Lieve bezorger

Lieve bezorger, kwam keuring het product bezorgen. Was iets later dan tijdslot aangaf. Maar voor ons geen probleem.

Bezorger wilde eigenlijk niet bij ons pand leveren

Werd meerdere keren gebeld (zijn winkel) hij moest de dijk op waar alle winkels zitten, tot 2 keer toe of ik de zware pakketten niet beneden kon komen halen. Want naar boven komen kon niet volgens de bezorger…. Wat raar is aangezien wij ook dagelijks boven vracht krijgen.

Alles keurig op tijd en binnen gezet, telefoon vooraf top

PERFECT !!!!

Hartelijk dank voor de perfecte service !!! We zijn keurig op de hoogte gehouden per email op die app. En we werden door de chauffeur ook nog gebeld dat hij onderweg ging. Hartelijk bedankt voor deze perfecte service. We zien het ook wel eens anders !!!

Slechter dan slecht

Bezorger doet zijn vrachtwagentje open en alles ligt door elkaar alsof hij een ongeluk heeft gehad. Mijn kast stond op zijn kop in de vrachtauto en de bovenkant ( toen) was al beschadigd en geplakt. Vervolgens halen de mannen de kast uit de auto en draaien hem om, duwen de kast bij mij over de mat en zo mij nieuwe pvc vloer op. Bescherm Dopjes steken door beschadigde doos en gaan er door de mat meteen af , gevolg meteen een dikke kras op mijn nieuwe vloer, ik kan wel huilen De winkel waar ik dit besteld heb moet echt opzoek naar een andere vervoerder want dit kost geld, ik heb meteen een klacht en foto's gemaild....want mijn kast is ook dusdanig beschadigd dat hij niet bruikbaar meer is, kastdeuren/scharnieren ontzet... Ben benieuwd wie de schade aan mijn vloer gaat herstellen?

Super vriendelijk en snelle bezorging!

Mijn pakket werd snel en goed geleverd. De bezorger was heel vriendelijk.

Wilde niet binnen afleveren.

De chauffeur zetten het pakket buiten op straat en wilde vertrekken. Heb meneer terug geroepen en heeft geholpen het pakket binnen te brengen, zette het pakket half in de deur en vertrok. Slechte service van deze chauffeur. Het helpen van de chauffeur was met frisse tegenzin. Geen reclame voor jullie bedrijf.

Precies

Ben huiverig online iets te kopen maar je kunt achteraf betalen dat voelde al goed, ook het doorgeven van de tijd van bezorgen via whatsapp ook . Ook het product precies zoals op de foto. Al met al meer dan tevreden

Super goed

En precies op tijd en van tevoren aangegeven.

Was erg ongemakkelijk om op de foto te moeten gaan.

Bezorger stond met bed voor me deur, nou was het zo dat een vriendin van ons het bed in ontvangst heeft genomen op het afleveradres, nou werd er gevraagd of ze met het bed op de foto wou, om te bewijzen dat het bed geleverd was. Ik vindt dit erg onplezierig en vervelend dat dit zo gedaan wordt, mijn eerste vraag is dan ook wat gebeurd er met deze foto, ivm wet van privacy. Onze vriendin heeft dit als erg vervelend ervaren en was er van overdonderd en heeft dit laten gebeuren. Maar ik vindt dit echt niet correct.

Goed kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit snelle levering

Zeer attente chauffeur

Chauffeur heeft 20 min voor aankomst gebeld. Heeft de pakketten in de gang gezet. Vriendelijkheid.

Gewoon besteld en bezorgd

Besteld en ontvangen…..

Netjes afgeleverd, chauffeur bleef nog even wachten totdat we de doos hadden open gemaakt of de kleur van de stoelen overeen kwam met wat we besteld hadden, top!!

Geen ervaring met jullie, maar die is top

Super, snelle levering

Precies op tijd en netjes afgeleverd

Vriendelijke, behulpzame bezorger, netjes op tijd

Vriendelijke, behulpzame bezorger, netjes op tijd

Goed en snel

50/50

De bezorger was vriendelijk, alleen was de helft van mijn bestelling geleverd en waren ze de andere helft vergeten in te laden.. contact gehad en werd gezegd dat het de volgende dag geleverd zou worden.

Dubbel

Jammer dat er maar 1 persoon is die het komt brengen en hij sprak geen woord Nederlands en ik geen Engels dat was even een probleem voor hij door had dat hij de meubels bij mij binnen moest brengen, Ik ben een vrouw op leeftijd en kan echt niet meer sjouwen, dat vind ik wel een min punt. Was wel netjes op tijd. Ik zou het aan bevelen als de chauffeur de Nederlandse taal machtig is. Groetjes Rina.

Correct en snel

Correcte afhandeling en snelle levering.

Prima te volgen en 10 min van te voren gebeld!

Netjes afgeleverd

Op tijd, netjes en beleefd afgeleverd

Vriendelijke chauffeurs En netjes van te voren even gebeld

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.