Ik ben gebeld voor de aflevering ( ik wist niet dat deze nu al zou komen) Ik heb tegen de meneer gezegd dat hij het bij de buren mocht zetten. Dat is helemaal goed gekomen. Heel erg bedankt

Duidelijke afsprake. En bezorger belde om te waarschuwen dat hij er aan kwam

Zo kom je ze niet vaak tegen!

Halve gracht afgelopen omdat er een weg afgesloten was! Top vent.

Afleveren prima, informatie, communicatie slechr

Matras besteld , 25 cm dik . Wordt in doos geleverd , matras lijkt maar 2 cm dik. Op de vraag of het vacuüm verpakt is geen bevestigend antwoord! Blijkt wel zo te zijn!! Dus bestelling oké.

Klantonvriendelijk

Zonder een bericht vooraf (tijd) werd ons pakket zaterdag 7.50 uur bezorgd (we waren wel al uit bed). Er stonden 2 mannen(van buitenlandse afkomst) die geen Nederlandse spraken ons pakket met grof geweld uit de vrachtwagen te laden, en zetten die op een steekwagen,vervolgens reden ze ons pakket half de bosjes in,en zetten hem ondersteboven in onze gang(met rommel en viezigheid van de struik). Ik wilde het pakket bekijken om te zien of het het juiste was,maar een van de mannen drukte een apparaat onder mijn neus en zei:sing sing,uk kreeg niet de kans om te kijken of het wel het juiste was en voelde me best wel geïntimideerd in mijn eigen huis. De andere man zat al weer in de vrachtwagen. Toen ik de krabbel had gezet liep hij zonder iets te zeggen weer weg en reden weg. Ik moest vervolgens zelf het pakket omdraaien zodat ik goed kon zien of het het juiste was. Mijn kids hebben me geholpen om het in de huiskamer te zetten,zodat ik het verder zelf kon bekijken en uitpakken.

Snel en vriendelijk!

Snel en vriendelijk

Uitstekend.

Keurig op tijd zoals afgesproken en een hele fijne behulpzame chauffeur.

Goede track & trace aardige chauffeur helaas de helft vergeten.

De planning was goed te volgen op de site. Track & Trace was nauwkeurig en mooi binnen een 2 uur tijdvak. Chauffeur was heel vriendelijk. Helaas mis ik de helft van mijn bestelling dus verwacht ik dat of ze een pakketje zijn vergeten of dat ze een pakketje niet hebben gekregen van hun opdrachtgever.

het was een correcte aflevering.

Zeer vriendelijk en ik werd even voor dat ze kwamen gebeld en binnen de aangegeven tijd waren ze bij mijn echt top

Goede track en trace

Onze ervaring over de bezorging was dat de chauffeur netjes op tijd was. Min puntje was dat we moesten helpen met tillen om de doos binnen te krijgen.

perfect op tijd en goed communicatie

prima service en aardige bezorger.

Helemaal perfect

Geen probleem

Handig!

Handig dat ik kan zien waar de auto onderweg is. Netjes geleverd, door behulpzame chauffeur!

netjes optijd en aflevering tot achter het huis

netjes optijd en aflevering tot achter het huis

Goede communicatie en attente bezorger.

Via de track en trace duidelijk te volgen wat de status van je pakket is. Daarnaast bood de chauffeur aan om te helpen tillen.

Uitstekende aflevering, werd netjes in de tuin afgeleverd.

Oke

Oke

Prima. Vriendelijke bezorger!

Op tijd geleverd. Tijdstip goed. Vriendelijke bezorger!

Top levering

Super vriendelijke service. Heel vlotte levering.

Super!!

Ruim op tijd. Netjes in de hal gezet. Vriendelijke bezorger.

Duidelijke communicatie en goede levering!

Duidelijke communicatie en goede levering!

Heel snel geleverd

Uitstekende service Pakket sneller geleverd dan voorzien

Op tijd geleverd en vriendelijke bezorger

De zending was binnen het tijdsbestek geleverd en de bezorger was erg vriendelijk.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.