Niet zo best!

Op de afgesproken dag niet langs geweest, maar stond wel genoteerd als afgeleverd, maar dan wel 4 uur later dan de afspraak! De volgende dag heb ik gebeld en vertelde dit verhaal en het klopte dat het er nog / weer stond. Nieuwe afspraak gemaakt en die is prima verlopen.

Oo tijd bezorgd alleen jammer tot aan de lift en niet verder

Goed op de hoogte gehouden waar pakket is en qua de bezorgtijd

Helemaal Top

Goede communicatie Vriendelijk personeel Tijdige levering Belt netjes van te voren Draagt het netjes naar binnen op verzoek.

Leuke mannen

Geen naam van ze maar ze waren super aardig. Vooral mijn dochtertje wws dol op ze.

Vlotte levering van pakket

Pakket netjes geleverd.

Pakket netjes geleverd over de drempel erg blij mee.

Super service

Jullie zouden volgens iedereen het pakket niet naar boven brengen, maar toch is het netjes naar boven gebracht Super service!

Duidelijke berichtgeving over bezorgdsten en tijdstip. Klopte ook ! Vriendelijke bezorgers. Kortom , Top!

Vlotte levering , goede service, vriendelijke bezorgers , degelijk verpakt.

Goede kwaliteit stoelen

Ben tevreden

Een beleefde man en hij heeft het goed afgeleverd

Top!!!

Doen wat ze moeten doen en met een glimlach. Gewoon top.

Prima geleverd en klantvriendelijk.

Niets meer tie te voegen.

Goede levering

Correct en snel geleverd

Ze hebben geld en niet de zooi zo voor de deur geslingerd

Juiste info, geen onnodig veel mails, zeer accurate track&trace

Mooi aangemeld gekregen, instructies aan chauffeur kunnen geven gezien wij niet thuis waren. Niet perfect uitgevoerd maar bijna en duidelijk met de beste bedoelingen.

Product goed geleverd.

Levering snel geleverd.

Netjes en correct

Ik werd keurig op de hoogte gehouden via track en tracé was netjes en goed te volgen chauffeur was keurig op tijd en netjes

Op tijd

Super aardige Chauffeur! Heeft alles netjes bij de deur afgeleverd

X

Tafel

Bestelling op tijd geleverd , vriendelijk chauffeur

Had graag terug geantwoord ipv van dat de vezorger tekende voor ontvangst

Jammer het werd binnen gezet ik stelde een vraag en ik heb niet eens getekend dat heeft de bezorger zelf gedaan. Dat vond ik niet zo netjes.

Gehaaste communicatie en levering

Ik werd gebeld dat mijn pakket er bijna aankwam en of ik thuis was. Dit was in het Engels, opzich prima maar was gebrekkig engels. Ze belde een half uur later dat ze mijn huis niet konden vinden. 10 min later belde ze aan. Communicatie was vluchtig en kort. Het pakket werd neergezet en werd een foto van gemaakt. Ik miste de klantvriendelijkheid en de tijd die ze namen om de tafel te leveren. Jammer! Ook kon ik niet de tafel pas 2 weken later bezorgen. Het moest in dezelfde week als de bestelling geleverd worden.

Was mooi op afspraak

Was goed afgeleverd.

Snel en behulpzaam

XXLPAKKET heeft door een misverstand twee keer het pakket moeten aanbieden maar heeft dat zo snel mogelijk geregeld! Heel fijn.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.