Prima bezorging

Het pakket werd netjes binnen het aangegeven tijdvak bezorgd. Fijne Track& Trace waarin de je real time de voortgang kan volgen. Zeer vriendelijke bezorger

Wat is afgesproken nagekomen

Wat ik in de app heb aangeven is nagekomen. Chauffeur heeft mij 15 minuten vooraf geïnformeerd dat hij dan op het afgesproken adres stond super!!

Uitstekende service

Keurig afgeleverd volgens afspraak. Top.

Hartstikke netjes en Professioneel!

Logeerbed is binnen en dat in 2 dagen terwijl eigenlijk zaterdag stond gepland. Hartstikke netjes en professioneel gedaan.

top

top precies volgens levering geleverd ben er super blij mee dank u wel mvg petra

Volgens afgesproken tijd geleverd.

Route makkelijk online te volgen. Nette beleefde chauffeur.

Contact was bijzonder maar levering uiteindelijk prima en volgens afspraak

De track en trace code werkte ineens niet meer. Op mijn mail met vraag hierover kreeg ik een heel raar antwoord (leverancier zou niet geleverd hebben). In tegenstelling tot hetgeen in de mail stond kwam de bestelling gewoon op afgesproken dag en tijdstip binnen.

Heel vriendelijke en behulpzame bezorger

Heel vriendelijke bezorger

Keurig netjes en vriendelijk

Tevreden klant

Mooi op tijd

Vriendelijk

Vriendelijke chauffeur netjes afgeleverd Belde 15 min van te voren

Uren en uren gewacht

Levering zou tussen 10.22u en 13u zijn. Omdat het op een andere locatie geleverd werd, moest ik op locatie wachten. Uiteindelijk kwam de levering pas om 16.30u!

Bestelling is naar zeer tevredenheid geleverd . Tijdens de levering netje op de hoogte gehouden .

Geweldig op tijd geleverd en de tafel is geweldig vriendelijk personeel ook !

Gewoon geweldig

ze gebben het netjes gedaan

het was goed netjes op tijd

Makkelijk en duidelijk overzicht om zelf te kunnen bestellen voor een goede prijs!

Prima geregeld met de real-time track & trace. Behulpzame vervoerder

Behulpzame vervoerder. Erg vriendelijk en meedenkend.

Fijn om te de status van de bezorging via de track en trace te kunnen volgen.

Super levering. Vind het wel storende en niet netjes dat de bezorger met oordopjes in aan het bellen was in een andere taal.

Good delivery

The package was delivered in good condition and during the specified time slot

Keurig bezorgd

Vriendelijke chauffeur. Belde netjes dat hij iets later was.

Goede en snelle service

Heel handig dat je precies kunt zien hoeveel bezorgingen er nog voor je zijn.

Goed!

Keurig op tijd en je wordt altijd gebeld zodat je weet dat het pakket eraan komt.

Ruim voldoende

Levering was goed en ook op tijd. In het tijdvak wat werd aangegeven alleen werkt het track en tracé niet zodat je kan zien of ze al onderweg zijn

Goede ervaring

Levering was op tijd, chauffeur was vriendelijk

vriendelijke bezorger topper

top bezorger

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.