevredenheid is geweest. Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Ik ontving in de avond een Track&Trace bericht voor levering op een tijdstip dat ik echt niet kon. Ik mailde daarom omdat bellen alleen overdag kan. Mail werd direct volgende ochtend beantwoord en levering verschoven. Wel naar een datum dat ik ook weer niet kon dus weer een mail gestuurd. Ik werd n.a.v. daarvan de volgende ochtend ook weer direct (dit keer) gebeld door een vriendelijke dame om te overleggen over 2 levermomenten en wat mijn voorkeur had. Ik ontving keurig een mail met de bevestiging van onze afspraak. Vandaag werd mijn pakket zoals afgesproken door een vrolijke hulpvaardige bezorger afgeleverd. Hij vroeg of het me in m’n eentje zou lukken met de grote pakketten anders zou hij ze met alle liefde even in de lift en op mijn etage zetten. Het lukt mij prima maar hij heeft ze nog wel even voor me in de lift getild. Topservice op alle fronten!
Beste Tanja, Wow! Wat een geweldige score en een nog fijnere review! Goed om te horen dat onze dienstverlening op zoveel aspecten naar tevredenheid is geweest. Met zo’n service van T&T tot aan de vrolijke en hulpvaardige bezorger hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog verleiden om de score te herzien? 😉 (speciaal verzoek van die vriendelijke dame 😊) Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
netjes bezorgd
Beste Willy, Bedankt voor uw topscore! Erg blij om te horen dat onze dienstverlening netjes is verlopen. Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Goed binnen de aangegeven tijd bezorgd, vriendelijke bezorger
Beste Suzanne, Geweldig deze topscore! Bedankt en blij om te horen dat onze dienstverlening goed is verlopen. Extra blij worden we van uw compliment voor onze vriendelijke bezorger! Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Vlotte bezorging. Nette en vriendelijke bezorgers.
Beste Esther, Bedankt voor deze topscore! Erg fijn om te horen dat onze dienstverlening vlot is verlopen. Uw compliment voor onze bezorgers waarderen we extra en zullen dit zeker doorgeven! Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Beste Henk, Top deze score! Bedankt en fijn om te horen dat onze dienstverlening vlot is verlopen. Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Snel geleverd ben tevreden
Beste Jannie, Bedankt voor uw mooie score! Met uw terugkoppeling zo tevreden te zijn over onze dienstverlening, hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog aansporen om de score te herzien? 😉 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven ons inzetten voor een dikke 10. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Prima, tijdig geinforméerd over levering en neerzetlocatie doorgegeven, geen probleem
Het matras is netjes geleverd.
Beste Joyce, Top deze score! Bedankt en fijn om te horen dat onze dienstverlening netjes is verlopen. Dank voor uw mooie review & aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die topscore! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Binnen 24uur besteld en bezorgd. Wat een zeldaam prettige service! De zending realtime volgen is echt helemaal top. Netjes bezorgd ook tot zelfs over de drempel. Bedankt!
Wow! Dat is nog eens een zeldzaam prettige review! 😊 Bedankt voor uw topscore! Blij te horen dat alles naar tevredenheid is geweest en onze diensteverlening super is verlopen. Uw review motiveert ons om elke keer weer een 10 neer te zetten! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
prima, vriendelijk, op tijd, pakket ongeschonden
Beste Pien, Top deze score! Bedankt en fijn om te horen dat onze dienstverlening naar tevredenheid is verlopen. Uw compliment voor onze vriendelijke bezorger waarderen we extra! Dank voor uw review & aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die topscore! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Ik had 1 dag van te voren bericht gestuurd van" als u mij niet thuis aantreft mag u het paketje voor mijn voordeur neerzetten". De dag van de bestelling dus vandaag belt mij de bezorger op om nog te vragen of ik thuis ben. Mijn zoon was toevallig thuis en is mijn pakkerje netjes geleverde binnen te tijd dat hij mjj aangaf. Top geregeld.
Beste Mine, Bedankt voor uw topscore! Wat fijn om te horen dat het proces soepeltjes is verlopen en u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Uw teugkoppeling voor onze bezorger waarderen we extra! Bij een volgende levering gaan we uiteraard weer voor die 10! 😊 Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Netjes gebeld door de chauffeur
Beste Steef, Bedankt voor uw beoordeling én uw reactie. Fijn om te horen dat alles prima verlopen is en uw compliment voor onze chauffeur waarderen we extra! We zagen dat u ons een 7 heeft gegeven – daar zijn we natuurlijk al blij mee, maar stiekem hopen we altijd op een 10 😉 En hopen dat met een prima beoordeling, we u misschien kunnen verleiden om de score nog eens te herzien? Laat het vooral weten als we nog iets kunnen verbeteren! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Netjes gebeld door de chauffeur
Met de lift naar de 1e verdieping gebracht. Hebben het pakket ook naar binnen gebracht. Toppie!!!
