Niet goed

Pakket gewoon voor de deur gegooid, zonder aan te bellen. Iedereen kan dit opladen en weggaan ermee. Niet aangebeld, handtekening vervalst door dit zelf te tekenen, niet oke

Prima geregeld

Keurig in de app kunnen volgen

Prima, snelle levering

Aardige meneer kwam het tv meubel brengen en netjes in de gang gezet.

Gewoon prima

Zoals vermeld, goed en op tijd afgeleverd

Keurig op tijd

Uitstekend!

Perfect geleverd, goed gecommuniceerd.

Zeer goed.

Grandioos

Goed werk geleverd

Op en top vriendelijke chauffeur

Top geleverd

Is afgeleverd op oude adres(mijn fout)

echter is het pakket afgegeven aan mensen die daar werken en er is dus niet gecontroleerd of de ontvanger mijn naam heeft . Een pakket met een waarde van 350 euro wordt zo afgegeven. Ik mag hopen dat het er maandag nog staat. helemaal om dat duidelijk zichtbaar is dat het huis onbewoond is.

Uurtje later dan in eerste instantie ingepland. Handig te volgen via track and trace!

Positieve ervaring

Positiev ervaring hoor

Vriendelijke bezorger die de boxspring ook bij mij binnen heeft gezet in de gang. Ik merkte later op dat de pootjes van de boxspring er niet bijzaten maar daar heb ik al melding van gemaakt bij Bol.com. Wellicht liggen ze nog in de bestelbus of is gewoon vergeten mee te leveren.

Produkt licht beschadigd

Het ontvangen vouwbed is aan de onderkant op de twee dwarsliggers (waar het bed op staat) beschadigd doordat het bed tijdens het transport waarschijnlijk over een harde ondergrond is gesleept. De plastic verpakking is hier dun en niet voldoende. Beter zou hier nog karton om de liggers moeten worden aangebracht door de fabrikant van het vouwbed.

Zeer vriendlijk

Belde netjes dat hij er aan kwam

Goed product en supersnel geleverd!!

Mooie tafel en echt binnen 48 uur geleverd!! Heel blij mee!!

Prima levering.

De dag kon aangepast worden en de levering verliep precies zoals was afgesproken!

Zeer tevreden!

De 2 pakketten werden helemaal tot in de gang gebracht! Helemaal top!

Prettige vriendelijk interactie met bezorger

Professioneel en correct

Top snelle levering en precies op afgesproken tijd

Goede bezorging

Bezorger netjes product bezorgd Tot in de Woonkamer. 1 Bezorger. Bedrijf aan te bevelen enigste min puntje Was dat bezorger geen pin mogelijkheid Had. Terwijl dit wel afgesproken was door bedrijf waar het product van af komt.

Prima en bij tijd geleverd.

Het was fijn om de zending te kunnen volgen, brengers netjes en goed van taal

Vrijdags besteld. Zaterdag perfect geleverd. XXL transport. Knap hoor Tony

Netjes bezorgt

De bezorgers belden ruim van te voren of we thuis waren. Ze waren verder erg vriendelijk met de bezorging.

Uitstekende prestatie

Niet alleen accuraat en snel, maar ook verloop leveringen goed online te volgen, zodat je veel nauwkeuriger kunt volgen wanneer de levering bij jou plaats vindt.

Vriendelijke mensen

Het tijdslot was 6 :45- 9:30 vond dat erg vroeg maargoed komen ze om tien uur pas langs En er mist ook nog een gedeelte

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.