Heel tevreden over de levering.

De verzending was heel duidelijk te volgen tot en met de levering. De bezorgers waren erg vriendelijk en hebben het pakket netjes afgeleverd! Heel erg tevreden !

Geweldige bezorgers

Vriendelijk gebeld, op adres aangekomen hebben ze mijn pakket keurig neergezet waar ik wou. Dank jullie wel mannen

Vriendelijke leverancier

Correcte levering. Vroeger dan verwacht! Vriendelijke mensen

Goed op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd

Precies zoals verwacht netjes op tijd

op en top

geen klachten. Snel en correct

Snelle bezorging

Makkelijk online te bestellen, werd snel geleverd en zijn tevreden

Supervriendelijke service

Mijn pakket is vroeger dan normaal afgesproken afgeleverd door 2 zeer vriendelijke en behulpzame mannen.

Ze waren mooi op tijd

Perfect , exact zoals beschreven

Het product is exact zoals beschreven. Mooi op tijd geleverd conform afspraak! Dikke 10!

super

De geleverde goederen waren heel goed en met veel zorg ingepakt. De levering gebeurde heel snel, na wijziging van leveringsdata en binnen de voorgestelde tijdsmarge?

Verzender had een verkeerde straatnaam gegeven waardoor de bezorger op een verkeerd adres stond. bezorger heeft gebeld met de ontvanger en die heeft de bezorger naar het juiste adres gebracht waar de goederen gelost zijn. Complimenten voor de bezorger die welwillend was om naar het juiste adres te rijden.

goede levering!

Na een belletje kort van tevoren, de spullen afgeleverd op de gevraagde plek, helemaal super.

Fijne tracking website, goede service!

De bezorger heeft buiten mijn verwachting om mijn plinten naar de 3e verdieping gebracht. Heel erg aardig en behulpzaam.

prima aflevering, lieve mensen

Snel geleverd en heel vriendelijke bezorger

Bezorger was heel vriendelijk, 2dagen voor de levering werd ik gecontacteerd wanneer ik het graag geleverd wou hebben. Dezelfde dag belde hij mij weer voordat hij aankwam, gewoon top service!

Prima bedrijf!!

Vooraf netjes gebeld voor levering. Top

Te vlug weg, maar eerder dan gepland aanwezig.

Van regenpijpshop.nl moest ik de doos bij levering controleren op beschadigingen en dit laten noteren bij de chauffeur. Echter gaf hij mij de doos en voordat ik deze binnen had neergezet, was de chauffeur al weggereden. Hierdoor heb ik foto's gemaakt van de beschadigde doos. Maar de andere kant was dat hij er eerder was dan het tijdsblok aangaf.

perfect

snel en netjes

Keurig netjes, vriendelijk en op tijd afgeleverd.

Werd in de afgesproken tijdspanne een kwartier voor aflevering gebeld door de chauffeur.

De levering is keurig afgelevert

Prina

Mooi op tijd in korte tijdsspanne

Goed geholpen, keurig afgeleverd.

Uitstekende bezorging

Super duidelijk te volgen en uitstekende bezorger.

Via XXLPAKKET.nl werd een matras omgewisseld dat bij mij in de verkeerde maat geleverd was. De lvering was goed aangekondigd, mooi op tijd en werd vakkundig uitgevoerd.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.