Beste Paula, Bedankt voor deze topscore! En zeker fijn de geboden service van onze bezorger en onze dienstverlening goed is verlopen. We hopen u de volgende keer opnieuw zo tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Goed te volgen track systeem. Super nette vriendelijke chauffeur
Bedankt voor deze topscore! Fijn dat ons T&T systeem beviel en uw compliment voor onze chauffeur waarderen we extra. Daar doen we het voor! Bij een volgende levering gaan we uiteraard weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Goede communicatie en afspraken nagekomen .
Beste Wilbert, Top deze score! Bedankt en fijn om te horen dat onze dienstverlening goed is verlopen. Dank voor uw review & aanbeveling, de volgende keer gaan we weer voor die topscore! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Hij heeft de matras tot de tweede verdieping gepakt en tot mijn appartement.
Beste Aisha, Wat een fijne service! Ook al zeggen wij het zelf :-) Bedankt voor uw topscore en uw compliment voor onze bezorger waarderen we ten zeerste! Fijn dat alles naar wens verliep en hopen u de volgende keer opnieuw zo tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Duidelijk mailverkeer, er werd even gebeld dat het pakketje eraan komt wat makkelijk voor beide partijen is en het was een super aardige chauffeur! Positieve plus vandaag!
Beste Suzanne, Geweldig om te horen dat alles van mail tot bezorging duidelijk en vriendelijk verliep. Uw complimenten geven we met plezier door aan de chauffeur. Dank voor alle pluspunten! Daar doen we het voor! Uw topscore motiveert ons om elke keer weer een 10 neer te zetten 😊 Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Pakket (TV Kast) netjes binnen aangegeven tijdsperiode bezorgd. Via Track & Trace goed te volgen waar de chauffeur zich op dat moment bevindt. Chauffeur heeft meegeholpen het onhandig/zware pakket mee naar binnen te brengen tot de plek waar het moest zijn.
Beste Martin, Bedankt voor uw mooie review! Met zo’n service van T&T tot in de woonkamer hopen we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog aansporen om de score te herzien? 😉 Alle rijm-gekheid op een stokje... nogmaals bedankt ook voor de feedback voor onze chauffeur. Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Perfect afgeleverd
Beste An, Top deze score! Bedankt en fijn om te horen dat onze dienstverlening perfect is verlopen. Dank voor uw topscore & aanbeveling, de volgende keer gaan we er weer voor! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Uitstekend, de bezorger was heel behulpzaam bij het in de woning brengen van de matras. Dit was beter dan dat wij van veel bezorgdiensten gewend zijn.
Beste Philip, Bedankt voor uw mooie score! Met zo’n service en behulpzaamheid van onze bezorger hoopten we natuurlijk stiekem op die dikke 10. Kunnen we u nog aansporen om de score te herzien? 😉 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Alles keurig bezorgd
Bedankt voor uw beoordeling én uw review. Fijn om te horen dat alles keurig en perfect is verlopen. We zagen dat u ons een 7 heeft gegeven – daar zijn we natuurlijk al blij mee, maar stiekem hopen we altijd op een 10 😉 En hopen dat met een perfect verlopen bezorging, we u misschien kunnen verleiden om de score nog eens te herzien? Laat het vooral weten als we nog iets kunnen verbeteren! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Maximálna spokojnosť
Beste Marieta, Ďakujem veľmi pekne – desiatka hovorí za všetko 😉 We hopen dat dit een juiste vertaling is van; Heel erg bedankt – een tien zegt alles! Bij een volgende levering gaan we uiteraard weer voor die 10! Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
Beste Leon, Bedankt voor uw uitstekende beoordeling én uw review. We begrijpen dat we met . hoog op de lijst staan en stiekem hoopten we daarmee op die o zo begeerde 10. Misschien kunnen we u nog verleiden om de score te herzien? 😉 Super bedankt voor uw beoordeling – wij blijven voor een dikke 10 gaan. Met vriendelijke groet, Team XXL Pakket
schipholweg 993
2143CG Boesingheliede
XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.